Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen verwijderen

Schoorsteen verwijderen

Het gaat om een schoorsteen die verwijderd moet worden, vervolgens moet het gat gedicht worden en afgewerkt met pannen. De schoorsteen staat op een jaren '30 woning die bestaat uit een begane grond, eerste verdieping en een zolder(zie foto). De pannen lever ik zelf aan en het hout om het gat te dichten kan in overleg ook geleverd worden. De afvoer van het puin daar draag ik zelf zorg voor.

Asbestpijp verwijderen

In de schoorsteen zit een asbestpijp vanaf de eerste verdieping tot aan buiten denk ik (ik gok zo'n 6 meter lang) Wat zijn de kosten om dit weg te laten halen en af te voeren?

Schoorstenen weghalen

In onze woning zijn er nog gedeeltelijk 2 stukken schoorsteen, deze bevinden zich in de slaapkamers op de 1e verdiepingen. Ook loopt er nog een klein gedeelte de zolder op, het dak is dicht. Wij willen de schoorstenen graag laten verwijderen.

Gehele schoorsteen slopen

Ik wil de schoorsteen in mijn huis laten verwijderen. De schoorsteen op het dak is al verwijderd toe er nieuwe dakbedekking op kwam. Gaat om begane grond, 1e en 2e verdieping. Is een tussenwoning uit 1907.

Schacht schoorsteen verwijderen

Het verwijderen van de schacht van de schoorsteen op de eerste verdieping, dus niet op de tweede verdieping. Inclusief het stutten van de schacht op de tweede verdieping en het netjes afwerken van de muur en het plafond op de eerste verdieping. Het puin dient te worden afgevoerd. Wij willen het werk graag voor 24 februari afgerond hebben.

Complete sloop van een schoorsteen

Huis uit 1929 met een schoorsteen willen wij totaal verwijderen inclusief de 1e verdieping en de schouw. Ook moet het dak weer dicht.

Schoorsteen verwijderen

Ik wil graag onze schoorsteen laten verwijderen en het dak herstellen met dakpannen. De schoorsteen is ongeveer 90 cm x 90 cm, 1 meter hoog, baksteen, er komen drie dakranden bij elkaar. Hij wordt gedeeld met de buren - die akkoord zijn. De schoorsteen heeft geen functie meer. Beneden is het rookkanaal al grotendeels verwijderd. We hebben momenteel (harde wind, regen) veel last van lekkage.

Schoorsteen afbreken en gat dichten

Schoorsteen afbreken en het gat in het pannendak dichtmaken. Er liggen wat reservepannen. Een gemetselde schoorsteen. Alleen het deel van het dak verwijderen.

Schoorsteen verwijderen

We willen onze gemetselde schoorsteen met 1 rookkanaal verwijderen uit een huis van 1850. Opbouw: gelijkvloers, houten plafond, bovenverdieping, houten plafond, zolder, pannendak zonder isolatie. De vakman kan met een ladder of kleine hoogwerker op het dak komen. Inclusief afvoeren van materialen.

Schoorsteen verwijderen

Gaarne zouden wij een offerte bij u willen opvragen voor de volgende werkzaamheden: - Het verwijderen van de schoorsteen, buiten, met daarna dichting van het dak en plaatsen dakpannen. Het dak makkelijk toegankelijk via balkon. - Verwijderen van de binnenschoorsteen. Deze loopt door een kast op de eerste verdieping, schoorsteen loopt niet door naar BG - Dichting gat in plafond, beton, van huiskamer waar rookkanaal doorheen heeft gelopen. De werkzaamheden dienen in de eerste week van april uitgevoerd te worden.