Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen slopen en dak dichten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen slopen en dak dichten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen slopen en dak dichten

Schouw slopen, draagconstructie maken en glad stucen

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda Verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen / rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens herstellen van muur en plafond en stucen. De afmetingen van de schouw zijn: Benedendeel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep

Schouw slopen en opvangen met constructie

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda. Het verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen en het rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens het herstellen van muur en plafond en stuken. De afmetingen van de schouw zijn: Beneden deel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep.

Schoorsteen en schouw slopen

Schoorsteen + schouw slopen. Het huis staat nu te koop , zie : voor fotos Ik denk dat de schoorsteen asbest bevat. Graag wil ik een budget prijs voor het verwijderen van de komplete schoorsteen

Schoorsteen slopen

Schoorsteen moet gesloopt worden. Deze steekt ongeveer 1 m boven het dak uit. De muur + schouw welke op zolder staat moet ook gesloopt worden. Deze muur is niet dragend. Muur is 4m lang en loopt in een punt schuin af. Het hoogste punt is 2m.

Schoorsteen slopen en dak dichten

Ik wil de schoorsteen van het dak halen en het dak dicht maken. Vervolgens wil ik het puin afgevoerd hebben. Het gaat om een puntdak van 7-8 meter hoog.

Muur, schoorsteen of schouw verwijderen

Ik heb een huis gekocht uit 1928, de vloer is hout. In het midden van het huis staat de schoorsteen, en tussen de keuken en woonkamer staat een tussenmuur met een kleine deuropening. Volgens mij is de muur met de kleine opening een dragende muur, mijn wens is om de opening zo groot mogelijk te maken. Weerskanten 40/50 cm overblijft, de opening hoeft niet hoger te worden. De schoorsteen heeft 3 kanalen waarvan er 2 gebruikt worden voor de afzuiging van de keuken en afvoer van de cv, deze kan ik zelf verleggen. De schouw van de schoorsteen en deels van de schoorsteen staat in de woonkamer, deze neemt plek in, als het mogelijk is, moet deze uit de woonkamer verwijderd worden. Als het niet mogelijk is wil ik weten wat de mogelijkheden zijn voor het slopen van de schoorsteen, en het dak waar immers een gat ontstaat. Voor het verwijderen van de schoorsteen is geen vergunning nodig ook te zien is de afzuigschouw in de keuken, deze moet ook weg.

Rookkanaal op zolder plus schoorsteen verwijderen

Slopen van de 2 rookkanalen op de zolderverdieping die samenkomen in een schoorsteen op het dak. Schoorsteen ook verwijderen.

Schoorsteen slopen

Graag ontvang ik een indicatie voor het verwijderen van de schoorsteen op het dak. Hierna dient het dak te worden gedicht. De oppervlakte is totaal 3 m2 en het pui dient te worden afgevoerd.

Schoorstenen slopen

Het betreft het slopen van een schoorsteen vanaf de begane grond tot en met het dak door 2 verdiepingen. Deze schoorsteen zit aan de achterkant van de woning. Het rookkanaal aan de voorzijde van de woning dient alleen op de begane grond verwijderd te worden. De woning is 120 jaar oud en heeft houten vloeren. Het puin dient te worden afgevoerd.

Schoorsteen slopen en puin afvoeren

Graag ontvang ik een offerte voor het slopen van het rookkanaal op de begane grond en eerste etage. Eventueel dient de schoorsteen ook verwijderd te worden, hier ontvang ik graag separaat een offerte voor. Het puin dient te worden afgevoerd.