Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen

Schoorsteen verwijderen

Het gaat om een schoorsteen die verwijderd moet worden, vervolgens moet het gat gedicht worden en afgewerkt met pannen. De schoorsteen staat op een jaren '30 woning die bestaat uit een begane grond, eerste verdieping en een zolder(zie foto). De pannen lever ik zelf aan en het hout om het gat te dichten kan in overleg ook geleverd worden. De afvoer van het puin daar draag ik zelf zorg voor.

Schouw op zolder slopen

Ik ben bezig met het verbouwen van mijn zolder. De vlizo trap wordt vervangen met een vaste trap en zolder wordt geïsoleerd. Ik wil graag extra ruimte door de schouw te verwijderen. De schouw op de begane grond is er al uit. Ik heb de opzichter ernaar laten kijken en die gaf aan dat er asbest achter zit en dat de schoorsteen wordt gedeeld met de buren. Het kan dus zo zijn dat bij het verwijderen van de schouw, wij de binnenkant van de zolder van de buren krijgen te zien, maar de opzichter was daar niet zeker over. Het is jaren 30' woning. Ik wil de schouw 2 meter boven de grond verwijderen en de schoorsteen laten staan. Overige schouw zal dus verstevigd moeten worden.

Schoorsteen van jaren '30 woning verwijderen

Schoorsteen verwijderen. De schoorsteen bevindt zich in een jaren 30 bovenwoning. De bovenwoning bestaat uit 3 lagen.

Schouw slopen en opvangen met constructie

Betreft een jaren ’30 woning in Gouda. Het verzoek is om de schouw te slopen, het afval afvoeren en een constructie aanbrengen om de schoorsteen en het rookkanaal dat zich bevindt op de eerste etage te dragen. Vervolgens het herstellen van muur en plafond en stuken. De afmetingen van de schouw zijn: Beneden deel: 100 cm breed, 100 cm hoog en 38 cm diep. Bovendeel: 70 cm breed, 172 cm hoog, 27 cm diep.

Dragende muur verwijderen

Ik wil verwijderen van een dragende muur van ongeveer 2 meter breed en 2,5 meter hoog realiseren. Hiervoor dient ook een schoorsteen te worden verwijderd. Graag het hele plaatje: constructeur, vergunning aanvraag, verwijderen muur, plaatsen draagbalk, afwerking van het plafond en blijvende muur. Dichtmetselen van bestaande deuropening. Het is een jaren 30 woning. Eventueel mag het puin ook afgevoerd worden.

Schoorsteen laten verwijderen en afvoeren

De schoorsteen op het dak wil ik graag laten verwijderen en afvoeren. Het rookkanaal wordt niet gebruikt maar mag blijven zitten. Het dak moet daarna netjes worden gedicht en dakpannen geplaatst. Het gaat om een jaren '30 woning.

Schoorsteen woonkamer slopen

Jaren '30 woning: slopen van een relatief kleine schouw en schoorsteen, stutten schoorsteen.

Rookkanaal op zolder verwijderen

Ten behoeve van het optimaliseren van de ruimte op onze zolder in een jaren '20 woning overwegen wij het rookkanaal naar de schoorsteen weg te slopen, aangezien deze geen functie meer heeft. De schoorsteen dient echter wegens welstandsnormen vanaf de buitenkant zichtbaar te blijven dus dient er een constructie te worden gemaakt om deze te dragen. Graag uw offerte voor de sloop en eventueel het maken van vervangende constructie en momenteel wordt er door een constructeur een berekening gemaakt. Ik wil ook graag dat de vakman het puin afvoert.

Schoorsteen verwijderen

Ik heb een 2 onder 1 kap woning uit de jaren '30. De schoorsteen op het dak wil ik graag laten verwijderen. Eventueel zou ik wel een pijp willen laten plaatsen, zodat ik eventueel de houtkachel kan gebruiken.

Draagmuur verwijderen, steunbalk en aanbouw plaatsen

Het betreft een jaren '50 woning. Wij willen uitbouwen en daarvoor enkele muren verwijderen: de pui achter en een muur die er dwars op staat. De pui is circa 7 meter en de binnenmuur 3.65 meter. Tevens is er een schoorsteen met asbest (in de pijpen) die willen we laten verwijderen. Daarna steunbalken plaatsen. Daarop willen we een 7 x 3 meter aanbouw maken, aan het huis en de garage. Een gemetselde aanbouw met plat dak. Vier ramen en een deur erin. Kunnen jullie mij ook een indicatie van de prijs geven in het geval ik ook de uitbouw bij jullie laat doen? Voor het budget zal het nodig zijn dat ik een aantal werkzaamheden zelf uitvoer. Wellicht kunt u dan wel de materialen aan mij leveren? Bijgevoegd een tekening met de huidige situatie en wat het ongeveer moet worden. Alleen mailen of bellen want we wonen nog in het buitenland.

Partners

Partners van Casius