Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Scheuren in binnenmuren repareren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: scheuren in binnenmuren repareren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: scheuren in binnenmuren repareren

Scheuren in binnenmuren repareren

Ik heb vochtschade en scheuren in de binnenmuur op de 1e etage van mijn woning, die ik graag wil laten repareren. Graag vrijblijvend offertebezoek om plan te bespreken. Stuken en schuren van de muur dus en graag ook kozijnen schilderen.

Scheuren in binnenmuren repareren en plafond vervangen

Er zijn scheuren ontstaan in dragende binnenmuren die ik graag wil laten repareren. Gaat om vier grote scheuren in dragende binnenmuur waar ook het metselwerk moet worden aangepakt een en een aantal kleinere scheuren in het stucwerk. Verder zijn een aantal plafondplaten van dakkapel doorgezakt na lekkage die ik graag zou willen vervangen, mogelijk in combinatie met isolatie.

Binnenmuur verwijderen

In ons oude huisje dat op veengrond staat, is een grote horizontale scheur ontstaan in een binnenwand. Ik heb oude tekeningen opgevraagd waarop de bouwaanvraag staat en hoe ze de fundering gemaakt zouden hebben. De plaats van de stenen binnenwanden op de tekening komt niet overeen met waar ze de binnenwanden geplaatst hebben en dan met name wand G en H. In deze muren zijn scheuren ontstaan en dan met name muur G tussen de keuken en slaapkamer. We hebben een keer een knal gehoord maar er niet bij stil gestaan dat dit de muur geweest is. Nu is er een grote horizontale scheur over de volledige breedte van de muur, op sommige plekken kun je er doorheen kijken naar de andere ruimte. Volgens de bouwaanvraag zouden de binnenwanden ergens anders komen of waren, zoals muur G, helemaal niet gepland. Er zou een vide komen, dus ook geen verdiepingsvloer. De mensen die er woonden hebben dus vroeger later besloten dat er wel binnenwanden geplaatst moesten worden en ook een verdiepingsvloer moest komen. De verdiepingsvloer is gemaakt op de tussenbalken K. Voor zover ik dit kan zien zitten die ongeveer 130 cm uit elkaar. Ze steunen waarschijnlijk nu ook op de binnenmuren waar ze die kruisen. Nu is de vraag: komt de scheur nu door het feit dat deze muur geplaatst is waar er geen funderingspalen zitten, is het gewicht te groot en dit in combinatie met de veengrond waar ons huis opstaat.? Aan de vloer is verder niets te zien, deze is net zo scheef als eerst. We willen deze binnenwand G wel verwijderen en dan het gedeelte met de deuren naar de hal en wand H laten staan. Zou dit kunnen.... er zou dan een steunbalk geplaatst moeten worden waar nu wand H zit. Een offerte is moeilijk uit te brengen maar het zou dan in principe gaan om het plaatsen van een steunbalk (eventueel daarbij ook slopen van de muur, afvoeren puin en de keukendeur dicht metselen). Graag ontvangen we hierover advies.

Klussen in en rondom een vankantiebungalow

Drie jaar geleden is onze vakantiebungalow gebouwd op een recreatiepark en nu zijn er een aantal onderhoudsklussen die moeten worden gedaan. In de tuin zijn enkele tegels verzakt en dit willen we laten rechttrekken. De regenwaterafvoer moet worden aangesloten op de riolering. Er loopt een rioolbuis, maar de afvoer is er niet op aangesloten, het water loopt nu gewoon de tuin in. Er moeten enkele dode coniferen worden vernieuwd. Op die plek moet ook een goede afwatering worden gemaakt, zodat de coniferen geen 'natte voeten' meer krijgen en dood gaan. Er moet ventilatie in de schuur worden aangebracht. Verder moeten er enkele badkamertegels worden vernieuwd en er moet wat schilderwerk worden bijgewerkt. Er zijn enkele binnenmuren met scheuren die we willen laten dichten en afwerken. Dit kunnen krimpscheuren zijn, maar het kan ook door werking van de fundering zijn veroorzaakt. We maken graag een afspraak om het werk hier even te laten bekijken en ontvangen daarna graag uw prijsopgave.

Diverse klussen en onderhoud

Ik heb een aantal klussen in huis: * Oplossen scheuren in binnenmuren van huis. * repareren hang/sluitwerk 3 kasten * stukje muur bij keuken/kamer weghalen + elektra en cv bediening verplaatsen * tapijt halletje 1e verdieping repareren (indien niet meer mogelijk, dan vervangen) * Douchecel vervangen en kit-randen in badkamer vernieuwen. * vervangen trapleuningen En daarnaast tips hoe zelf het binnenschilderwerk van plafond en diverse muren aan te pakken om weer mooie gladde muren te krijgen (soms muur van stucwerk, soms latexverf, soms gelakt hout).

Scheuren in binnenmuren repareren

Ik heb scheuren in mijn muren door sloopwerkzaamheden buiten in de straat. Graag repareren!

Krimpscheuren in muren dichten

Ons huis, eengezinswoning met 2 verdiepingen, is eind 2008 opgeleverd en inmiddels wel uitgewerkt. We hebben door het hele huis scheuren in de muren en die willen we graag gerepareerd hebben. Het gaat om de binnenmuren. Dit zijn gemetselde muren welke geschilderd zijn.

Garage vast aan woonhuis waarvan het dak ...

Garage vast aan woonhuis waarvan het dak (bitumen met grint) lekt op meerdere plaatsen. Dakbedekking repareren of vervangen? Enkelsteens metselwerk dat zware scheuren vertoond door verzakking herstellen of vervangen. Fundering herstellen. Tegelvloer van stoeptegels/betonplaten is verzakt en moet opgehoogt en vervangen worden. Plafond van spaanplaat verwijderen. Oude elektische installatie 400V verwijderen. Oude elektrische installatie 230V verwijderen en nieuwe 230V installatie (wcd's, TL verlichting en schakelaars) aanbrengen. Deuren passend maken en hang en sluitwerk nazien of vervangen. Betondorpel garagedeuren herstellen of vervangen. Opnieuw schilderen/lakken van kozijnen en deuren. Binnenmuren eventueel schilderen.

Wij hebben door bouwwerkzaamheden ...

Wij hebben door bouwwerkzaamheden schades gekregen die wij willen laten herstellen. Wij willen namelijk de schadevergoeding laten uitbetalen en de schade door een eigen aannemer laten herstellen. Graag vernemen wij van een aannemer wat de herstelwerkzaamheden gaan kosten en hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen. Graag zien wij een vrijblijvende offerte tegemoet. Er zijn o.a. scheuren ontstaan in plafond, gevel, vloer, muren. Er moet een nieuw spanplafond in, gevel moet hersteld worden, werkzaamheden m.b.t. keuken, toilet, badkamer. Binnenmuren herstellen etc. etc.

Repareren 3 balcons (1,2,3 etage) ...

Repareren 3 balcons (1,2,3 etage) balconranden waar nodig uithakken tot betonijzer, impregneren, bekisting voor storten nieuw betonrand randen bijwerken met Schronox FPL. Stalen balconliggers roestvrij maken, behandelen tegen roestvorming FPL. Rep. balcondoorvoer, vervangen door PVC doorvoeren & roosterput balcon, doorvoeren storten in nieuw beton, HW-afvoeren vervangen door PVC pijpen met beugels. Vervangen metselwerk naast keukendeuren metselwerk wat doorslag geeft binnenmuren uithakken, opnieuw metselen met nieuwe loodslabben, afvoegen. Balconvloeren schuren, verwijderen oude verflaag, scheuren in balcon uitslijpen, impregneren, opvullen, vloeren voorzien lagen coating. Balcons onderkant voorbehandelen, afsmeren met FPL, na droging twee maal wit sausen. Plaatsen van steigers.