Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Ruwbouw van een woning verzorgen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: ruwbouw van een woning verzorgen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: ruwbouw van een woning verzorgen

Aanbouwen en uitbouwen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Woning uitbouwen op meerdere plaatsen

Huis 1960, huidige garage in de tuin afbreken. Ik wil graag een uitbouw: begane grond 6 x 4 meter uitbouw, 1ste verdieping uitbouw 6 x 2 meter en langs uitbouw/huis garage bouwen van 6 x 3 meter. Offerte mag mag zowel ruwbouw als afgewerkt zijn. Maar voorkeur voor ruwbouw. Eind dit jaar ontvang ik de sleutel, maar ik kan eerder ook de woning met u doorlopen.

Ruwbouw van een woning verzorgen

Hierbij wil ik informeren of jullie tijd (start na bouwvak en gereed voor kerst 2017) en belangstelling hebben om een ruwbouw van een vrijstaande woning in Rijsbergen te bouwen. Indien jullie daar voor in de gelegenheid zijn, en tijd hiervoor hebben, wil ik graag een afspraak maken voor een gratis en vrijblijvende offerteaanvraag. Ik hoor het graag van u.

Uitbouw van 2 verdiepingen bouwen

Ik wil mijn woning verbouwen. Beneden de huidige aanbouw nog 2.50 meter bij 6 meter uitbreiden en dan boven alles uitbouwen wat 5 meter bij 6 meter wordt (in toegevoegde afbeeldingen vanaf de rode lijn moet de aanbouw komen, bouwtekeningen en constructieberekeningen worden aangeleverd). En daar een zadeldak op. Hoeft enkel maar de ruwbouw en elektriciteit gedaan te worden. Het materiaal leveren wij zelf aan. Wij willen graag houtskelet aanbouw, maar dit kan ook prefab worden.

Kelder achter de woning bouwen

Ik wil graag zelf een uitbouw aan de achterzijde van de woning maken. Wij hebben een lange garage, daar willen we de aanbouw aanbouwen en hieronder wil ik graag een kelder. De garage is ongeveer 15 meter lang en 5 meter breed. De garage heeft een spits dak. We willen een aanbouw van 3 meter diep en 13 meter lang en daaronder willen we graag een kelder laten bouwen. Betreft de ruwbouw van de kelder. Wij hebben geen vergunning nodig.

Prefab kelder laten realiseren

Graag zou ik een prefab kelder willen realiseren in een nog nieuw gebouwde woning moet nog gebouwd worden. Wil graag prijs offerte opvragen voor 2 of 3 verschillende maten. Welke maten is mogelijk rond €10000,- inclusief ruwbouw?

Vrijstaande woning casco laten bouwen

Komende maand ga ik de bouwvergunning aanvragen voor de bouw van een vrijstaande woning. Alle bouwtekeningen zijn al gemaakt. Ik denk dat er half maart met het grondwerk en de fundering kan worden begonnen. Daarna wil ik de ruwbouw half april laten starten. Ik ga graag in gesprek met aannemers over het casco bouwen van de woning. Het gaat dus om de ruwbouw, ik wil de woning wind- en waterdicht laten opleveren, waarbij ik zelf de afbouw verzorg zoals het stucwerk, de vloerafwerking en het sanitair etc. Ook het grondwerk en de fundering kunnen buiten beschouwing blijven. Ik plan graag een afspraak in om even kennis te maken en om het werk te bespreken.

Uitbouw op het dakterras plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1939, waarvan de overdracht op 1 februari zal plaatsvinden. De woning heeft 3 woonlagen. Op de 1e verdieping is er een badkamer van 205 x 197 cm met een aangrenzend balkon/dakterras boven de keuken van 258 x 238 cm. Wij willen de buitengevel van de badkamer laten wegslopen en een uitbouw maken op het balkon. Er staat daar al een halve muur. De buren hebben dit al gedaan dus er staat er al een tussenmuur. We willen graag een offerte van alleen de ruwbouw en ook van een post wat het afwerken binnen en buiten gaat kosten. Op dit moment wordt er al een tekening gemaakt en de vergunning wordt aangevraagd. We maken graag een afspraak om de klus te bespreken en ontvangen daarna uw offerte.

Kelder onder bestaande woning laten bouwen

Ik wil een kelder onder onze woning met meerdere ruimtes. Het gaat alleen om de ruwbouw afwerking doe ik zelf. Het gaat ongeveer om 4,5 x 14 meter. Het huis staat op kleigrond. Er zit een ruimte van 80 cm kruipruimte onder het huis. Het huis staat op een gemetselde fundering, met dwarsverbindingen. Wat is er mogelijk en wat zijn de kosten hiervan?

Volwaardige etage opbouwen

We willen een prefab opbouw realiseren met hoogwaardige afwerking van ongeveer 6 x 10 meter. De vergunning is rond en er ligt een ruwe interieurschets klaar. Zodra financiering rond is zal ontwerp gedetailleerd uitgewerkt zijn en moet er voor ruwbouw en afbouw geshopt worden naar de juiste partij. Het betreft een woning met plat dak. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden en de opbouw zal ingedeeld worden in een slaapkamer met openslaande deuren naar een walk-inn closet, een badkamer en een studieruimte. De ruimtes zullen niet van elkaar afgescheiden worden. De badkamer dient in een hamam stijl gebouwd te worden. De wanden worden met beton cire behandeld en verder komt er een douche stoomcabine, een dubbele wastafel en eventueel een toilet. De vloer van de gehele verdieping, behalve in de badkamer zal vloerbedekking worden en de wanden gestuukt.

Partners

Partners van Casius