Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Rotte vloer en balken vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: rotte vloer en balken vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: rotte vloer en balken vervangen

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb in mijn woonkamer 34 m² rotte balken die vervangen moeten worden door nieuwe. Waarschijnlijk liggen de oude balken op het zand met daaronder een laagje beton. Deze zou er ook uit moeten om mijn hele woonkamer geheel gelijk te krijgen. Verder zit er in mijn aanbouw keuken een betonnen vloer die er ook uit moet en hier zouden dan ook nieuwe balken in komen. Gaarne hiervoor een offerte voor de vloer.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil op de benedenverdieping de rotte vloerbalken laten vervangen en ook de bestaande vloeren laten verwijderen. Optie 1 nieuwe balken en vloer van hout. Optie 2 is het vervangen met een broodjesvloer. Tevens de vloer isoleren tegen optrekkend vocht. Het gaat om 55 m2. Het huis is van 1914 en staat op staal. Het huis is aan de buitenkanten verzakt. Aan de achterkant het meest.

Rotte vloer en balken vervangen

Graag inspectie van de vloer en vloerbalken vervangen, ongeveer 35 m2. Onder de vloer in de keuken lijkt een muffe lucht vandaan te komen, graag het oordeel van de aannemer als de vloer open ligt, of er misschien ergens lekkage is. De werkplek is goed bereikbaar, de vakman kan echter niet voor de deur parkeren. De afvoer van het afval is voor de vakman.

Rotte vloerbalk vervangen

Onze woonkamer is helemaal leeg en wij zijn bezig met een aanbouw. In de tussentijd kwamen we erachter dat 1 vloerbalk rot is en vervangen dient te worden. De balk is in zijn geheel ongeveer 4 meter lang. Wij zijn op zoek naar iemand die dit op korte termijn voor ons kan doen. Het is een houten vloer en de vloerlatten zijn nog goed. Bij voorkeur binnen drie weken de vloerbalk vervangen.

Rotte uiteinden vloerbalken vervangen

De woning is op 1 plek doorgezakt en heeft rot op de uiteinden van de vloerbalken. Deze is gestut, maar dat moet vervangen worden. We willen weten of vervanging van deze balk genoeg is, of dat er meer nodig is. De kruipruimte zit vol met een soort schuimchips, dus ik weet niet of er makkelijk onder de vloer gekeken/ gekropen kan worden. Het kan zijn dat het rot zich verspreid heeft en dat het erger geworden is. Op verschillende plekken in de woonkamer buigt de vloer. De afgelopen dagen (met de hitte) ruikt het best wel naar schimmel. De vloeroppervlakte van de woonkamer is ongeveer 3 bij 10 meter.

Doorgezakte woonkamervloer renoveren

De vloer, rechts voor, van de huiskamer is verzakt. Hij veert erg door. De vloer is daar ook iets lager komen te liggen dan de plint. Ik denk dat wat rotte planken liggen, deze moeten vervangen worden.

Houtrot in de vloer herstellen

Onze woning wordt verkocht en tijdens de bouwkundige keuring (28 maart) kwamen er problemen met de fundering en mogelijk de riolering aan het licht. De afwerkvloer in de trapkast bleek rot en aangetast. Onder deze afwerkvloer werden vervolgens aangetaste en rotte begane grond vloerbalken getroffen. Daarnaast werd onder de afwerkvloer in de gang ernstige houtrot en houtaantasting geconstateerd. Er is sprake van kelderzwam. De aantasting is ook geconstateerd op de wand (trapkast). Ofwel, een specialist zal alle houten onderdelen goed moeten controleren, alsmede de vloerbalken die onder de afwerkvloer in de woonkamer liggen. Daarnaast moeten de riolering en de installatie/leidingen gecontroleerd worden op eventuele lekkages en zullen deze waar nodig hersteld/ verbeterd moeten worden. Het gaat om een woning uit 1926. Onder de gehele woning hebben we een kruipkelder. Het gaat om een ruimte van ongeveer 36 m2.

Rotte kwaaitaalvloer slopen en afvoeren

Wij hebben een huis gekocht met een rotte kwaaitaalvloer en willen die graag laten slopen en afvoeren. Het gaat om een vloer van ongeveer 100 m2. Graag ontvang ik van u een vrijblijvende prijsindicatie voor deze klus die begin april uitgevoerd moet worden.

Vocht- en houtrot schade herstellen

Ik heb een rotte vloer onder het aanrecht en een balk die jaren terug door vocht is aangetast. Er is geen lekkage meer. Betreft de steunbalk onder de vloer, het is een stuk van een meter waarvan de buitenkant verstevigt moet worden. Bijvoorbeeld met twee latjes aan de zijkant. De planken van de vloer zijn al weg gehaald, maar de balk loopt ook deels onder de toilet. Graag ontvang ik een offerte.

Renovatiewerk bij een VvE

Wij willen als VVE een aannemer voor alle werkzaamheden die nodig zijn betreft het gemeenschappelijke delen. De kruipruimte moet schoongemaakt worden, rotte balken van de houten vloer moeten vervangen worden, nieuwe houten vloer moet aangelegd worden inclusief vloer isolatie. De totale oppervlakte is circa 40 m2. Ten behoeve van vocht vermindering dienen er schelpen op de bodem geplaatst te worden. De oude grondleiding en een deel van de standleiding, alleen begane grond, moet vervangen worden. Daarnaast heb ik een geiser maar het liefst wilt ik een cv installatie laten installeren. De woning moet geschilderd worden, binnenmuren, geen deuren. Een wand van 3 m2 in de keuken moet betegeld worden. Sommige van deze werkzaamheden zijn voor de kosten van de eigenaar en sommige voor ons als VVE. Graag een duidelijke splitsing tussen verschillende werkzaamheden, houten vloer wordt tot 20 euro per m2 vergoed door VVE graag een advies over het soort hout. De huidige vloer is een grenen vloer behandel met wax.

Partners

Partners van Casius