Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning

Opbouw of meerdere opbouwen realiseren

Wij willen een extra verdieping op onze woning. Wij hebben de tekeningen al klaar en zouden graag een offerte willen aanvragen. De opbouw wordt 10 meter diep bij 4,5 meter breed. De architect was met de gemeente in overleg geweest voor de vergunning. Deze moeten we nog wel aanvragen, dat kunnen we zelf doen, maar dat mag u ook aanvragen als daar de voorkeur naar uitgaat. Voor de gevels hebben wij twee opties: of gemetseld in dezelfde stijl als onze woning, of met dakpanplaten. Het is een rijtjeswoning en mogelijk dat meerdere uren ook mee willen doen. Als dat zo is dan worden twee gevels tussen gevels en anders zijn het vier buitengevels. Het dak moet versterkt worden, daar zijn al tekeningen van. Er moet een trapgat en trap komen. We willen een groot raamkozijn, met of 1 of 2 openslaande ramen. Het dak willen we dicht en wordt plat. Mogelijk dat er later ook zonnepanelen op komen, maar daar zijn we nog niet over uit. We willen graag casco en compleet op de offerte. We willen een badkamer, dus leidingen en elektra zal ook doorgetrokken moeten worden. Graag ontvangen we een offerte.

Woonserre realiseren

Ik wil graag offertes ontvangen voor een woonserre van 5.5 x 5.5 meter. Graag goed geisolleerd en vloerverwarming doortrekken. Deze moet dienen als verlenging van de woonkamer. Betreft een rijtjeswoning. Materiaal: aluminium en/of hout. HR++ glas als. Zijwanden dicht. Inclusief fundering / heien. Geen vergunning aangevraagd, kan ik zonder problemen krijgen.

Nieuw rijtjeswoning realiseren na sloop van oude woning

Op dit moment wonen wij samen met 3 andere buren in een rijtjeswoning gebouwd in 1915. Wij zijn eigenaar van het grond en willen hier 4 nieuwe woningen op bouwen (wel een rijtjeswoning). De oppervlakte per woning is nu +/- 100 m2, de woning staat niet op heipalen en we willen graag hoogbouw (2 etages). Het wordt een CPO project Kunt u ons een prijsindicatie geven voor het slopen, afvoeren en nieuw bouwen van deze rijtjeswoning? Indien u meer informatie nodig heeft kunt u contact met mij opnemen.

Een uitbouw realiseren achter een rijtjeswoning

Ik zoek een aannemer die achter onze woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 5140mm breed en 3500mm diep zijn. De uitbouw moet een gemetselde constructie hebben, woon-klaar worden opgeleverd en zijn voorzien van (zwarte) aluminium kozijnen.

Uitbouw en kelder realiseren

Wij willen graag een offerte voor een uitbouw (achterzijde nieuwbouw 2014 rijtjeswoning) en bouw van een kelder (onder de woning met de trap in de aanbouw). Het huis is 5.3 m breed, de aanbouw mag 2.5 m diep. Het huis is 10 meter lang. De buren hebben reeds een fundering. Deze fundering kan mogelijk gebruikt worden voor onze uitbouw. Aangezien de uitbouw op het zuiden komt te staan is het gezien de warmte niet verstandig om het glas volledig van glas te bouwen. Daarom mag dit deels bedekt worden met bitumen. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitbouw dat op een serre lijkt. De aanbouw mag met veel glas. Ik kijk uit naar uw reactie.

Dakopbouw op plat dak

Het betreft het realiseren van een dakopbouw op een rijtjeswoning van 40 m2, en een terras van 12 m2. Ik wil een 5e etage hiermee realiseren. De nieuwe ruimte is bedoeld voor verhuur. Ik ben benieuwd naar zowel casco als een complete oplevering. Mijn voorkeur gaat uit naar een houten constructie.

Uitbouw achterzijde

Wij willen graag een uitbouw van de woonkamer realiseren aan de achterkant van onze rijtjeswoning. Er zijn in het verleden al 2 funderingspalen geslagen tot 23 meter diep. Geen bouwtekeningen aanwezig. Check omgevingsloket geeft aan geen vergunningsplicht. Afmetingen in gedachten zijn 4,5 m breed, bij +/- 2,5 m diep en aansluitend naar de 1e verdieping (ongeveer 3 m hoog). Graag ook inschatting meerwaarde voor afwerking (stopcontact, stucwerk, wandradiator en leggen tegels op de grond). Geen voorkeur prefab of maatwerk (prijsafhankelijk), wel voorkeur steen over houten constructie. Bouwjaar 1996 - geen asbest aanwezig.

Nokverhoging dubbelzijdig

Wij willen een dubbelzijdige nokverhoging realiseren op onze rijtjeswoning. Onze woning heeft een schuin dak. Mijn zolder moet namelijk een meter hoger worden. Ik wil dat het kunststof wordt.

Draagmuur verwijderen en een stalen balk plaatsen

Wij hebben een koophuis op het oog, waar een serre bij is aangebouwd. Nu is hiervoor de buitenmuur naar de achtertuin grotendeels verwijderd zodat de serre geplaatst kon worden, maar er staan nog twee gedeeltes draagmuur van circa 80-90 cm aan beide zijden. Aangezien dat onze beoogde inrichting van de woonkamer flink in de weg staat, zouden we deze twee overgebleven stukken buitenmuur graag verwijderd hebben. We hebben dan 1 grote, ruime woonkamer, en geen opsplitsing meer tussen woonkamer en serre. Ik neem aan dat dit gevolgen heeft voor de draagcapaciteit, en hoor dus ook graag wat er benodigd zou zijn om dit plan te realiseren. Ik heb de onderstaande plattegrond van Funda, maar krijg de pdf bouwtekening van de gemeente niet geupload helaas (dus heb er maar een jpg van gemaakt, wel veel kwaliteitsverlies). Het gaat om een woning van bouwjaar 1995, begane grond, rijtjeswoning. Heb de originele bouwtekeningen van de gemeente, niet die van de serre.

Uitbouw realiseren aan de achterkant woning

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van onze rijtjeswoning. 6 meter breed, 4 meter diep en 2,8 meter hoog. Onze huidige schuifpui (over de hele breedte) willen wij behouden en dus 4 meter verder herplaatsen. Wij zijn benieuwd naar de kosten van het totaalplaatje: fundering, muren, dak (optioneel lichtstraat), verplaatsen schuifpui. Ik wil de uitbouw gemetseld hebben en de afwerking moet aan de binnenkant niet gedaan te worden.

Partners

Partners van Casius