Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Reparatie betonvloer kruipruimten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: reparatie betonvloer kruipruimten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: reparatie betonvloer kruipruimten

Reparatie betonvloer kruipruimten

Graag ontvang ik van u advies/prijsopgave voor de reparatie van de betonbalken in onze kruipruimte. Tijd ontstaan. tijdens het aanbrengen van de betonvloerbalken, zijn er vermoedelijk een paar beschadigd.

Betonvloer balkon repareren

Bij een inpandig balkon is in de hoek de betonvloer beschadigd doordat de bewapening is gaan roesten en gaan uitzetten. Het gaat om een plek van ongeveer 25 x 15 cm. Graag een offerte voor een reparatie van vloer.

Reparatie aan een balkonvloer

Het balkon van ongeveer 5,50 x 1,20 meter heeft een betonvloer waarin zich scheuren bevinden. Hierdoor treed lekkage op. De woning is van ongeveer 1938. Graag ontvang ik een offerte van eventuele reparatie van het beton, indien nodig, in combinatie met een epoxiehars laag over het beton.

Reparatie aan de onderzijde van een betonnen vloer

Wij willen de betonvloer in onze woning uit bouwjaar 1964 laten herstellen. Er is corrosie zichtbaar aan de onderzijde. Wij willen graag een afspraak maken met bedrijven die hier ervaring mee hebben om de vloer hier te laten beoordelen. We ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en offerte.

Gipsplaten plaatsen, stucwerk, betonvloer storten

1- Bijna 600M2 plafond bedekken met gipsplaat, om te stuken. 2- Bijna 1000M2 wand en 600M2 plafond stukwerk. 3- Timmerman om bijna 35 houten kozijnen van binnen reparatie doen, die kozijnen hebben nieuwe ramen gekregen maar van binnen moet reparatie - aanpassing gedaan worden. Ze zijn oud en hebben beschadigingen. 4- Beton storten op houten vloer die moet eerst bedekt worden met stalen wapeningsplaten "Max 4 FS09 Platen".

Betreft stolpboederij met dubbel ...

Betreft stolpboederij met dubbel vierkant, nog in originele staat (2 koegangen + deel/dars), alleen voorzijde is nu bewoond. Schoonmaken + houtbehandeling stolp. Uitvlakken + repareren pannendak. Vernieuwen goten. Repareren + voegen muren. Vervangen/reparatie/nieuwe raamkozijnen. Betonvloer storten/egaliseren gehele vloeroppervlakte van stolp. Inbouwen 4 nieuwe slaapkamers + 1 komplete badkamer + 1 gasten douche/toilet + 1 keuken. Alles gelijkvloers. Verdiepingsvloer repareren. Infrastruktuur zoals aan/afvoerleidingen water, gas, electr., CV, etc opnieuw aanleggen. Isoleren.