Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het totaal renoveren van een woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het totaal renoveren van een woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het totaal renoveren van een woning

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Vloerbalk kruipruimte renoveren

Graag contact ik u nadat er is geconstateerd dat er één of meer vloerbalken op de begane grond van mijn woning zijn aangetast (zie onderstaande screenshots uit bouwkundig rapport). Uit de bouwkundige keuring naar voren gekomen dat de vloerbalk in de kruipruimte moet worden vervangen. Graag vraag ik hiervoor een vrijblijvende offerte voor aan.

Renovatie en uitbouw jaren 50 woning

Wij willen evt een jaren 50 woning gaan bezichtigen waar erg veel achterstallig onderhoud is en wat uitgebouwd moet worden en gemoderniseerd / geïsoleerd. Onze wensen in het kort: - 4 slaapkamers + badkamer boven. ( de kap moet dus opgehoogd worden of aan andere zijde een opbouw op de nieuwe uitbouw. Woonoppervlakte moet ruimer worden dus de bestaande uitbouw (die niet op de plattegrond staat maar wel op foto) zal moeten blijven / vernieuwd worden. Achtergevel zoveel mogelijk schuifpui / glaswand. - Indeling beneden mag blijven (bijkeuken toilet douche) woonkamer keuken moeten ruimer en mag 1 grote ruimte worden. Overal vloerverwarming, goede isolatie door hele huis, huis buitenzijde wit pleisteren of schilderen en dak renoveren / isoleren en nieuwe pannen of zwarte coating. - Nieuw leidingwerk en HR ketel. Kortom een totaal verbouwing dus waarbij het moet voldoen aan de maatstaven van deze tijd en een moderne woning moet worden. Kunt u aangeven waar je minimaal aan moet denken qua budget en waar we nog op moeten letten. Is bv een budget van +/- 150.000 euro met deze wensen realistisch? Ik hoor graag van u.

Zolder verbouwen, dakramen en dakkapel plaatsen, isoleren en meer

Wij willen een zolder betrekken bij een woning en dakramen plaatsen aan de voorkant en een dakkapel aan de achterkant plaatsen. In december krijgen wij de sleutel tot onze beschikking. De zolder zit op de vijfde verdieping. Ik ben mij aan het oriënteren naar de kosten om de complete zolder te renoveren, of dat ik het in delen uitbesteed. Ik heb toestemming nodig van de VVE om dakramen en een dakkapel te plaatsen. Verder is de dakkapel wel vergunningsvrij. De zolder is 4 x 7 meter en het dak heeft een helling van 30 graden. De dakramen mogen maximaal 1,14 hoog zijn, de lengte maakt niet uit. Ik denk aan twee ramen van ongeveer 1 x 1 meter. Verder moet er geïsoleerd worden aan de binnenkant. Ik wil vloer isolatie tegen geluidsoverlast en het dak voor de temperatuur. Er moet een trap geplaatst worden. De dakkapel wil ik ongeveer 2,5 x 2,5 meter, misschien iets groter. De constructie maakt mij niet zoveel uit. Tekeningen hoeven niet. Elektra en stucwerk zal er ook moeten komen. Graag ontvang ik een indicatie en ga ik in overleg over de mogelijkheden.

Inpandig renoveren van een woning

Ik zoek een aannemer die een woning kan renoveren. Het gaat om het realiseren van 2 slaapkamers op zolder en het vervangen van kozijnen door kunststof kozijnen. Daarnaast moeten er veel wanden en plafonds gestuct/gespoten worden. De vloer dient ook vervangen te worden en waarschijnlijk zijn er nog meer werkzaamheden welk ik graag met de vakman bespreek.

Renovatie/verbouwen voorhuis boederij

Wij willen voorhuis verbouwen/renoveren. Het huis is verouderd. We hebben de woning in vieren gedeeld. We willen van de hal, een gang maken en alle slaapkamers bij elkaar voegen. De keuken moet gerenoveerd worden, enkel glas vervangen door dubbelglas, isoleren, vloerverwarming aanleggen, wanden en plafonds stucen. Ik ben benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn en ik maak graag een afspraak.

Volledig renovatie van een boerderij

Ik wil een boerderijwoning laten renoveren. Eerste en 2e verdieping. De hele boven verdieping moet gestript worden, en er moeten nieuwe kamers in komen. Dak en gevel isolatie. De woning is 200 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen. Er moet heel veel gebeuren dus ik kom graag in contact met een vakman om alles te kunnen bespreken.

Woning strippen en verbouwen

Binnenkort wordt bij ons een opbouw geplaatst. Een goed moment om de woning meteen te strippen en te renoveren. Het gaat hier om de beneden en eerste woninglaag. De vloer (nu graniet) mag eruit (of is het verstandig om erop te werken i.v.m. een vloerverwarming dat eronder zit?), wij willen de oude keuken eruit en een nieuwe laten plaatsen, de muren zijn nu gespoten en mogen worden gestuct. Ook de houten trap willen wij meteen laten renoveren. Woning komt uit 2009.

Renovatie woning

Ik ga mijn woning verkopen en ik wil het graag renoveren. Dit moet er gebeuren: - Keuken slopen - Verlichting laten aanleggen - Deuren vernieuwen - Nieuwe hendels - Binnenschilderwerk - Afmetingen weet ik niet, appartement is 91 m2 - Vloer renoveren - Parketvloer , keukenvloer heeft tegels. Ik denk dat ik een compleet nieuwe vloer wil. Dus de oude vloer verwijderen en nieuwe vloer leggen.

Een souterrain realiseren en begane grond verbouwen

Ik zoek een aannemer die een woning in zijn totaal kan renoveren inclusief een souterrain realiseren. We hoeven er zelf nog niet te wonen totdat het klaar is. De BG vloer kan er dus volledig uit wanneer het souterrain gerealiseerd moet worden. Op dit moment is de BG 74 m2 en we willen het souterrain ook onder het hele pand. Er is al een vergunning voor het souterrain en de verbouwingen. Er zijn al tekeningen gemaakt door de huidige eigenaar maar wij willen wel wat aanpassingen maken. We willen dat zowel BG een zelfstandige woning kan zijn als het sout. Dus op elke verdieping een woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, apart toilet en een keuken. In het souterrain mag de keuken klein en basic. In de huidige tekening is een uitbouw meegenomen van ongeveer 20 m2. Dit hoeft niet per se van ons mocht dit betekenen dat het veel geld scheelt.

Partners

Partners van Casius