Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renoveren en aanbouwen van een boerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renoveren en aanbouwen van een boerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renoveren en aanbouwen van een boerderij

Aanbouwen, renoveren en verbouwen

We willen graag onze huis/woning laten uitbouwen en verbouwen. Gezien u dit soort opdrachten veel hebt gedaan willen we het weten of dit project ook door u kan worden gerealiseerd. Hieronder vindt u een gedetailleerde opdrachtomschrijving. Gedetailleerde omschrijving: Aan-/uitbouwen aan de achterzijde van het huis richting de tuin. Heren tussenwoning met 4 lagen: 1 begane grond en 3 verdiepingen, bouwjaar 1998.+ Omschrijving: We zoeken een partij die onze woning kan aanbouwen/ renoveren/verbouwen. Allereerst willen we dat er een uitbouw wordt gerealiseerd op de begane grond. De uitbouw moet 3 à 4 meter diep worden en 4,2 à 4,3 meter breed. Daarnaast moet er een nieuwe badkamer op de begane grond, en op de eerste verdieping komen. Ook moet het er een nieuw toilet komen op eerste verdieping en de buiten gevel gereinigd wordt. Daarnaast willen we ook een nieuwe keukens laten plaatsen op de begane grond waar de nieuwe uitbouw is. Als laatste een aantal onderhoudswerkzaamheden die noodzakelijk zijn. Ik twijfel tussen de type uitbouw die ik wil en of het volledig afgewerkt moet worden is in overleg. Dus, samenvatting: 1) Begane grond - Tuinkamer ofwel benedenwoonkamer uitbouwen (4,3 x 3,8) aan de achterzijde van het huis richting de tuin - Nieuwe keuken + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 2) Eerste verdieping - Nieuwe toilet + badkamer - Nieuwe indeling met een nieuwe wandmuur 3) Derde verdieping - Een nieuwe wandmuur + nieuwe badkamer (? - optioneel) 4) Onderhoud in het algemeen - Onderhoud van buitenkant (voorkant) en balkon van het huis. Graag ontvangen we uw snelle reactie en een mogelijke afspraak z.s.m.. Bij voorbaat, ons dank! Met vriendelijke groeten.

Aanbouwen en verbouwen

Ik zoek een partij die mijn woning kan renoveren/verbouwen. Allereerst willen we dat er een uitbouw word gerealiseerd op de begane grond. De uitbouw moet 3 à 4 meter diep worden en 4,3 meter breed. Daarnaast moet er een nieuwe badkamer op de eerste, tweede en wellicht derde verdieping komen. Ook moet het er een nieuw toilet komen en wil ik dat de buiten gevel gereinigd wordt. Daarnaast willen we ook twee nieuwe keukens laten plaatsen. Eentje op de begane grond en één kleinere keuken op de vierde verdieping.

Gehele woningrenovatie en serre aanbouwen

Ter indicatie zijn wij opzoek naar een grove prijsbepaling voor het renoveren en verbouwen van onderstaand huis op Funda. We zouden dit huis op de begane grond graag anders indelen en voorzien van een serre. Verder moet alles geïsoleerd worden, lekkages hersteld en voorzien van nieuwe kozijnen met dubbele beglazing. Ook leiding en elektriciteit en de badkamer moeten aangepakt worden.

Schuur renoveren en vergroten

De bestaande schuur van 3 x 5 meter is verzakt er dient in zijn geheel een nieuwe fundering op palen gemaakt te worden, welke los van mijn huis dient worden gemaakt. Plaatsen broodjes vloer met een RC waarde van 5. De schuur dient recht gezet te worden. Achterzijde van de schuur 1.40 meter aanbouwen met een plat dak constructie. Sloopwerkzaamheden doe ik geheel zelf.

Erker aanbouwen en toilet en hal renoveren

Wij willen een aantal klussen laten uitvoeren: - Een erker van 2.50 meter breed en 1 meter diep. Het platte dak van de erker willen we laten doorlopen als afdak boven voordeur (zie bijgevoegde foto als voorbeeld); - Hal, toilet, trapgat en overloop stuken, zowel muren als plafonds; samen ongeveer 35 m2; - Het houtwerk van het trapgat (inclusief de onderkanten van de dichte zoldertrap) schuren en schilderen (alles moet wit worden); - Renovatie toilet (nieuw, indien mogelijk, hangend toilet en stortbak, een nieuw fontein en deels opnieuw betegelen; De materialen willen we zelf uitzoeken. Graag maak ik met u een afspraak om de klussen te bespreken en daarop uw offerte te ontvangen.

Balkon renoveren of aanbouwen

Ik wil graag een balkon en hiervoor een richtprijs.

Woning verbouwen en aanbouwen

Ik woon in een hoekwoning uit bouwjaar 1920, die ik graag wil laten renoveren. Ik wil er aan de achterzijde een aanbouw laten maken aan de woonkamer van 250 cm diep en 3 meter breed, over 2 verdiepingen. Ik wil de bovenverdieping opnieuw laten indelen. Het dak bestaat uit een deel pannendak en een deel plat dak. Het hele dak wil ik laten vernieuwen omdat het in slechte staat is en regelmatig lekt. Er is ook asbest aanwezig onder het dakbeschot. Ik wil verder de badkamer laten vernieuwen en boven en beneden een toiletruimte. Er is nu nog verwarming met gaskachels, maar die lekken en zijn onveilig. Ik wil in de hele woning centrale verwarming laten aanleggen. Ook wil ik al het elektra laten vervangen. Boven is nog elektra uit 1930 aanwezig. Ik wil de trap laten vervangen en beneden een raam laten vervangen door openslaande tuindeuren. Ik maak graag een afspraak om de woning te laten beoordelen en mij te laten adviseren over de beste aanpak. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Aanbouwen zetten en badkamer renoveren

Ik ben bezig met het aankopen van een hoekwoning waarbij ik aan de achterzijde een aanbouw zou willen plaatsen. De aanbouw zal tussen de 16 en 18 m2 groot worden. De elektra dient te worden doorgetrokken en het kozijn en de deur verplaatst. Daarnaast dient de badkamer van 2 bij 1.60 meter gerenoveerd te worden.De oude badkamer moet worden verwijderd en daarna de wanden en de vloer betegeld.Er zal een ligbad in moeten komen, een wastafel en een radiator. Het sanitair en de tegels kunnen in overleg door de vakman geleverd worden. Dit geldt ook voor het stuukwerk en de vloer op de begane grond.

Schuur renoveren en aanbouwen

Wij willen onze achtertuin laten opknappen, hier komt het volgende bij kijken: - De schuur (6 m2) heeft een opknapbeurt nodig, de wanden en de vloer zullen opgeknapt moeten worden. Ook zal er een plafond met spotjes gerealiseerd moeten worden. - Een oppervlakte van ongeveer 8 m2 zal voorzien moeten worden van een overkapping. Dit is een stuk tussen de woning en de schuur. Ook hebben wij graag een poort geplaatst bij de schutting. Verdere wensen bespreken wij graag op afspraak/locatie.

Renoveren en aanbouwen van een boerderij

Graag maken wij met u een afspraak voor het maken van een offerte voor renovatie/nieuwbouw van onze woning, een oude boerderij uit 1913 in Gouda. Het gaat om funderingsherstelwerkzaamheden en renovatie of nieuwbouw vd bestaande aanbouwen. De fundering van de aanbouwen herstellen of die delen plat gooien en opnieuw bouwen. Het gaat om keuken, serre, 2 slaapkamers en een badkamer. Oppervlakte in totaal 110 m2, ongeveer. Bij voorkeur een afspraak aan het einde van de middag, in de avond of zaterdag.