Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovaties reparaties in huis en op termijn aanbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovaties reparaties in huis en op termijn aanbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovaties reparaties in huis en op termijn aanbouwen

Renovaties/reparaties in huis en op termijn aanbouwen

Alle klussen zijn beschreven in de bijlage: het gaat om een aantal verbeterpunten en verbouwingen. Het woonoppervlak is 140 vierkante meter. Gaarne een offerte van alle klussen onder A. Deze dienen uitgevoerd te worden in april 2020, zodra het huis aan ons overgedragen is (overdracht eind maart). Er staat ook een aanbouw in onze planning te starten in juni 2020 (deel B1), en andere verbeterpunten te starten in mei / juni 2020 (deel B2).