Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie uitwendig balkon aan achterzijde eengezinswoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie uitwendig balkon aan achterzijde eengezinswoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie uitwendig balkon aan achterzijde eengezinswoning

Renovatie uitwendig balkon aan achterzijde eengezinswoning

Het balkon (circa 3,80 x 1,10 meter) verkeert in slechte staat van onderhoud. Aan de onderkant is enig betonrot. Het loopgedeelte zal opnieuw geëgaliseerd en waterdicht gemaakt moeten worden. De balkonranden zijn niet fraai. Het ijzeren balkonhek zit nog wel goed vast maar is op enkele plekken gedeeltelijk doorgerot. Gevraagd wordt een sobere renovatie van het balkon zodanig dat deze er weer netjes uitziet en veilig beloopbaar is/blijft. Voor uitvoering van de klus is afstemming noodzakelijk in verband met de plaatsing van een terrasoverkapping onder het balkon.

Het betreft een klein uit hout ...

Het betreft een klein uit hout opgetrokken entre/halletje waar ook de voordeur geplaatst is en is uitwendig tegen de stenen voorgevel van het huis geplaatst. De houten buitenmuur van het halletje moet nu opgetrokken worden uit baksteen (reeds aanwezig) en is c.a. 2,8 m2. De voordeurdorpel is verrot en moet vervangen worden. Tevens moet het platte dak en waterafvoer ook vernieuwd worden. Totaal oppervlak van het dak boven het halletje is ongeveer 2 m2. De meeste omliggende woningen van hetzelfde type hebben reeds een bedoelde renovatie ondergaan; er zijn dus voorbeelden te zien.