Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie en uitbouw jaren 50 woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie en uitbouw jaren 50 woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie en uitbouw jaren 50 woning

Renovatie van complete woning inc. uitbouw en dakopbouw

Volledige renovatie van woonhuis van 80m2 naar 115m2 inc. uitbouw aan de achterkant en dakopbouw. Vergunning en tekeningen aanwezig. S.v.p. uitsluitend reageren als u aantoonbare ervaring heeft met totaalrenovaties/dakopbouwen en referenties kunt overleggen.

Uitbouw achterzijde, Badkamer-renovatie en een aanpassing aan de voorgevel

Het gaat om een reeds aangekochte woning in Nederhorst den Berg. De sleuteloverdracht vind in december 2020 plaats. Het gaat om meerdere werkzaamheden; 1. Een uitbouw aan de achterzijde van 3,50 meter breed x 2,00 meter diep. Er moeten dubbele openslaande kunststof deuren in komen. 2. Badkamer aan voorzijde van 1e verdieping compleet renoveren en iets uitbreiden (ten koste van naastgelegen slaapkamer). Tussenmuur lijkt geen draagmuur te zijn. 3. Aan de voorzijde van de woonkamer zit op de begane grond een "zwevend" groot raam met een vrij diepe vensterbank en kozijnen die iets uit de voorgevel steken. Graag de ondergevel gelijk trekken met deze uit de voorgevel stekende raampartij (o.a. ook de vensterbank er uitbreken) zodat er een rechthoekige beloopbare erker ontstaat.

Grote verbouwing/renovatie aan te kopen woning

Betreft woning aan de Amstelkade in Amstelhoek. De fundering moet aangepakt worden. (Woning is van circa 1900). Verder volledige nieuwe indeling maken beneden en boven, plafond boven eruit zodat nok zichtbaar wordt, garage opnieuw(?) opbouwen met hoogte naar 1e verdieping in zelfde stijl als woning dus met schuine kap en pannen en dakkapel aan voor- en achterzijde, woning opnieuw voegen en aan een zijmuur is een grote bult naar buiten toe. Verder het achterterras bij de woning trekken (onder het bestaande balkon) en in deze nieuwe uitbouw een geheel zwart stalen pui plaatsen. (Of ander materiaal op advies/in overleg met Aannemer)

Uitbouw achterzijde benedenhuis

Uitbouw achterzijde van 5,00 meter breed met 1 zijde van 2,95 meter en 1 zijde van 3,75 meter uit de gevel dus nieuwe achterzijde gaat schuin lopen. Er moet geheid gaan worden. In de uitbouw moet ook een radiator komen. Mogelijk ook het Balkon op 1e verdieping (dus boven de uitbouw) uitbreiden naar 1,50 meter uit de gevel (mits dit vergunningsvrij mogelijk is). En eventueel nog een kleine renovatie van de keuken op de 1e verdieping.

Complete verbouwing/renovatie om energie-zuinige woning te creeren

Wij hebben ons eigen huis reeds verkocht en een huis uit 1961 in Breukelen aangekocht. Er is de afgelopen 35 jaar echter nauwelijks onderhoud geweest en wij willen er een energie-zuinige woning van maken. Het gaat om een grote, complete renovatie en verbouwing. Gelijktrekken plafondhoogte in de woonkamer (nu hoogteverschil in het plafond door een ronde verticale ijzeren paal in de woonkamer die andere balken ondersteunt en die wij verwijderd willen hebben). Tevens willen wij een uitbouw aan de achterzijde van 2,80 meter x 6,00 meter waarin dezelfde plafondhoogte heerst als in de rest van de woonkamer. Alle elektra in huis dient vernieuwd te worden en de riolering gecontroleerd en waar nodig vernieuwd. Op de 1e verdieping willen wij een nieuwe complete Badkamer en op zolder een nieuwe tweede complete Badkamer. Verder willen wij op de BG en alle verdiepingen vloerverwarming. Wij willen geen CV-ketel en geen radiatoren. Er moeten zonnepanelen komen en een warmtepomp die voor de energie gaan zorgen. De gas-aansluiting dient afgesloten te worden. De woning dient geisoleerd te worden, en heeft momenteel ook nog niet overal dubbel glas. Ook het dak dient gerenoveerd te worden en wij willen 2 Dakkapellen, 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De keuken dient ook vernieuwd te worden.

Volledige renovatie ‘30 woning

Volledig renoveren incl 2 kleine badkamers, 3 aparte toiletten, keuken , dak vervangen en mogelijk een uitbouw. Uitbouw is optioneel. Huis staat nog op funda.

Funderingsherstel met kelder realiseren - casco oplevering

Wij willen starten met het renoveren van onze woning (tussenwoning, 1875). Het gaat om een woning die 8,21 bij 4,36 is (met een aanbouw 6,19 bij 2,12 meter uit +- 1974). De buren aan de linkerzijde willen ook een funderingsherstel laten uitvoeren (kan wellicht gezamenlijk). De buren aan de rechterzijde is nog besluiteloos in het meedoen met het herfunderen van de mandelige muur. Mogelijk treft het dus een groot project voor u (twee woningen wellicht minimaal). De schatting is dat het gaat om het volledig trillingvrij drukken van zo'n 12 stalen buispalen met een lengte van ± 8 meter (wanneer het alleen onze originele woning van 8,21 bij 4,36 betreft - zonder kelderbouw en zelfstandig herfunderen zonder de buren van beide zijden). Tijdens deze renovatie is het van belang om de leidingwerk, mechanische ventilatie en het elektra mee te nemen. Eveneens het bespreken van bijvoorbeeld een warmtepomp is onze wens. We willen graag de woning verbouwen naar een 4,36 bij max. 12 meter met een kelder van dezelfde afmetingen. De kelder daarbij graag voorzien van en koekoek oid voor lichtinval. De kelder graag een doorloophoogte van (minimaal) 2 meter. Dit betekent een uitbouw van 3,79 bij 2,20 +- erbij. Slopen van de oude uitbouw kunnen we zelf doen. We willen graag letten op een goede isolatie en vloerverwarming. Het afwerken/casco opleveren van een badkamer. Het leggen van keramisch parket of pvc vloer (schaffen we zelf aan). Uiteraard een trap van de kelder naar de begane grond (kunnen wij ook aanschaffen). In de uitbouw graag twee openslaande deuren met twee zijlichten (of schuifpui bij aantrekkelijke prijs/mogelijkheid van zelf zoeken naar schuifpui ter installatie). Graag uw offerte. Afh. vd hoogte vd offerte, willen we misschien direct meer laten uitvoeren.

Renovatie en uitbouw aan tussenwoning

Betreft een uitbouw en renovatie aan een tussenwoning uit de jaren 60 waar lange tijd niets is gedaan. - uitbouw achterzijde huis (6 x 2 m) - eventueel tussenmuur slopen om woonkeuken te realiseren (we zijn er nog niet uit) - vervanging kozijnen hele woning (van hout naar kunststof) - vervanging buitendeuren - renovatie vloer (nieuwe vloer + vloerverwarming) - renovatie trap (28 treden) - renovatie badkamer - schilderwerk - stucwerk - vervanging toilet begane grond Bij voorbaat dank voor reactie.

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Draagconstructie vloeren bg herstellen

Het betreft een situatie in de woonkamer. De onderslagbalken zijn hier op een verkeerde wijze aangebracht en verstrekken hierdoor onvoldoende ondersteuning. In de onderslagbalken ontstaat bruinrot door de hoge vochtconcentratie van de kruipruimte. Aan de achterzijde zijn 5 vloerbalken met een dwarsbalk tegen de gevel ondersteund, vloerbalken zijn hier aangetast door houtrot, ondersteuning is hier op een verkeerde wijze uitgevoerd. Uitbouw en gang Vloerconstructie is ter ernstig aan getast door houtrot, gehele renovatie is hier noodzakelijk. In totaal 81 m3 vloeroppervlak

Partners

Partners van Casius