Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie boerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie boerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie boerderij

Kosten renovatie boerderij

Ik zou graag een kostenraming willen inzake de renovatie van een boerderij. De boerderij is 1500 kubieke meter groot, deels dubbele ramen (in het woongedeelte wat ongeveer een derde is). Hier is ook de isolatie goed. In het boerderij gedeelte is de put gedempt, maar is geen sprake van dubbele beglazing, spouwmuur of dakisolatie. Er zit wel een verdiepingsvloer in met deels holle bakstenen. Voordat we verder gaan zou ik graag een kostenraming willen indien we casco het huis laten renoveren.

Volledig renovatie van een boerderij

Ik wil een boerderijwoning laten renoveren. Eerste en 2e verdieping. De hele boven verdieping moet gestript worden, en er moeten nieuwe kamers in komen. Dak en gevel isolatie. De woning is 200 m2. Ik heb nog geen bouwtekeningen. Er moet heel veel gebeuren dus ik kom graag in contact met een vakman om alles te kunnen bespreken.

Gehele renovatie van een boerderij

De bestaande boerderij dient volledig gerenoveerd te worden en te worden voorzien van 2 gescheiden woningen (2-onder-1-kap). De voorkant is ooit bewoond geweest. Achterste deel was een hooischuur. De werkzaamheden dien wij voorzien is dat alleen de buitengevel blijft staan, maar de voorziene werkzaamheden zijn alle sloopwerlzaamheden bestaande binnenwanden en dakafwerking aan de binnenzijde, geheel nieuw kap, volledig isoleren vloeren, gevels en dak. Plaatsen binnenwanden en deuren, geheel elektra, totale CV, toiletgroepen. Achterpui geheel vervangen door nieuwe, incl. geïntegreerde glaspui.

Sloopwerk voorafgaand aan renovatie boerderijschuur

Wij gaan onze boerderij schuur ombouwen tot woonhuis. Hiervoor moet de huidige binnenkant van de schuur gesloopt worden. De schuur heeft nu een koegang van 5 x 30 meter bestaande uit 1 muur en betonnen dak. De vloer bestaat uit 50% betonvloer en 50% tegels. De rest van de schuur bestaat uit 6 x 20 meter + 20 x 10 meter beton en de rest Stelcon platen en klinkers. Het geheel dient met veilige marge rond de dakpalen te worden afgegraven tot 25/30 cm ten behoeve van een nieuwe geïsoleerde betonvloer.

Verbouw of renovatie van een boerderij

Graag vrijblijvend advies en offertes voor het verbouwen of renoveren van de boerderij. Wij hebben water in de kelder staan, dat moet eruit. Vanaf dat moment gaan we de schade bepalen en dat oplossen (in het woongedeelte). Dan hebben we een dak van het woonhuis en van het schuurgedeelte. De keuze is: Kapconstructie vervangen of repareren. De schuur is heeft een woongedeelte van minimaal 350 m2. De schoorstenen zullen verwijderd moeten worden en vervangen worden door lichtgewicht schoorstenen. Verder willen we graag dat u langskomt om te kijken wát er allemaal dient te gebeuren. We zijn op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verbouwen van boerderijen.

Boerderijdak renoveren

Het betreft een boerderij uit 1760. Het hoofd dak dient (gedeeltelijk) gerenoveerd te worden. Het huis is ongeveer 25 meter lang en het dak oppervlak ongeveer 425 m2. Ongeveer 10 meter van het dak is 10 jaar geleden vervangen, maar zadelt nu door. Wij denken aan een gehele renovatie van het dak; inclusief de volgende werkzaamheden: - Oude dakpannen verwijderen (hergebruik alleen indien economisch) - 250 m2 van het dak bevat asbest (hechtgebonden) isolatie platen onder de pannen. Dit moet verwijderd worden. - Dak constructief inspecteren en verstevigen waar nodig. - Regel werk vervangen waar nodig. - Houtworm is actief. Deze bestrijden en verwijderen. Nieuw en bestaand houtwerk preventief behandelen. - De schoorsteen moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden - Nieuw keramisch pannendak en dak isolatie aanbrengen. - Goten vervangen - Houtwerk boegboord vernieuwen (1x) - Bestaande Velux ramen terug plaatsen. Kortom; gehele renovatie van het dak. Wij staan open voor alternatieve voorstellen. Een aantal foto's zijn bijgesloten. In de prijs indicatie graag aangeven wat er wel en niet is meegenomen. Uitvoer in overleg. Let op; het gaat om een goede prijs indicatie die later in het jaar verder uitgewerkt dient te worden naar een volledige aanbieding. Graag in de aanbieding opnemen of er eerder werk is uitgevoerd aan oude boerderijen.

Renoveren en aanbouwen van een boerderij

Graag maken wij met u een afspraak voor het maken van een offerte voor renovatie/nieuwbouw van onze woning, een oude boerderij uit 1913 in Gouda. Het gaat om funderingsherstelwerkzaamheden en renovatie of nieuwbouw vd bestaande aanbouwen. De fundering van de aanbouwen herstellen of die delen plat gooien en opnieuw bouwen. Het gaat om keuken, serre, 2 slaapkamers en een badkamer. Oppervlakte in totaal 110 m2, ongeveer. Bij voorkeur een afspraak aan het einde van de middag, in de avond of zaterdag.

Totale renovatie van een oude boerderij

Wij hebben een oude boerderij (1824) op het oog welke geheel gerenoveerd moet worden (Bovenverdieping is afgebrand en moet vervangen worden). Voordat we het project aangaan, willen we eerst een indicatie van de renovatiekosten. Mocht het financieel haalbaar en interessant zijn, zullen we een afspraak maken om een en ander in detail te bespreken. Het gaat om de volgende werkzaamheden: - Beton vloer storten beneden verdieping (50m2) - Buitengevel isoleren - 12 Nieuwe ramen en kozijnen van 80X120 mm - 1 Openslaande deuren (standaard maat) - Trap leveren en plaatsen - Vloer maken en storten bovenverdieping - Nieuw dak met dakpannen plaatsen (10 meter breed na uitbouw) - 4 kleine dakkapellen plaatsen 150 mm breed - Uitbouw van 2,5 meter bij 7,5 meter, inclusief bovenverdieping

Verbouwing bovenverdieping boerderij

Bovenverdieping van oude boerderij, ongeveer 70m2: - muren en plafonds van 3 kamers wegbreken - opnieuw metselen muren voor 2 kamers en een badkamer - installeren badkamer, tegelwerk, loodgieterswerk - aanleggen electra kamers - plafondskamers en badkamer - verwijderen zeer grof stucwerk huiskamer en nieuw stucwerk aanbrengen - renovatie toilet benedenverdieping - renovatie badkamer benedenverdieping

De renovatie en verbouw van een ...

De renovatie en verbouw van een boerderij uit 1870 tot vakantiewoning voor circa 10 personen. Hierbij moet er een nieuwe binnenmuur plus isolatie, nieuwe kozijnen nieuw dak enz.