Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie van een balkon? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van een balkon. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie van een balkon

Balkon renovatie

Renovatie van 2 balkonnetjes: per balkon afmeting: 1.5 m bij 0.8 meter. Zie bijlage voor indruk van de balkonnetjes. 1 voorzijde, 2e achterzijde bovenwoning. Maar ook plattegrond. En daarnaast aandachtspunten vd technische keuring. Vorige bewoner heeft hier overigens niets mee gedaan. Rapport van 2017.

Renovatie van een balkon

De 4 balkons van onze VVE moeten gerenoveerd worden, beton renovatie en afgewerkt met een coating. Eventueel wat metselwerk. Elk balkon is ongeveer 3 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Balkon renovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor het herstellen van balkonroten en het coaten van de balkonvloer. Het balkon is 4 bij 1,75 meter. Herstellen van betonrot en het coaten van balkonvloer

Balkon reparatie renovatie

Balkon van jaren ‘ 30 woning op 1e etage: Dit zijn de werkzaamheden: Verwijderen van stenen balustrade Repareren betonnen vloer Behandelen van staalconstructie en roest verwijderen. Herstellen van voorzijde en aanbrengen coating. Leveren en aanbrengen van hekwerk (hekwerk keuze in overleg). Maten 210cmx90cmx90cm. Offerte in overleg en na bezichtiging zodat werkzaamheden goed van te voren besproken kunnen worden.

Renovatie van het balkon: scheur-, schimmelvorming en opnieuw coaten

Voor een vereniging van eigenaren ben ik op zoek naar een specialist die onze balkons (9) kan renoveren. Het gaat om scheurvorming, schimmelvorming, oplossing voor slechte afwatering en opnieuw coaten. Bij het ene balkon is het erger dan bij de andere. Er zijn 3 maten: 4 grote van ongeveer 4 m lang bij 80 cm, deze is aan de achterzijde; zijkant zijn er 4 van ongeveer 1.50 breed 80 cm; voorkant zijn er 2 van ongeveer 1 breed bij 80 cm.

Reparatie en renovatie 2 balkons binnen een VVE

Onderzijde van 2 balkons steunbalken vertonen oxidatie, nieuwe coating dient aangebracht te worden. Beton vloer 1e etage dient opnieuw gecoat te worden. Elk balkon is ongeveer 5 m2.

Balkon renovatie kamer inbouwen

Ik wil van mijn huidige balkon een kamer laten maken. De afmeting is 2,60 x 2,90 ongeveer. Graag wil ik een offerte. Ik stuur ook een foto. Er zijn nog drie andere woningen ven dezelfde afmeting. Als u een mooie offerte maakt, kan ik ook andere 2 mensen benaderen.

Betonnen balkon renovatie

Het balkon is 1 bij 3 meter. Betonnen deklaag heeft scheuren. Onderkant balkon heeft betonrot. Balkon is op eerste etage. Ik ben opzoek naar een vakman die langs kan komen om dit te beoordelen en repareren / vervangen.

Balkon balustrade vervangen

Ik wil een nieuwe balustrade laten plaatsen op een balkon, geen houten balustrade. Evt. indien nodig, renovatie van het balkon. Afmetingen van het balkon zijn 110 bij 280. Misschien RVS > Kunstof

Balkon renovatie

Ik wil graag ons balkon laten herstellen. De vorige bewoner van ons huis heeft eerder herstelwerkzaamheden aan het balkon laten uitvoeren, de aangebrachte beton/stuc laag laat nu echter los. Werkzaamheden omvatten: herstellen van beton (scheuren, loszittende delen, gaten, eventueel betonrot? herstellen), balkon impregneren of advies hierover. Afmetingen van het balkon zijn: 3.50 x 0.9 meter Zie foto's bijgevoegde foto's voor een overzicht. P.S. Het balkon is op de foto's met plastic afgedekt om het na het warme weer mooi droog te houden.

Partners

Partners van Casius