Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Renovatie van appartementen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: renovatie van appartementen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: renovatie van appartementen

Achtergevel renovatie en balkonherstel boven elkaar gelegen appartementen

Wij willen graag onze achtergevel renoveren (schilderwerk), 1hoog, 2hoog en 3hoog (schilderwerk en balkonherstel). Graag ontvangen wij een offerte voor de onderstaande punten - Vaste gevelsteiger plaatsen, incl vergunning, montage, demontage, verzekering en huur. - Randbalken ontroesten en conserveren. - Betonherstel balkons aan onderzijde en bovenzijde. (Antislipcoating niet opnemen) Onderzijde balkonvloeren behandelen met betonverf. - Schilderwerk houtwerk achtergevel volgens kleurstelling Bos en Lommer. Bovenzijde balkonvloeren behandelen met betonverf (schilder)

Renovatie balkons appartementencomplex

Als voorzitter van een VvE wil ik graag weten of 10 balkons van naast elkaar gelegen appartementen toe zijn aan renovatie of vervanging.

Renovatie van appartementen

Voor de renovatie van circa 100 appartementen binnen een zorgcentrum in de regio Rotterdam zoeken wij timmerlieden die langdurig beschikbaar zijn voor dit leuke project. De appartementen zijn reeds gesloopt en moeten worden opgebouwd. Werkzaamheden zullen o.a.. bestaan uit; - Nieuwe wanden en plafonds plaatsen - Kozijnen en deuren vervangen - Nieuwe vloeren plaatsen - Aftimmeren van koven - Vensterbanken en plinten plaatsen Betalingstermijn van 5 dagen Materiaal wordt ter beschikking gesteld door ons.

Balkons bij een VvE renoveren

Namens de VvE van een aantal appartementen wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van 6 balkons. Er is bij 1 balkon mogelijk sprake van betonrot, de metalen randen moeten hier en daar vervangen worden en we willen een nieuwe coating aan zowel de onder- als bovenzijde laten aanbrengen. We maken graag een afspraak om de balkons hier te beoordelen en een plan van aanpak voor te stellen. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Renovatie van het portiek

Wij zouden graag een afspraak willen maken voor een offerte betreffende een renovatie van ons gesloten portiek. Ons portiek bestaat ui 8 appartementen verdeeld over 4 etages. Het gehele portiek moet opgeknapt worden: stuckwerk, lekkages verhelpen, tegels repareren, schilderwerk enzovoorts.

Trappenhuis van een appartementencomplex renoveren

Onze VvE wil het gehele trappenhuis laten renoveren voor in totaal 4 verdiepingen met jaren 30 appartementen. Na renovatie moet het minimaal 20 jaar mee kunnen. De werkzaamheden bestaan uit het schuren en schilderen van muren en plafonds, het vervangen van geluiddempende bekleding en het eventueel wegwerken van kabels en leidingen. De huidige geluiddempende bekleding wordt snel vuil en is moeilijk te reinigen. Wij krijgen graag advies voor een alternatief materiaal met goede dempende kwaliteiten, maar gemakkelijker in het onderhoud. Graag zien wij minimaal gespecificeerd: de materiaal kosten, waarbij verf apart, een offerte met stoffen bekleding en een offerte met een alternatieve oplossing als die er is, het aantal manuren en het aantal mensen dat wordt ingezet.

Houten balkons bij een VVE vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen van een partij die de volledige renovatie van 6 balkons van onze Vereniging Van Eigenaren in Amsterdam zou kunnen begeleiden en uitvoeren. Wat er exact moet worden uitgevoerd, weet ik niet, aangezien de bouwtechnische kennis daarvoor bij mij ontbreekt. Ik kan u wel een omschrijving geven van onze VVE: we hebben 3 appartementen, naast elkaar gelegen. Op de begane grond is er sprake van een winkelpand (Blokker Holding). Onze appartementen bevinden zich op de 1e, 2e en 3e verdieping (dus 2 x 3 = 9 balkons, de veranda's op de 1e verdieping zijn nog in goede staat). De veranda's op de 1e verdieping rusten allemaal op het dak van het winkelpand van Blokker Holding. Alle 6 balkons zullen moeten worden vervangen. De balkons zitten aan de 'achterkant' van de appartement (niet aan de straatkant).

Onderhoudwerkzaamheden aan de woning

Ik ben de bewoner van een portiekwoning in een pand met meerdere appartementen. Er moeten enkele onderhoudswerkzaamheden worden verricht. Het schilderwerk aan de daklijst van de voorgevel moet worden vernieuwd. Het pand is twee verdiepingen hoog. De plafonds boven de twee trappen zijn al heel lang niet onderhouden en hebben ook een renovatie nodig. De vensterbanken aan de voorzijde van het appartement op de tweede verdieping moeten hersteld worden. Er zijn stukjes af. Namens 2 VvE ontvang ik graag een prijsopgave voor de onderhoudswerkzaamheden. Wij laten bij voorkeur het werk in de maand november uitvoeren.

Balkons en dakgoten laten renoveren

Onze vve heeft 6 appartementen (2*3) met 4 betonnen balkons die hard toe zijn aan grondige renovatie. Ook de houten dakgoot over de gehele breedte voor en achter dient opnieuw geschuurd en geschilderd te worden. Wij ontvangen graag uw offertes. NB op offertes zonder zichtinspectie gaan wij niet in.

Trappenhuis renoveren in VVE-complex

De VVE van een appartementen complex in Amsterdam is zich aan het oriënteren op de renovatie van de trappenhuizen. Onze wensen ten aanzien van de renovatie zijn als volgt: - De trappen en vloeren moeten opnieuw bekleed worden met een materiaal dat slijtvast is. -Het trappenhuis moet na de renovatie weer minimaal 20 jaar mee kunnen. -Het trappenhuis is na de renovatie makkelijk&goedkoop te onderhouden. - De optie om de treden te vervangen door pre-fab treden in plaats van opnieuw bekleden willen we ook overwegen ( als dit goedkoper is dan bekleden). - De kleurstelling mag standaard en neutraal zijn als dit tot een goeie prijs-kwaliteit verhouding leidt. Het trappenhuis heeft: - 4 etages - Elke etage heeft twee rechte trapdelen met 8 treden. Dus in totaal 64 treden. - Vloeroppervlak dat bekleed moet worden is ongeveer 40 m2. Kunt u aan de hand van het bovenstaande aangeven wat mogelijkheden zijn en een prijsindicatie voor uw voorstel opgeven?