Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de hand van constructie tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de constructie tekening een aanbouw kan realiseren. Dit moet achter een vrijstaande woning gebeuren. In de uitbouw komt een bad- en slaapkamer. Graag gemetselde bouw afwerken met houten potdeksels (moet in verband met omgevingsvergunning). Daarnaast graag kunststof kozijnen en casco opleveren. De aanbouw wordt 18 m2 in de achtertuin en is goed bereikbaar.

Houten opbouw op plat dak realiseren

Ik wil een opbouw van hout met de afmetingen 5 x 5 mtr. De opbouw komt op een plat dak te staan. De voorkant van de opbouw moet bestaand uit ramen en er moet een raam aan de zijkant komen. Er moet een vaste trap komen naar de opbouw. De bestaande zonnepanelen op het huidige dak 6 stuks moeten op de opbouw komen. De binnenkant van de opbouw is een grote ruimte behalve een halletje bij de trap opgang. Apart een airco systeem mee aanbieden. Het betreft een vrijstaande woning.

Slaapkamer met badkamer aanbouwen

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van onze vrijstaande woning een uitbouw kan realiseren. Deze uitbouw dient ongeveer 400 bij 900 cm groot te worden. We willen een tuinkamer aanbouwen bedoeld als slaapkamer met badkamer. De bouw graag volledig afgewerkt. Het huis is 8 jaar geleden gebouwd. Een van de ramen in de woonkamer kan aangepast worden naar de nieuwe doorgang. De badkamer mag ongeveer 4 m2 groot zijn en bruikbaar worden opgeleverd. Daarnaast houten kozijnen.

Een op- en aanbouw realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de bouwtekeningen een opbouw kan realiseren en bestaande bouw kan uitbouwen. Het gaat om hout skelet bouw met aluminium kozijnen en graag voorzien van rock-panel gevelplaten. Daarnaast graag woon-klaar opleveren. Dit moet aan de achterzijde van een vrijstaande woning gebouwd worden. Daarnaast graag de badkamer voorzien van een lichtstraat of solar-tube. Overige specificaties staan beschreven in de bouwtekeningen.

Een volwaardige dakopbouw realiseren

Wij zijn op zoek naar een ervaren aannemer voor het realiseren van een grote dakopbouw. Wij willen een dakopbouw van ongeveer 64 m2 waarbij het huidige schuine dak moet worden verwijderd (wij menen te hebben begrepen dat de kavel welstandsvrij is). En daarnaast denken wij aan zonnepanelen, buitenlift om dakopbouw ook te bereiken, wtw ventilatiesysteem met luchtfilter, warmtepomp en airco. Kortom het wordt een groot project, maar te beginnen met een dakopbouw. Wij horen graag of we een keer langs kunnen komen met zelfgemaakte tekeningen, kartonnen maquette en ideeën. Het betreft een vrijstaande woning en ik denk dat hout-skelet bouw het best is. Het betreft een toekomstig 2e verdieping. Alvast dank voor uw reactie!

Een complete serre realiseren

We willen graag een serre van 300 bij 670 cm aan de achterzijde van onze vrijstaande woning laten realiseren. Zowel de zij-, als voor- en bovenkant dienen van glas te zijn met kunststof kozijnen. Daarnaast graag een gevlinderde betonvloer in de serre. Overige zaken zoals zonwering bespreek ik graag met de specialist.

Een prefab vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die op een recent aangekochte kavel een vrijstaande woning kan realiseren. De woning dient rond de 900 bij 900 cm groot te zijn. Dit moet gemetselde prefab bouw zijn en graag casco opleveren. Daarnaast lijkt het met handig dat ik een keer met een specialist dit project vorm ga geven. Begane grond en eerste verdieping. Daarnaast graag voorzien van kunststof kozijnen.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de achterzijde

Wij zoeken een ervaren aannemer voor het realiseren van een uitbouw met plat dak van ongeveer 6 bij 8 meter met daarin een toiletruimte ,een berging ,een badkamer en een slaapkamer met toegangsdeur naar de tuin. Hier is hoogstwaarschijnlijk wel een omgevingsvergunning voor nodig. Eerst dient een bestaande uitbouw van 350 bij 450 verwijderd te worden. Graag voorzien van houten kozijnen.

Een vrijstaande woning uitbouwen aan de achterzijde

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een uitbouw achter mijn vrijstaande woning. De uitbouw dient 750 bij 400 cm groot te worden. De leiding van de radiator moet doorgetrokken worden in de uitbouw. Daarnaast graag plat dicht dak met een lichtkoepel/straat. Overige specificaties van de bouw bespreek ik graag met de aannemer.

Het realiseren van een vrijstaande woning conform de bouwtekeningen

Ik heb recent een kavel gereserveerd in Almere en ben opzoek naar een aannemer die de gehele woning wilt bouwen. Er is een architect bezig met het ontwerp en regelen van vergunningen voor de bouw. Nu zoek ik nog een specialist die conform de tekeningen een offerte kan opstellen. De bouw betreft een vrijstaande woning à 350 m3 inhoudt, houtskelet bouw, aluminium kozijnen en een goothoogte van 350 cm. Overige oplevering specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Partners

Partners van Casius