Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken

Nokverhoging realiseren

Onze slaapkamer bevindt zich op de benedenverdieping en heeft een hoge nok, graag zouden wij deze willen verhogen tot het zelfde niveau als de rest van het huis, 1 verdieping hoger. De oppervlakte is naar schatting 3,5 meter diep en 4,5 breed. De muren zijn mergelmuur en de opbouw willen we geheel uit hout en een pannendak. Eventueel twee offertes waarbij 1 met grote dakkapel aan 1 zijde.

Een zolder uitbreiden door middel van een nokverhoging of dakopbouw

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw/nokverhoging kan realiseren op onze woning. Het gaat om een enkelzijde schuin dak. De zolder is ongeveer 15 a 20 m2 groot. Ik zou graag willen dat er zo veel mogelijk extra ruimte (in de hoogte) gecreëerd wordt in onze zolder. Dit zouden de buren eventueel ook willen hebben. Het betreft de 2e verdieping van de woning.

Het plaatsen van enkelzijdige nokverhoging

Ik zoek een aannemer die een enkelzijdige nokverhoging kan realiseren op onze woning. Het gaat om een hoekwoning van 10 bij 6 meter. De kozijnen mogen van kunststof zijn. Verder krijg ik graag advies qua beste werk methode. De verhoging moet aan de achterzijde van de woning gerealiseerd worden.

Erker bouwen aan voorzijde

Ik wil aan de voorzijde een erker realiseren van c.a. 4 meter breed en c.a. 1 meter diep. (verbreding van de opening in de gevel) + mogelijk een nokverhoging. Het hoeft niet afgewerkt te worden en het moet van kunststof zijn. Er is een vergunning voor nodig.

Nok verhoging realiseren

Ik wil een nokverhoging aan beide kanten van mijn huis. Ik ben nog in de beginnersfase dus ik weet niet of hier een vergunning voor nodig is en hoe breed het moet worden etc. Het moet in ieder geval wel casco opgeleverd worden.

Een dubbele nokverhoging realiseren op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dubbele nokverhoging kan realiseren op onze woning. Het betreft een tussenwoning. De nokverhoging moet een houten constructie hebben. Daarnaast zou ik graag willen dat bestaande dakpannen hergebruikt worden. De vergunning word momenteel geregeld.

Een nokverhoging/dakopbouw realiseren op een vrijstaande woning

Ik zoek een aannemer die een gehele nokverhoging/dakopbouw kan realiseren op onze vrijstaande woning. De woning is 7,5 bij 10 meter groot. Het gaat om het ophogen van het bestaande mansardedak en daar dan een extra verdieping onder creëren. Dit mag een houten skelet hebben. De gevel dient bekleed te worden met kunststof bekleding. Daarnaast mogen er 2 nieuwe (kunststof) dakkapellen op het dak geplaatst worden. Momenteel telt de woning 2 verdiepingen.

Opbouw met nokverhoging

Wij zijn voornemens een woning te kopen en volledig op te knappen. Wij willen hierbij een opbouw laten realiseren, zodat wij de zolderverdieping als slaapkamer kunnen gebruiken. De bedoeling is dat de opbouw over de gehele zolderverdieping wordt gerealiseerd. Dus ook bij het gedeelte bij de trap. De nok is op dit moment erg laag: 1.78 stahoogte. Via de website probeerde ik een offerte aan te vragen, echter is het mij niet helemaal helder welke optie cq. welk type opbouw ik moet kiezen. We hebben de volgende vragen: - Wat kost het realiseren van de opbouw? - Binnen welk tijdsbestek is dit mogelijk? - Met welke verbouwingsperiode moeten wij rekening houden? - Met welke zaken moeten wij verder rekening houden? We zien de offerte met belangstelling tegemoet. Alvast hartelijk dank voor jullie inspanningen!

Prefab nokverhoging

Wij willen een nokverhoging realiseren met prefab dakpanelen. Het moet 5 meter breed zijn en casco, wel met isolatie. Graag een offerte.

Tweezijdige nokverhoging realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren. De woning is ongeveer 650 bij 850 cm groot. Of het een gemetselde of houten constructie moet hebben bespreek ik graag met de vakman.

Partners

Partners van Casius