Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: realiseren nokverhoging uitbreiden van de badkamer en nieuwe keuken

Enkelzijdige nokverhoging aanbrengen

Ik zoek een specialist die een enkelzijdige nokverhoging kan realiseren aan de achterzijde van mijn tussenwoning. De verhoging ongeveer 600 cm breed en 750 cm lang. Binnenafwerking doe ik zelf. Buitenzijde/kozijnen graag van kunststof. Bezig met een omgevingsvergunning (mocht die nodig zijn).

Dubbele nokverhoging met geïntegreerde zonnepanelen

Ik en mijn gezin wonen in een hoekwoning, we willen graag een dubbelen nokverhoning realiseren met zonnepanelen ipv dakpannen. De wens is van schoorsteen tot schoorsteen, ongeveer 5 meter plus. We willen graag kijken wat de mogelijkheden hierin zijn. We zouden graag een prijsindicatie willen en weten wat u hierin kan aanbieden. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Een dubbelzijdige nokverhoging realiseren

Ik zoek een specialist die een dubbelzijdige nokverhoging kan realiseren op mijn tussenwoning. Dit moet ongeveer 450 cm breed zijn en bij voorkeur van buiten met kunststof bekleed.

Een eenzijdige nokverhoging plaatsen

Ik zoek een specialist die een enkelzijdige nokverhoging kan realiseren. Dit graag van kunststof en circa 450 cm breed. Dit moet aan de achterzijde van mijn hoekwoning.

Nokverhoging realiseren

Graag willen we een nok verhoging op zolder. Hier is nog geen vergunning voor aanwezig, maar zodra de overdracht compleet is gaan we dit regelen. Het betreft een tussenwoning, nokverhoging 5 m breed en binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.

Nokverhoging 2 zijdig realiseren

Wij willen een nok verhoging 2 zijdig op ons huis. Ons huis is 5,5 meter breed en we willen graag een nokverhoging met kunststof kozijnen en kunststof afwerking met houtlook. We willen 4 draai-kiep ramen, 2 aan elke zijde, met een vast raam ernaast en beide een luchtrooster. We willen een casco oplevering. Een vergunning is nodig, deze zouden we graag laten regelen. Een aantal buren hebben ook al een nokverhoging, deze verschillen in uitvoering.

Zolder naar woonetage verbouwen

Ik ben op zoek naar een aannemer die van mijn zolder een woonetage kan maken. Om dit te realiseren moeten de volgende werkzaamheden uitgevoerd worden: - Dubbelzijdige nokverhoging (5 meter breed) - Vaste trap naar zolder plaatsen - Afhankelijk van de kosten 1 of 2 dakkapellen plaatsen

Een enkelzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen het zolder laten verhogen zodat het gebruikt kan worden als kamer en niet gebukt hoeft te worden. Dit moet gebeuren door middel van een enkelzijdige nokverhoging aan de achterzijde van mijn hoekwoning.

Eenzijdige nokverhoging of dakkapel plaatsen

Ik zoek een specialist die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een dakkapel of een eenzijdige nokverhoging kan realiseren. In beide gevallen zou dit 5 meter breed moeten zijn. Afwerking aan de buitenzijde graag van kunststof. Afwerking binnenzijde doe ik zelf.

Een tweezijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag een offerte voor een nokverhoging zoals op de foto van 5m lang, voor ons hoekhuis, gebouwd met stenen en kunstof kozijnen in kleur 9001 met houtnerf.