Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Realisatie dakopbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: realisatie dakopbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: realisatie dakopbouw

Opbouw op derde verdieping en dakhuisje vierde verdieping

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen voor de realisatie van een dakopbouw op de derde verdieping en een dakhuisje (toegang dakterras) op de vierde verdieping voor een woning in Amsterdam. Ik heb reeds bouwtekeningen die ik kan toesturen, en ook de vergunning is reeds verleend. Ik wil het liefst prefab en anders houtskelet. De afwerking moet ook worden geregeld inclusief water en elektra.

Realisatie dakopbouw

Wij beschikken inmiddels over een omgevingsvergunning vanuit de gemeente Diemen in verband met een dakopbouw. Wij zouden graag een vervolgstap willen zetten ten aanzien van de uiteindelijke realisatie. Op het platte dak van 9.50 bij 5.53 meter dient een opbouw van 5.53 bij 7.50 meter geplaatst moeten worden. De vaste trap dient te worden geplaatst en de ruimte ingedeeld in 2 kamers. In de toekomst willen wij hier zelf een badkamer realiseren. De elektra, verwarming en waterleidingen dienen te worden doorgetrokken en de wanden en plafonds gestuukt. Ik verneem graag wat u hierin voor ons kunt betekenen. Indien gewenst kan ik u het ontwerp, constructieberekeningen e.d. mailen, zodat u op basis hiervan een voorlopige indicatie kunt geven.

Houtskelet casco dakopbouw op plat dak plaatsen

Wij willen een houtskelet dakopbouw laten plaatsen. Het gaat om een realisatie op een plat dak van 5 x 10 meter. Dakopbouw dient eveneens een plat dak te hebben en geschikt te zijn voor een groen dak met zonnepanelen. Dit wordt niet meegeleverd. De oplevering is casco waarbij de trap geïnstalleerd is en de schoorsteen en 2 ontluchtingspijpen doorgetrokken. De tekeningen ten bate van de vergunning moeten nog geproduceerd worden. Tevens vernemen wij graag de levertijd. Graag ontvangen wij offertes op basis waarvan we verder het gesprek aan kunnen gaan.

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

Realisatie van een dakopbouw

Wij willen op ons hoekhuis een zo groot mogelijke dakopbouw realiseren. Het vloeroppervlak van de zolder is ongeveer 5.5 x 8 m. De huidige nokhoogte is ongeveer 2 meter. Vaste trap en trapgat aanwezig. Graag vernemen wij per email de kosten hiervan.

Aanbouw en dakopbouw plaatsen

1. Aanbouw van hal voorkant huis van ongeveer 6 m2. Gemetseld met een plat dak. 2. Dakopbouw op plat dak, voor de realisatie van 1 a 2 kamers. Dakopbouw van ongeveer 40 m2. Houtskeletbouw met een plat dak. Afwerking binnenzijde zoals leidingwerk, trapdoorgang, stucwerk, electra etc. Wellicht dat bugettechnisch beide uitbreidingen niet mogelijk zijn, maar dat bespreken we graag met de aannemer. We hebben nog geen tekeningen. We zoeken serieuze bedrijven die hun afspraken nakomen en ook daadwerkelijk een offerte maken.

Samenvoegen twee casco opgeleverde ...

Samenvoegen twee casco opgeleverde appartementsrechten (3+4 hoog, totale opp ca. 170m2) in Amsterdam waarbij aan de hand van gedetailleerde tekeningen verbouwd dient te worden. Voornaamste werkzaamheden: -Realisatie vide (ca 20m2 uitsnijden) & balustrade -Alle leidingen (CV, water, electra), kozijnen, beglazing, dienen vernieuwd cq. vervangen te worden -Aanleg twee badkamers, een keuken -Realisatie twee slaapkamers, een werkkamer -Plaatsing vaste trap, schuifdeuren, interne wanden, timmerwerk vaste kasten woonkamer & inloopkast -Stucwerk, betegeling, aanleg vloerverwarming verblijfsruimte & 1 badkamer, leggen houten vloer -Aanleg haard + rookkanaal -Isolatie dak aan buitenzijde (opp. 85 m2), realisatie daklicht(en) -Aanleg dakterras (ca. 50m2), dakopbouw (10m2) v.v. electra/water

Realisatie van dakopbouw, over volle ...

Realisatie van dakopbouw, over volle breedt van de woning.

Realisatie van een aanbouw op de begane ...

Realisatie van een aanbouw op de begane grond, dakopbouw 2e verdieping en herindeling van woonruimtes. Dit inclusief: fundering, vloeren (+isolatie en vloerverwarming), buiten- en binnenmuren, deuren, trappen, CV ketel, muurimpregnatie, leidingen