Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raamconstructie keuken vergroten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raamconstructie keuken vergroten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raamconstructie keuken vergroten

Raamconstructie in de keuken vergroten

Het keukenraam willen wij laten aanpassen, zodat de opening groter wordt. In het bovenstuk van het raam zit een vast stuk glas, dat er uit zal moeten zodat er grotere klapramen/deurtjes in kunnen worden gezet. Het is een kwestie van bestaande raam eruit en een andere erin bouwen, enkel hout en glaswerk. Raam is nu 1.50 x 1.50 meter, graag advies in de mogelijkheden hiervan.

Opbouw voor extra ruimte

Op dit moment zijn wij op zoek naar een leuke woning. We hebben een mooi huis op het oog maar willen wel een extra slaapkamer hebben.Dit kunnen wij doen door op de aanbouw een opbouw van 9 bij 3 meter te maken. Beneden in de aanbouw zitten de keuken en badkamer. Een houten opbouwcontructie willen we laten bouwen. Buitenzijde wel opmetselen. Soort dak, afhankelijk van advies en moet aansluiten op bestaande dak. Grote raamconstructie. Binnenzijde afwerken. Eventueel verbouwen gehele bovenverdieping en herindelen. Graag zouden wij willen weten hoeveel dit zal gaan kosten ivm onderhandelingen met de makelaar.