Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Raam uitbreken en tuindeur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: raam uitbreken en tuindeur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: raam uitbreken en tuindeur plaatsen

Raam uitbreken en tuindeur plaatsen

Houten kozijn vervangen, raam gedeeltelijk uitbreken, raam en deur plaatsen. De huidige situatie is een raamkozijn van 2,26 x 1,60m daarin drie ramen, een vast raam van 1.52 x 1.53m, een draairaam van 1.10 x 0.52m met daarboven een kiepraam van 0.35 x 0.52m. Wij zouden graag de situatie willen veranderen naar 1 draai- of stolpraam en een deur. Het betref een huis uit 1900 met gepleisterde stenen buitenmuur een binnenzijde gipsen voorzetwand met vermoedelijk isolatie.

Woning verbouwen

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren in onze nieuwe woning: - Ik wil in een kamer op de 1e verdieping een scheidingswand laten plaatsen (circa 4 m lengte) met daarin twee deurposten voor toegang tot de kamers. - Ik wil een raam laten vergroten van 70 cm breed naar 120 cm breed. - Ik wil een deurpost dicht laten maken. - Ik wil een gat in de muur waar een afvoer van de droger zat dicht laten maken. Ook zijn er een aantal punten die ik afhankelijk van de kosten aan wil pakken: - Ik wil mogelijk een dakraam laten plaatsen in een schuin dak. - Ik wil mogelijk vloerverwarming laten plaatsen op de benedenverdieping (circa 55 m2), waarbij tegels moeten worden weggebroken (circa 26 m2). Zie tekening. Bij bovenverdieping: Rood == scheidingswand, blauw == dichtmaken deurpost, groen == vergroten raam. Bij onder verdieping: Rood == vloerverwarming. In gedeelte keuken en eetkamer is al vloerverwarming aanwezig, uitbreken? Er is geen wand aanwezig tussen eetkamer en keuken.

Muur uitbreken en divers installatiewerk

Maken van een opening in een draagmuur inclusief afwerken -> garantie dat het kan en geen gevaar oplevert. Van huidige ingang keuken dichte kast maken door muur te plaatsen – stevig genoeg om keukenkastjes met inhoud te dragen. Gat 155 mm in gevel ten behoeve van een afzuigkap (indien mogelijk) en anders middels afvoer naar rookkanaal (inclusief omlijsting maken). Plafond en muren die overblijven netjes afwerken. Elektriciteit- en water- aansluiting maken / verplaatsen. Afvoer van afval (inclusief oude keuken). Water: wateraansluitingen en afvoer in / onder kookeiland (voor gootsteen en vaatwasser) Elektriciteit: nu 1 groep in de keuken. 1 groep in de keuken (niet in elektriciteitskast) splitsen naar: 2-fase of 3-fase voor kookplaat 1 geaarde groep voor oven 1 geaarde groep voor combi magnetron 1 geaarde groep voor vaatwasser 1 geaarde groep voor huishoudelijk, afzuigkap en ijskast Verlichting: in de koof elektriciteit boven het kookeiland op 3 plekken 1 elektrapunt onder kookeiland voor vaatwassser 3 elektrapunten boven aanrecht 1 elektrapunt bij het raam 1 elektrapunt voor ijskast 1 elektrapunt aan het plafond voor verlichting Bij voorkeur uitvoering in augustus. Per 1 augustus krijg ik de sleutel van de woning. Voor die tijd kunnen we wel de woning in om het werk op te nemen.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Bijkeuken bij de keuken trekken

We willen graag de muur tussen de bijkeuken en keuken uitbreken zodat ze samen worden gevoegd. Tevens willen we een raam in de bijkeuken. En graag zouden we de deur naar de garage in de bijkeuken verplaatsen.

Serre aan de uitbouw bouwen

UItbouw Aan onze jaren 1910 woning willen we naast de al bestaande uitbouw beneden een extra serre uitbouw plaatsen (ongeveer 8 m2 extra vloeroppervlak). Deze komt dus tussen de huidige uitbouw en de uitbouw van de buren. We zitten te denken aan een serre uitbouw om de bestaande constructie zoveel mogelijk intact te houden. De gedachte is dat dit wel een woonserre wordt en goed betrokken moeten worden bij 't huis/keuken (vermoedelijk toekomstig eetgedeelte), maar de huidige woonkamer vloer en keukenvloer wel in tact blijft en behalve afwerking van de plafonds en muren in de rest van de woonkamer weinig aangepast hoeft te worden. Deze uitbouw zou wel inclusief verwarming en elektriciteit zijn. Afmetingen nieuwe uitbouw (schattingen buitenmaten (H x B x D)) 3 meter x 2.05 x 3.80 meter. Hoogte = plafond van de bestaande woonkamer en zal schuin aflopen in verband met de serre). Uitbreken Huidige openslaande deuren + raam erboven verwijderen. Deur uit de keuken + raampartij + muurtje onder raam verwijderen. Muur links van de keukendeur buiten inkorten (zodat er een kolom rechts van de openslaande deuren en links van de keukendeur buiten overblijft) De muren links en rechts van de openslaande deuren blijven staan om de gevel te dragen, zodat voor de gevel naar onze inschatting geen stalen draagbalk nodig is. Grond/vloerwerk Grond uitgraven voor fundering/vloer. Vloer storten + goede isolatie (8 cm). 1 a 2 ventilatiepijpen a 20 cm doorsnede in de vloer (voor het verlengen van de huidige kruipruimte isolatie onder het huis). Vloer uitbouw dient inclusief tegels precies gelijk te worden met de huidige keukenvloer. Tegelen vloer nieuwe ruimte (zelfde tegels als de keuken) > tegels wordt geleverd door ons. Aansluiting maken nieuwe vloer op bestaande vloer.

Aanbouw aan woning realiseren

Basis uitgangspunt: de woonkamer 2 meter verlengen. Een aanbouw aan onze huidige woning van woning 3 jaar oud. Het gaat om 2 meter extra lengte over een breedte van 4.5 meter. Fundering moet u verzorgen. Alles wat nu in de achtergevel zit, moet in de nieuwe achtergevel komen. De achtergevel is voorzien van 2 ramen over gehele hoogte van de muur en een tussenmuurtje van +/- 50 cm. Plus 1 raam en 1 deur over gehele hoogte van de muur van 2.70 meter hoogte. In de zijkanten van de aanbouw komen geen ramen of deuren. Vanuit de woning de achtergevel uitbreken en ondersteunen. Basis uitgangspunt: de woonkamer 2 meter verlengen. Casco bouw.

Uitbouw achter of aanbouw naast de woning bouwen

Een offerte aanvraag voor de volgende werkzaamheden: - Uitbreken muur tussen keuken en woonkamer inclusief draagbalk. - Uitbouw achterzijde ca. 2. 00 m diep en ca. 5. 00 m breed. - Vervangen radiator onder vast raam door openslaande deuren en alternatief voor radiator. - Aanpassen/vervangen/verleggen bestaand kabel- en leidingwerk aan nieuwe situatie. - Toevoegen ca. 6 spots in plafond ter uitbreiding van de woonkamer. - Optie: vervangen vloer in keuken en woonkamer. Laminaat wordt zelf ingekocht. - Optie: stucen alle muren in woonkamer, keuken en plafond. - Aanbouw aan zijkant van ca. 2. 50 meter x 6. 00 meter conform ontwerp. We hebben als ideale situatie een ontwerp meegezonden waarin zowel de uitbouw aan de achterzijde als ook de aanbouw aan de zijkant is opgenomen. De aanbouw aan de zijkant willen we echter ook als optie in de offerte terugzien. Dit betekent dan wel dat de bestaande garagedeur vervangen dient te worden door een garagedeur met een inloopdeur.

Extra raam in gevel

Er moeten een uitbouw (30cm) incl. een groot (2,60m x 2,80m) raam in de gevel (7m breed) geplaatst worden. Betreft ook het leveren van het raam. Houten kozijn. Gevel uitbreken, stukje uitbouwen en dan raam plaatsen.

Verbouwing onderverdieping particulier

Verbouwing onderverdieping particulier huis: - plaatsing raam van 1,5x1m in muur - uitbreken binnenmuur - mogelijk dragend - 1-1,5m tweemaal - maken van inbouwkast van 2,5m breed - nissen in muur frezen - na afloop stucken volledige onderverdieping 6x7m ongeveer plus nog keuken - opmetselen verhoging bij open haard Er moeten natuurlijk nog wat zaken gebeuren die niet zo 1-2-3 te omschrijven zijn.