Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Complete verbouw bovenwoning van een huis uit 1910 met een plat dak. Deze boven woning moet volledig gestript worden en weer opnieuw opgebouwd. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Er moet onder andere geïsoleerd worden, leidingen vervangen etcetera.

Trapgat maken

Op korte termijn is het plan dat vanuit mijn garage een gat gemaakt wordt naar de bovenverdieping, waar vervolgens een trap wordt geplaatst die het mogelijk maakt vanuit de garage naar de bovenruimte te bewegen. Deze trap moet voldoen aan bouwbesluit. Ik ben daarvoor op zoek naar een professioneel bedrijf die het trapgat kan maken, waarbij rekening wordt gehouden met eventueel bij wapenen inclusief advies constructeur en vergunning. De vloer betreft beton zover ik kan inschatten. Kunt u mij daarvoor een offerte verlenen? En is het eventueel ook mogelijk dat u een trapconstructie aanbrengt? Dat laatste zou wenselijk zijn, maar is niet per definitie noodzakelijk. Overall zoek ik naar een complete doch voordelige oplossing. Dank en groeten,

Complete terrasoverkapping plaatsen

Ik wil graag mijn zojuist bestelde Gumax terrasoverkapping professioneel laten monteren. Bij de constructie van Gumax® terrasoverkappingen wordt gebruik gemaakt van zelfborende, zelftappende schroeven, klemsystemen van rubber en kliksystemen. Deze methoden zorgen voor een sterke verbinding en zorgen voor gemak bij montage. Het gaat om een terrasoverkapping van sterk aluminium, montage aan de achterzijde van het huis (5 meter breed) en een uitval van 3,5 meter op 2 staanders bevestigd op betonpoeren met afwatering in 1 van de staanders, aansluiten op de bestaande afwatering. Tevens het monteren en netjes aansluiten van ledlampen. Er zit ook een handige installatievideo bij en een heel erg duidelijke handleiding.