Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab woning steen 2 verdiepingen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab woning steen 2 verdiepingen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab woning steen 2 verdiepingen

Nokverplaatsing en dakkapellen

Ik zoek een specialist die een nokverhoging kan realiseren op een recent aangekochte woning. Graag wil ik een offerte voor een nokverplaatsing en aan weerskanten een dakkapel (Zo veel mogelijk ruimte). Het mag prefab zijn en hoeft niet opgemetseld te worden. Totale oppervlakte vide 6,40 bij 4,80. Er zijn nog geen bouwtekeningen aanwezig.

Een duurzaam en natuurlijke prefab woning aanleggen

Ik zoek een specialist die een prefab woning kan realiseren op een nieuw aan te kopen perceel. De eisen aan de bouw zijn duurzaam en natuurlijk. De woning zelf moet ongeveer 110 m2 groot worden en dat groot over 2 verdiepingen. Exacte maten en wensen bespreek ik graag met de specialist.

Aanbouw of Prefab-Serre (kunststof kozijnen) maken en plaatsen

Wij zoeken een aannemer voor een aanbouw of een gespecialiseerde Serre-bouwer die een prefab-serre uitgevoerd in kunststof kozijnen voor ons kan maken en plaatsen. Afmetingen : 5,50 meter breed en 2,00 meter diep. Er is een Aannemer bezig met diverse andere werkzaamheden aan de woning en die maakt de fundering.

Prefab woning steen 2 verdiepingen.

Wij hebben een optie, zo goed als definitief, op een kavel van 7 x 25 m. Zoeken een bouwbedrijf voor een prefab woning van ongeveer 5,5 x 12-14 m. Twee verdiepingen. Bij voorkeur turn-key. Kubuswoning. Strak design. Graag met 3 slaapkamers, 1 badkamer en 2 toiletten.

Nieuw te bouwen 2 onder 1 kap op kavel

2 onder 1 kap hsb / prefab casco gebouwd. Buitenzijde gemetseld en keramische dakpannen. Houten kozijnen met hr++ glas. Binnenwanden en kozijnen. Riool 3 punten boven fundering Meterkastdoorvoer Fundering op palen in de grond gevormd 21 m circa Hang en sluitwerk gemonteerd Standaard woning zonder garage, erker, dakkapel. Woon oppervlakte 130-150 m2 per woning De grond wordt al bouwrijp gemaakt, en we zijn al bezig met de financiering van de kavel.

Uitbouw badkamer bovenop bestaande keuken met plat dak

Wij willen een uitbouw realiseren op de 1e verdieping grenzend aan de badkamer. Bovenop de huidige keuken die een plat dak heeft. De afmetingen zijn ongeveer 2.6x2.2m. De badkamer op de 1e verdieping is voorzien van een stijle schuin dak. Ramen aan voorzijde. De uitbouw zal zich bevinden aan de voorzijde. Graag wil ik het volgende zien: Mogelijkheid voor een casco of prefab aanbouw. Gebruikte materialen. Meerprijs dakkapel in de kamer ernaast. Meerprijs 'indien mogelijk' plaatsen douche warmte terug winning Meerprijs 'indien mogelijk' HR ketel. Regelt de aannemer de vergunningen? Meerprijs dak aanbouw voorbereiden voor dakterras. Duur verbouwing, eventueel bij meerprijzen vermelden hoe veel langer de verbouwing gaat duren. Wij hebben recent de woning gekocht en kunnen die per 1 oktober betreden. Het zal wel eerder mogelijk kunnen zijn voor de aannemer om de woning van binnen te bekijken.

Het realiseren van een uitbouw

Ik zoek een aannemer die een uitbouw van 517 bij 200 cm kan realiseren achter onze nieuwbouwwoning. De uitbouw mag prefab zijn; kunststof kozijnen bezitten; graag casco worden opgeleverd. De woning is bereikbaar per achterom. Overige specificaties bespreek ik graag met de aannemer.

Nieuwbouwwoning Almere Poort

Wij hebben een kavel waarbij wij reeds aan de voorzijde een huis hebben laten bouwen en wonen, aan de achterzijde mogen wij een tweede woning bouwen. Het betreft dan een tussenwoning. De afmetingen hiervan zullen zijn 5 bij 8 meter, 2 etages hoog met een platdak. Bij voorkeur iets met een kort bouw proces, er zal moeten worden geheid. Zitten te kijken naar traditionele prefab. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden.

Uitbouwen van woonkamer

Wij hebben een huis in Amsterdam op het oog waar naar het zich laat aanzien een uitbouw van max 4m diep aan de woonkamer kan worden gebouwd. De woonkamer is 4,96m breed. De keuken zou hierbij moeten worden verplaatst, waarbij we ons voorstellen dat een deel van de huidige achtermuur blijft staan en de keuken als het ware omgedraaid wordt teruggeplaatst, zodat er geen leidingen hoeven te worden doorgetrokken. In de bijlage treft u de plattegrond van de begane grond van de woning. Is het mogelijk hier een grosso modo prijsindicatie van te geven, zowel casco als prefab? Hartelijk dank vast, David.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Partners

Partners van Casius