Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab woning realiseren

Aanbouw van prefab en goed geïsoleerd

Wij willen graag een aanbouw/tuinkamer van 6 bij 3 meter met een stevige vloer tegen het huis aan. Stevige fundering is nodig, het grondwater staat bij ons namelijk vrij hoog. De aanbouw moet aan de zijkanten goed geïsoleerd zijn en aan de voorkant willen we alles met glas en een schuifpui. Het dak moet dicht. Bij de gemeente ga ik navraag doen of een vergunning nodig is. We willen een prefab constructie met goede isolatie. We denken aan Keralit. Graag ook vloerisolatie. 3 gevel zouden er gemaakt moeten worden. Woning is uit 1934. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is niet nodig.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een huis laten bouwen. Wij hebben een optie op een kavel (428 m2). De eisen van onze bouwgrond is dat de goothoogte maximaal 4 meter mag zijn en de nokhoogte 10 meter. Ik stuur in de bijlage een foto van een woning wat we mooi vinden. De afmetingen die wij graag zouden willen is 7,5 bij 10/11 meter. Verder moeten er 2 verdiepingen in komen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Wij zijn erg benieuwd naar de prijs voor een casco of prefab sleutelklare woning bij jullie. Graag horen wij van jullie,

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw realiseren van ongeveer 45 m2. Het gaat om een extra verdieping op de woning, als het mogelijk is via een prefab. Het gaat uiteindelijk een slaap- en badkamer worden. Daarom zouden er wel leidingen moeten worden gelegd en alles compleet opgeleverd worden.

Aanbouw achterzijde realiseren, eventueel prefab

Wij zijn ons aan het oriënteren om onze woning 3 meter dieper te maken. over de breedte van 5 meter. hier zouden wij wel een verzwaard plafond in willen hebben met het oog op een eventueel dakterras of zonnepanelen. ook moet het elektrisch voorverwerkt zijn etc. Wij hebben nog geen schets. De aanbouw willen wij van metselwerk, net als de woning. Deze komt aan de woonkamer. Er is geen vergunning nodig. wij zitten te twijfelen of wij 1 kozijn met een deur of schuifdeur willen of een raam. We willen graag driedubbel glas. Waarschijnlijk zijn heipalen nodig. Graag een prijs voor een casco en complete oplevering. Wij hebben ook interesse in een prefab aanbouw. Rond de zomer willen wij beginnen.

Prefab serre aanbouw

Beste meneer/mevrouw, Wij willen graag een (prefab) serre laten plaatsen over de gehele breedte van de woning. De afmetingen voor de serre zijn 5,20 breed en 1,5 meter diep. Wij ontvangen het liefst een offerte met zoveel mogelijk variaties. Dus de prijzen van de verschillende glassoorten en andere materialen (zoals hout of kunststof) en het verschil tussen een serre op maat en een prefab serre. Daarnaast zouden we ook graag willen weten wat de kosten zijn wanneer de zijkanten (2 x 1,5 meter) van steen gemaakt worden. Om de serre direct aan de woonkamer te laten grenzen zullen ook de draagmuren verwijderd moeten worden, dit mag meegenomen worden in de offerte. We ontvangen ook graag meer informatie over de vervolgstappen. We willen graag starten met de bouw van de serre vanaf 02-06-2020. Maar de maanden juli/augustus mogen ook gebruikt worden. Het funderingsrapport is in de maak. Groetjes.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

(Prefab) Uitbouw realiseren aan de achterzijde van een woning

Ik wil de huidige aanbouw aan de achterzijde van onze toekomstige woning van ongeveer 3,5 bij 3,5 m laten verlengen tot de gehele breedte van de woning. Deze zal dan tegen de bestaande aanbouw moeten komen. Voorkeur voor complete prefab uitvoering met fundering, 2 openslaande deuren, lichtkoepels op het platte dak, elektra en leidingwerk.

Opbouw prefab op plat dak

Wij willen graag een opbouw realiseren op onze woning met plat dak. De afmetingen zijn 9,6 lengte en breedte 4,9. Wij willen graag weten wat hiervoor de kosten zijn. Wij denken aan een complete oplevering in een prefab bouw. Het gaan uiteindelijk 2 slaapkamers worden. Het is een tussenwoning met een platte dak.

Complete uitbouw achterzijde rijtjeshuis

Wij willen achter onze woning een complete dubbele uitbouw met een plat dak (begane grond en eerste verdieping) van 2 meter. Breedte van de woning is ongeveer 5,50. Onze voorkeur gaat uit naar een trendy houten constructie/gevelbekleding. Ik sta open voor een prefab model maar we hebben geen achterom. Het moet ter plekke bekeken worden of dit mogelijk is.

Verdieping op plat dak

Wij willen graag een 3de verdieping op ons huis laten bouwen. Onze woning is nu 100 m2 Vergunning opnemen in de offerte. Verder willen we een prefab casco oplevering inclusief leidingen en elektra.

Partners

Partners van Casius