Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een prefab vrijstaande woning realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een prefab vrijstaande woning realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een prefab vrijstaande woning realiseren

Een prefab vrijstaande woning realiseren

Ik zoek een aannemer die op een recent aangekochte kavel een vrijstaande woning kan realiseren. De woning dient rond de 900 bij 900 cm groot te zijn. Dit moet gemetselde prefab bouw zijn en graag casco opleveren. Daarnaast lijkt het met handig dat ik een keer met een specialist dit project vorm ga geven. Begane grond en eerste verdieping. Daarnaast graag voorzien van kunststof kozijnen.

Prefab opbouw plat dak plaatsen

Wij overwegen om een opbouw op ons platte dak te laten plaatsen. Het gaat om ca 40 m2. Dit moet geplaatst worden op een vrijstaande woning met momenteel een houten dak. Graag woon-klaar opleveren en voorzien van houten kozijnen. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Een vrijstaande woning bouwen

Wij gaan een optie van 2 weken nemen op een kavel in Heerhugowaard. We zijn op zoek naar een goedkope standaard (catalogus) woning welke op deze kavel gebouwd kan worden. Prefab/Casco. Ons budget voor de woning zelf is tussen de 100K en 150K. Het is een relatief kleine oppervlakte (96m2). In de bijlage kunnen jullie het kavelpaspoort vinden. Kunnen jullie op basis van het kavelpaspoort zeggen wat de mogelijkheden zijn? We willen eigenlijk gewoon een hele goedkope maar schappelijke oplossing waar we alles zelf afbouwen van binnen. Alleen zouden wij graag waterleidingen, elektriciteit en verwarming gelijk in de bouw willen meenemen (als daar geen sprake van is). Wij horen graag van jullie wat de mogelijkheden zijn. Ook zouden wij het fijn vinden als we kunnen schakelen over het totaalkostenplaatje (vergunningen, alles wat er bij komt kijken etc.).

Zij aanbouw

Wij willen een zij-aanbouw (prefab-casco) van 2 meter x 7 meter laten plaatsen aan een reeds aangekochte vrijstaande woning. Medio juni 2020 ontvangen wij de sleutel.

Nieuwe gezinswoning bouwen

Wij willen graag een vrijstaande woning laten bouwen van circa 600/650 m3. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar een T-kap, maar budget is hierbij wel leidend. We horen graag van u. ??vragen aan user: fase: We hebben een optie voor een kavel, maar voordat we definitief beslissen moeten we weten of we het echt kunnen betalen. We zijn ons dus aan het oriënteren op de kosten en de beste mogelijkheid. kavel: de kavel wordt in maart vrijgegeven. oplevering: we willen de oplevering zo casco mogelijk, elektra en stucwerk is ook niet nodig. fundering: het is zandgrond, heien zal waarschijnlijk niet nodig zijn. Vroeger heeft er misschien een sloot gezeten, mogelijk dat grondverbetering nodig is. constructie: onze voorkeur gaat uit naar prefab, maar budgettechnisch is dit waarschijnlijk te duur. Daarom denken we aan houtenskelet bouw.

Uitbouw achterzijde realiseren

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde. We hebben een vrijstaande woning en de achterzijde is niet zichtbaar voor anderen. De uitbouw willen we 7 x 4 meter. Of een vergunning nodig is weet ik niet zeker, maar ik denk van wel. Graag ontvangen we advies over het soort fundering. We willen een casco oplevering, stucwerk en elektra is ook niet nodig. Graag zouden wij het prijs verschil tussen prefab en metselen willen weten. Graag beiden vermelden op de offerte. Bouwtekeningen zijn nog nodig.

Dakopbouw realiseren

We willen een dakopbouw op een plat dak, op het dak van de woonkamer. We weten niet of het dak geschikt is. Naast de dakopbouw moet er een aansluiting gemaakt worden met de aansluitende kamers, ook afwerking van de kamers en eventueel maken van een badkamer. De afmeting van de dakopbouw zou 6 x 10 meter moeten worden. Vergunning is nodig, maar wij zouden nog twee verdiepingen mogen bouwen, dus dat zou een probleem moeten zijn. Dit laten we graag door de vakman regelen. We willen een complete oplevering. Een deel zou gemetseld moeten worden. Het liefst willen we voor de rest een prefab constructie, maar we weten niet of het mogelijk is. We hebben een vrijstaande woning, een stuk van de weg af met bomen. Tekeningen moeten nog gemaakt worden.

Nieuwbouw woning vrijstaand

Graag laat ik een vrijstaande nieuwbouwwoning realiseren. De kavel is gekocht. Het gaat om een woning van 170 m2 die snel gebouwd moet worden, dus waarschijnlijk prefab. Er zijn nog geen bouwtekeningen en dergelijke, ook geen vergunning, dit laat ik graag uitbesteden door u. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, stucwerk en leidingen.

Prefab kelder onder de parkeerplaats realiseren

Wij hebben naast onze vrijstaande woning een parkeerplaats en daar onder willen wij kelder plaatsen. Ik zag op internet wat over een prefab kelder en over dit wil ik graag een offerte. De afmeting willen we ongeveer 2-3 meter breed en 8 meter lang. Het doel van de kelder is opslag en een fitness ruimte. We hebben geen idee wat er allemaal nodig is, of dat er palen nodig zijn of iets anders. We willen graag advies. We denken dat een vergunning nodig is, dit laten we graag door de vakman regelen. We willen graag de afwerking van de kelder apart vermeld hebben op de offerte, zoals de vloerlegger en schilderen. Wel willen we elektra en stucwerk. Als er tekeningen nodig zijn, moeten deze ook geregeld worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Nokverhoging realiseren

Ik wil een enkele nokverhoging van 5 meter breed op een plat dak van een vrijstaande woning laten uitvoeren. Een eventuele vergunningsaanvraag zal ik zelf regelen. De voorkeur gaat uit naar een prefab model. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden.

Partners

Partners van Casius