Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab uitbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab uitbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab uitbouw realiseren

Uitbouw achterzijde

- Uitbouw glas (casco) - Minimaal hr++ - Incl fundering - 550 x 350 Graag opgave prijzen verschillende materialen. - Hout - Metaal - Kunststof Ook prefab offertes welkom.

Uitbouw zijkant van het huis

Wij willen graag aan de zijkant van ons huis een uitbouw (naar de garage van onze buren toe). Wij hebben een jaren 30 woning, waar wij een extra eetkamer bij willen maken. De uitbouw word 2,5 x 6 meter met openslaande deuren aan de achterkant. We twijfelen over een extra verdieping er bovenop. Ik hoor graag wat een uitbouw zonder 2e verdieping kost. En wat de meerkosten zijn met een extra verdieping er bovenop? Vergunning voor een verdieping is niet nodig, voor twee verdiepingen wel. Als wij voor twee verdiepingen gaan en een vergunning is nodig laten we dit graag door de vakman regelen. We hebben een zandbodem, wat voor fundering er nodig is durf ik niet te zeggen. We willen een complete oplevering, maar schilderen en vloer leggen kunnen we zelf. Elektra en stucwerk wel graag. Constructie willen we geen hout en geen prefab. Verder willen we de afwerking met de huidige bakstenen die van de muur die afgebroken moet worden als het om een laag van de uitbouw gaat. Mochten we twee verdiepingen hebben dan willen we moderne zwarte stenen er tegenaan. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Dan hebben we nog een opmerking over de hoogte van het plafond en de garage van de buren: deze zijn verschillend in hoogte. Wij willen de hoogte van onze woonkamer aanhouden, graag advies hoe het opgelost moet worden. Misschien een extra muur dat gemetseld moet worden? Een prijsindicatie hebben we nodig voor de bank.

Uitbouw voorzijde woning

Wij willen een uitbouw van 140 cm x 500 cm aan de voorzijde van de woning, bouwjaar woning 1972. Er liggen wat tegels, die kan ik er zelf uithalen. Ik geloof dat er geen vergunning nodig is. Ik denk dat er geheid moet worden. Het word of prefab of metselwerk, dit ligt aan de kosten. Oplevering graag casco, maar wel ramen erin. Ik hoop dat mijn huidige aluminium kozijn erin kan.

Uitbouw serre

Ik wil graag een uitbouw serre van 4 x 3 m (prefab aluminium). Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Uitbouw achterzijde/keuken

Uitbouw realiseren/verlengen aan de bijkeuken. Maten ongeveer 2,60 meter diep en 2,50 meter breed. Op basis van prefab. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en een fundering. Er hoeft niet gestuct te worden en de uitbouw moet houtskeletbouw zijn. Ik heb geen vergunning nodig.

Mantelzorg aanbouw

Ik wil graag een uitbouw aan onze garage. Prefab, casco wel met voorbereiding leidingen en elektra. Van hout. Er hoeft niet gestuct te worden en er moet nog een betonnen fundering in komen. Ik weet alleen nog niet wat de afmetingen zijn. Ik ontvang graag een offerte hiervoor.

Extra ruimte door uitbouw op garage

Willen uitbouw op bestaande garage om boven op 1e etage meer ruimte te krijgen. Het moet 16 m2 worden (prefab), en moet compleet opgeleverd worden met elektra, geen stucwerk, en het moet van hout gemaakt worden. Ik heb nog geen vergunning.

Uitbouw achterzijde

Graag zou ik een uitbouw aan de achterzijde laten realiseren. Momenteel hebben wij een bestaande uitbouw van 80 cm, deze moet vervangen worden door 2,5 m x 5,22 m. Dus oude moet eerst gesloopt worden, voordat er gebouwd kan worden. Graag ook direct afvoeren. Er is geen vergunning nodig. De constructie ligt aan de prijs, deze graag apart benomen op de offerte. Prefab is voor ons een optie. De fundering is nu stalen palen, ik denk dat dit nodig is, of (heb ik gehoord) een soort spin/ paraplu constructie. Graag een casco oplevering. Met name geïnteresseerd in levertijd!

Uitbouw achterzijde en oude slopen

Wij willen een uitbouw van 6 x 4 meter met openslaande deuren, daarnaast aan beide zijde ramen. Er is nu een aanbouw van 2,5 x 3 meter en daarnaast is een bijkeuken van 2 x 2 meter met een achterdeur. De oude aanbouw is ongeveer gebouwd in de jaren 70 en deze zou gesloopt moeten worden. Doorbraak zit er al in de uitbouw. Er zit een balk, maar wij verwachten dat er aan de bijkeuken kant ook een balk geplaatst moet worden. In de uitbouw willen we aan de linkerkant de bijkeuken hebben met de achterdeur, dan ook van 2 x 2 meter. Het overige gedeelte daar willen we openslaande deuren van ongeveer 2 - 2,5 meter en aan beide zijdes een raam op ongeveer 80 cm hoogte. Binnenkant willen we volledig afgewerkt, stucwerk en elektra ook. Ook willen we een lichtstraat van 2 x 1 meter. We willen alles met vloerverwarming dus een cv ketel is niet nodig. Fundering onder de aanbouw nu is waarschijnlijk beton. Wat er voor de nieuwe nodig is, weet ik niet. Ik vermoed dat het zandgrond is. Qua constructie zijn we benieuwd naar de kosten voor een houten en een prefab constructie. Is het mogelijk om beide te vermelden op de offerte? De vergunning is waarschijnlijk niet nodig.

Uitbouw achterzijde woning

Graag zou ik een uitbouw aan de achterzijde van de woning laten realiseren. Deze zou 2.5 m diep en 6 m breed worden. Graag met openslaande deuren met zijlichten. Een plat dak met aan de binnenzijde de balken nog zichtbaar. Het hoeft niet gestuct te worden. Momenteel is de achtertuin bestraat, dus dit zou eerst weggehaald worden. Ik weet niet welke fundering er moet komen. De constructie of prefab of metselwerk, maar dit ligt aan de prijs. Ik heb nagevraagd of er een vergunning nodig is, deze is niet nodig. De oplevering ligt aan de prijs.