Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab opbouw plat dak plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab opbouw plat dak plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab opbouw plat dak plaatsen

Dakopbouw bouwen

Ik wil een dak opbouw op mijn huis. De afmetingen zijn 5,56m bij 7,74m. In de opbouw komen: 3 (slaap)kamers en 1 badkamer. De opbouw graag met kunststof kozijnen en van binnen afgewerkt. Zal in totaal 43 m2 zijn, we hebben de voorkeur voor een prefab opbouw. Er is nog geen vergunning of bouwtekening aanwezig.

Een woning op het dak uitbouwen om extra ruimte en waarde te creëren

Ik ben op zoek naar een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op mijn woning. De opbouw dient ongeveer 500 bij 500 cm groot te zijn met een hoogte van +-350 cm. Graag casco opleveren met een hout-skelet prefab bouw. Hier is nog geen omgevingsvergunning voor, maar die zou makkelijk te verkrijgen zijn in verband met overburen die nu aan het bouwen zijn. Daarnaast graag voorzien van houten kozijnen.

Prefab opbouw plat dak plaatsen

Wij overwegen om een opbouw op ons platte dak te laten plaatsen. Het gaat om ca 40 m2. Dit moet geplaatst worden op een vrijstaande woning met momenteel een houten dak. Graag woon-klaar opleveren en voorzien van houten kozijnen. Er is nog geen omgevingsvergunning voor aanwezig.

Dakopbouw realiseren

Wij hebben momenteel een dakkapel op de achterzijde van ons huis. Echter is ons dakl ek en willen we graag een dakopbouw om zo meer ruimte te creëren. Het punt is dat het in gemeente Zaanstad bij meerdere huizen gerealiseerd is, maar niet in onze buurt dus de vergunning kan een lastig punt gaan worden. Mogelijke pluspunt is dat het bestemmingsplan in 2019 al vernieuwd had moeten zijn aar dat dat tot op heden nog niet gebeurd is. De opbouw moet tussen 16 en 20 m2 worden en willen een casco oplevering met een constructie van hout of prefab. Straat is mogelijk te smal voor grotere voertuigen.

Twee aangrenzende dakopbouwen realiseren

Mijn buurman en ik willen een 3e verdieping laten opbouwen. Het betreft twee twee-onder-een-kap-woningen die beide ongeveer 45 m2 moeten worden opgebouwd. De architect heeft hier tekeningen voor gemaakt. Deze tekeningen zijn toegestuurd naar de gemeente voor een omgevingsvergunning. Het moet waarschijnlijk een prefab opbouw worden die aan de buitenzijde is voorzien van aluminium bekleding. Overige specificaties en mogelijkheden bespreek ik graag samen met de vakman.

Opbouw garage

We willen graag een dakopbouw op garage, voorkant 1e verdieping recht. Dan zolder voorkant schuin tot hoogte van huis. Daarna vanaf de nok schuin naar beneden naar bestaande dak van de garage. Op de 1e verdieping zou tegen redelijke kosten ook nog een dakkapel geplaatst moeten worden. Maar dat ligt aan wat het allemaal moet gaan kosten. Mag houtskelet zijn en prefab is ook prima. Wel zou het casco zijn, elektra en afwerken doen we zelf. Komt er op neer dat er tekeningen gemaakt moeten worden. Aanvraag bij de gemeente, kunnen we met hulp eventueel zelf doen. Opbouw moet 35 m2 worden.

Dakopbouw plaatsen aan de hand van tekeningen

Ik zoek een aannemer die conform de ontwerpen een dakopbouw kan realiseren op mijn appartement. Afgelopen week is ook de V.v.E. akkoord gegaan met mijn dakopbouw van ca. 43 m2 op bovengenoemd adres, mijn omgevingsvergunning, met constructietekening etc. werd al eerder goedgekeurd. Graag een afspraak over een prefab-opbouw en basis-afwerking. leidingen et cetera wel aanwezig. Meerdere woningen hebben het al.

Prefab opbouw op plat dak plaatsen

Ik wil een prefab opbouw op een plat dak van 2925 x 7775 cm laten plaatsen. Graag compleet met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning.

Prefab dakopbouw op plat betonnen dak

Ik wil graag een prefab houtskelet dakopbouw op het betonnen platte dak van een tussenwoning. Er dient ook een trapgat gemaakt worden (25 cm betonnen dak dikte) en een vaste trap. Tevens een badkamer met toilet erin. De voorzijde van het dak moet een terras worden van circa 25 m2 en de opbouw wordt ook circa 25 m2. Buren aan weerszijden hebben deze situatie al.

Uitbouw / opbouw op een plat dak

Wij willen een uitbouw van onze tweede verdieping, dat kan op het platte dak van de onderliggende verdieping. De uitbouw opbouw krijgt een afneming van 4,5 meter breed en 5,5 meter lang. Op de tekening zou de uitbouw op het linker dak komen. De doorgang naar de kamer zou via de bovenverdieping het kleine kamertje kunnen. Daar zit een raamkozijn die vervangen moet worden door een deur. Voorkeur voor prefab. Vergunning nog niet aanwezig. Graag met de gehele afwerking aan de binnenzijde.

Partners

Partners van Casius