Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab nokverhoging maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab nokverhoging maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab nokverhoging maken

Prefab nokverhoging plaatsen

Een nokverhoging realiseren van 5 bij 5 meter. Dit moet op een hoekwoning gedaan worden en hiervoor zijn de bouwtekeningen en vergunning voor aanwezig. Dak is goed bereikbaar. Ik zoek iemand die dit kan realiseren voor mij.

Prefab dakopbouw op schuin dak plaatsen

Wij willen extra ruimte creëren door een prefab dakopbouw te plaatsen. Het dak loopt schuin. We willen het zo snel mogelijk realiseren. Met andere woorden we willen een nokverhoging. Ik wil namelijk geen dakkapel. Ik wil een hele extra verdieping creëren.

Prefab nokverhoging maken

Wij zijn geïnteresseerd in een dubbele nokverhoging. De hoogte van de bovenste verdieping is op dit moment 2 meter en wenselijk is 2.60 meter. De breedte van de nok is 5 meter. Er is al een vaste trap aanwezig en de afwerking doen wij graag in overleg. Er is nog geen vergunning aangevraagd, echter hebben de buren wel al een verhoging dus het zou geen grote problemen mogen opleveren. De tussenwoning is goed bereikbaar. Graag maken wij een afspraak met de vakman om de mogelijkheden te bespreken en advies te ontvangen.

Dakopbouw met nokverhoging opbouwen

Dakopbouw met nokverhoging. 1 of 2 zijdig. De nok moet ongeveer 1 meter omhoog. Het huis is 5,5 meter bij ongeveer 9 meter. De opbouw mag van prefab zijn. Er lopen al leidingen.

Nokverhoging op een zolder realiseren

Wij willen graag dat onze zolder bruikbaar wordt als kamer. Daarvoor is het nodig dat de nok verhoogd wordt. Wij willen dat dit casco gebouwd wordt en dat het een prefab nokverhoging van 3 meter breed wordt. Er dient gebruik gemaakt te worden van kunststof materialen en de opbouw moet dubbelzijdig zijn. De woning is 5 meter breed en 6 meter lang. Wij hebben een klein budget en willen de kosten zo laag mogelijk houden, de afwerking binnen kunnen wij prima zelf. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Eenzijdige nokverhoging realiseren

Wij willen graag een nokverhoging van 2.50 bij 6 meter realiseren. Een eenzijdige nokverhoging. De nok is nu 1.90 meter hoog. Aan de voorzijde van de woning. In de vrijgekomen hoogte een kozijn met glas en ramen zetten. Er is nog geen teken- of rekenwerk gedaan. Er is ook nog geen vergunning bij de gemeente aangevraagd. We willen de kosten zo laag mogelijk houden. Heeft u een prefab opbouw die u kunt aanbieden?

Dubbele casco nokverhoging plaatsen

Een prefab opbouw direct op een bestaand dak te worden geplaatst. Casco. De opbouw moet 4 x 3.95 meter breed worden, in de lengterichting geplaatst. Dakbeschot en gordingen verzorgen wij. U kunt de opbouw in vier delen aanleveren en plaatsen.

Dubbele prefab nokverhoging plaatsen

Wil graag een dubbele nokverhoging prefab. Huis is 7 meter lang en 6 meter breed. Het dak is nu 35 graden. Het dak begint net boven de vloer van de zolderverdieping. Het is te laag om de zolder te gebruiken. Graag advies over het mogelijk aanbrengen van isolatie. Wil graag een prijsindicatie. Mogelijk kunt u een schatting maken op basis van wat de buren hebben. Zij hebben over de hele breedte een dubbele nokverhoging laten maken. Daar kan ik een foto van mailen of u kunt het op Funda zien. Op afspraak kan er gekeken worden naar het dak, we hebben het huis nog niet gekocht.

Nokverhoging aan twee zijden

Het betreft het vergroten van de zolderverdieping. Aan de voorzijde zal het schuin gaan worden met 2 ramen met 2 puntdakjes. Aan de achterzijde zal het recht moeten worden met een schuifpui en een klein balkon. Het dak dient te worden afgewerkt met prefab van hout met dakshingels en voorzien van kunst leisteen. Het platte dak dient te worden voorzien van bitum. De binnenzijde zal ik zelf gaan afwerken. De nokverhoging zal wind en waterdicht opgeleverd moeten worden. De precieze afmetingen van de verhoging durf ik niet te zeggen, dit dient door de vakman berekend te worden. Het is nog niet bekend of er een vergunning nodig is.