Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kelders laten bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kelders laten bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kelders laten bouwen

Prefab kelder in tuin voorbereiden en plaatsen

Ik wil een prefab kelder laten plaatsen in mijn tuin van circa 8 meter lang x 2,50 meter breed x 2,70 meter hoog. Verdeeld in 2 ruimtes. Ik heb al het een en andere geïnventariseerd over kelder zelf. Uiteraard sta ik open voor advies wat betreft leveranciers van de kelders. Zou graag op korte termijn een advies gesprek hebben om te zien wat er precies mogelijk is qua aanleg van de kelder. Aan de hand daarvan willen een offerte laten opmaken voor het plaatsen van de kelder (graafwerk, maken van een trap van huis naar kelder en dergelijke). Het idee is dat een ruimte kantoor wordt en een ruimte opslag en washok. We zullen water en stroom nodig hebben. We hebben nog geen vergunning. Uiterlijk 15 mei moet de kelder geplaatst zijn.

Kelder onder nog te bouwen huis maken

Wij ontvangen graag een offerte voor een kelder (met ingang naar begane grond) onder ons huis welke wij nog moeten gaan bouwen. Ons huis wordt 13,92 bij 8,71 meter. belangrijk detail is dat we op deze lokatie een hoge grondwaterstand hebben. Daar naast ontvangen wij graag de prijzen en verschillende groottes van prefab kelders.

Prefab kelders laten bouwen

Twee prefab kelders onder een nieuw te bouwen woning. Sonderingsonderzoek aanwezig, fundering al berekend en voorbereid op kelders. Gaat om 2 prefab kelders. Met de afmetingen 1350 x 400 x 260, 700 x 400 x 260. Woning start bouw week 24.

Prefab kelder

Graag een prijsopgave voor 2 stuks standaard kelder zonder dek. Afmetingen ongeveer 4 x 3 m en 2,45 hoog. Ik wil graag dat er twee kelders

Prefab kelder plaatsen

Graag info over prijzen van kelders

Kelder maken onder een nieuw te bouwen woning

Wij zijn op dit moment de bouw van onze nieuwe woning van 18 x 9 meter aan het voorbereiden. We hebben de wens om onder de woning een kelder te laten bouwen, inclusief 4 koekoeksramen of een alternatieve optie voor daglichttoetreding. Mogelijk kan de kelder onderdeel worden van de fundering. De ondergrond is hier zandgrond, er is nog niet zeker of er geheid moet worden. De weg naast het bouwperceel ligt 1 meter hoger. Het grondwater zit op 0.6 meter onder de grond van de kavel en 1.6 meter onder het niveau van de weg. Een gegoten kelder lijkt een goede optie. Meerdere prefab kelders zou ook mooi zijn maar deze kunnen wellicht niet gekoppeld worden middels een doorgang. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Het is onze wens om al voor de zomer met de bouw te laten starten. U kunt mij bellen voor meer details.

Prefab kelders plaatsen

Gaarne een richtprijs voor een prefab kelder van ongeveer 6 x 5 meter en 2.70 meter hoogte. Het gaat om 2 stuks. Plaatsing op de heipalen, voordat de nieuwbouw begint.

Prefab kelder plaatsen onder een garage

Ik ga mijn vrijstaande garage platgooien om deze vervolgens vergroot terug te gaan bouwen. Onder de garage wil ik eerst een prefab kelder laten plaatsen van 12 x 4.5 x 3 meter groot die gelijk zal dienen als fundering voor de garage. Ik hier hiervoor al toestemming van de gemeente. Ik kom graag in contact met een gespecialiseerde aannemer die ervaring heeft met het plaatsen van prefab kelders.

Kelder onder nog te plaatsen uitbouw bouwen

Dit voorjaar willen we graag onze woonkamer over de volle breedte van de woning vergroten met een uitbouw van 6 x 3.5 meter. Hieronder willen we graag een kelder realiseren met ongeveer dezelfde oppervlakte. Onze vraag wat zijn hiervan de kosten: - bij verschillende afmetingen. - standaard iets meer of minder. - dekplaat. - gat voor trap. - ventilatie openingen. - transportkosten. - eventuele plaatsingskosten van prefab kelders.

Fundering voor en kelder maken onder houten nieuwbouwhuis

We zijn bezig met een nieuwbouw huis. Het wordt een houten huis van ongeveer 15 bij 10 meter. Hiervoor zoek ik een partij om de fundering te maken en meteen een kelder plaatsen. De keldergrootte is afhankelijk van de prijs. Graag wil ik een kelder van 3 x 4 meter of groter. Prefab heeft de voorkeur. Als het meezit qua prijs dan wil ik meteen meerdere kelders laten plaatsen. Het is schone grond.