Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kelder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kelder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kelder plaatsen

Prefab kelder in tuin

Ik wou graag een prefab kelder in me achtertuin van 17 m lang wat kost dat ongeveer? En is dat makelijk te plaatsten en moet daar een vergunning voor hebben.

Kelder maken onder huis

Wij zouden graag ons huis onder kelderen. Er is nu een kruipruimte, die moet eerst verder uitgegraven worden. Kunt u mij een indicatie van de prijs geven voor zowel een prefab als beton kelder? De kelder is 6 meter breed en 8 meter lang. De hoogte nu is 80 cm en moet 220 cm worden. de werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Gewapende betonnen prefab kelder plaatsen

Ik wil een zij uitbouw van circa 16 m2 maar eerst daaronder een gewapend betonnen prefabkelder. Kun je boven de kelder ook de uitbouw plaatsen? Uiteraard met de ingang uitsparing? Ik wil water en elektra leidingen getrokken hebben naar de kelder.

Prefab kelder onder garage

Wij zijn op zoek naar een collega vakman die kan helpen bij het aanleggen van een kelder. De oppervlakte zal ongeveer 5 bij 3 meter moeten worden. Er zal een gedeelte onder de garage komen en vanuit hier zal er ook een trap naar beneden gemaakt moeten worden. Verder mag de kelder casco opgeleverd worden.

Prefab kelder plaatsen

Tbv een nog te bouwen woning ben ik benieuwd wat bv een kelder kost van laten we zeggen 6 x 8 meter om een thuisbioscoop van te maken.

Prefab kelder onder de aanbouw plaatsen

We willen graag ons huis aanbouwen en willen een prefabkelder er onder plaatsen. De breedte buitenmaat kan max 3. 50 en hoogte 2. 40 en graag zo lang mogelijk tot 10 meter.

Prefab afzink kelder onder nieuw te bouwen uitbouw

Eventueel met uitbouw. bestaande wordt vervangen.... circa 6 meter bij 3 meter doel is slaapvertrek en natte ruimte

Kelder tegen woonhuiskelder bouwen

Ik heb een vergunning en tekenwerk voor een kelder á 110 m2 tegen bestaande woonhuis kelder. De kelder zal een L vorm krijgen, 7 meter breed, achterzijde 11 meter breed, lengte 12,5 meter. Ik ben op zoek naar geschikte kelderbouwer en welke opties, traditioneel bekist, volledig prefab, deels prefab, afzinkkelder, kwaliteit-prijstechnisch het meest rendabele is. Graag zou ik de mogelijkheden willen bespreken om de kelder vervolgens ook daadwerkelijk te realiseren.

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder 6x5 met 4 X dubbele wcd in iedere hoek. Betonnen trap vanuit woonkamer naar beneden. Isolatie apart offereren en graafwerk eventueel ook. Inrit als garage met damwanden optioneel. We weten nog niet of we dat gaan doen. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Kelder onder bestaande bouw realiseren

Wij willen middels een kelder van ongeveer 30 m2 graag een extra slaapkamer en badkamer creëren onder de bestaande bouw uit 1999. Wij zijn benieuwd naar de mogelijkheden, kosten, welke methode (prefab? ) het best geschikt is, de kans van slagen met betrekking tot de omgevingsvergunning en de ingeschatte duur van het project? We zijn benieuwd welke aanvullende informatie je nodig hebt om hier een goede inschatting van te maken. In de hal zal er een trap naar beneden gemaakt kunnen worden naar de casco kelder. Eventueel mag de kelder ook afgewerkt worden maar dat licht aan de kosten. Er dient een mogelijkheid gecreëerd te worden voor daglicht en de tussenwoning is goed bereikbaar. Huis staat op betonnen palen.