Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kelder plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kelder plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kelder plaatsen

Nieuwbouw woning voorzien van kelder benaderbaar vanuit huis

Wat zijn de mogelijkheden van het plaatsen van een prefab beton kelder onder / achter/naast ons nieuwbouwhuis. Ons huis is een twee kap woning in het project Sterrenberg in huis ter Heide. Ik zou graag 20 m2 toevoegen aan woonruimte ons huis is 5,6 meter breed en 9,5 meter lang min de erker. Het is fijn als er daglicht binnen kan komen

Schuur met kelder laten bouwen

Ik wil een gegoten kelder laten plaatsen onder een te bouwen schuur. Vanwege de ligging die verder dan 10 meter van de verharde weg ligt is prefab waarschijnlijk geen optie. De kelderafmetingen zijn flexibel maar betreft 4 bij 5 bij 2.20 meter. De kelder is vanzelfsprekend 100% waterdicht. De schuur betreft een traditionele schuur gepotdekseld van 8 bij 5 bij 4.40 meter hoog. Stijl, ramen en deur in overleg. De schuur kan eventueel ook door onszelf gebouwd worden.

Kelder in de tuin plaatsen

Namens onze zoon die zijn huis aan het verbouwen is in Soest, wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen van een kelder in zijn tuin. Er is daar zandgrond, er is geen heiwerk nodig. De gewenste afmetingen zijn ongeveer 550 x 300 x 250 cm. Het gaat om een prefab kelder, los van de woning in de achtertuin.

Kelder onder bestaande woonlaag maken

Ik wil graag de kosten weten van een kelder onder een bestaande woonlaag , doorlopend onder de tuin. Ongeveer 20 bij 5 meter, prefab.

Kelder, aanbouw en dakkapel maken

Wij hebben de volgende wensen voor een woning die wij gaan aankopen: - dakkapel circa 350 cm achterzijde, 2e etage. - raam zijgevel woonkamer uitbreken tot deur/ doorgaan naar: - onderheide? aanbouw van circa 22 m2; gezien beloop perceel zou deze denk ik schuin toe richting voorzijde moeten lopen. - onderheide? prefab kelder van circa 6 x 3 x 2,5 meter onder de aanbouw - in de aanbouw en kelder: verlichting - in de aanbouw: schuifpui naar achter erfzijde, (vloer?) verwarming en een tweetal stopcontacten. - toegang tot kelder middels een trap. Optie: lichtkoepel of koekoek? Eventueel interessante extra optie: dakterras; dan uitbraak deur vanuit zijgevel van de eerste etage. De aanbouw moet ook geschikt zijn voor een opbouw in een later stadium. Er zijn wat tekeningen van de vorige bewoner die ik wil gebruiken. De woning is van 1999.

Kelder bij een aanbouw maken

Ik wil graag een kelder in een nieuw te bouwen aanbouw. Ongeveer 5 meter bij 6 meter. Het betreft een prefab kelder.

Prefab kelder bij een hoekwoning plaatsen

Wij hebben bij onze hoekwoning een tuin van 5 x 7 meter en willen daar graag een prefab kelder van 6 x 4 laten maken. In die kelder willen wij 2 slaapkamers realiseren. Wij maken graag een afspraak met bedrijven die hier ervaring mee hebben en bespreken dan de mogelijkheden en kosten.

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

We willen een uitbouw aan de zijkant van ons huis van 3 meter bij 7,5 meter Als fundering hadden wij een prefab kelder in gedachten met de maat 3,6 bij 7,6 deze kosten ex btw rond de €7600,- Als dit mogelijk is tenminste De uit bouw moet dan voor zien worden van 2 lichtkoepels en afgewerkt op de foto ziet u de zijkant van het huis

Prefab kelder leveren en plaatsen

Het leveren en plaatsen van een prefab betonnen kelder in onze achtertuin. Wij zorgen voor het graafwerk. Het betreft een nieuwbouwkavel waarbij u langs het kavel kunt komen zodoende de put langs de vrachtwagen direct in de put gelost kan worden. Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een betonnen kelder van circa 2 x 3 x 2,30 meter, b x l x h, inwendig voorzien van een verhoogd mangat voor toetreding van circa 0,9 x 0,9 x 0,5 meter inwendig, L x B x H.

Prefab kelder laten plaatsen

Ik wil graag een prijs ontvangen van u voor een prefab kelder met een lengte van 1300 cm en 500 cm breedte en 240/250 cm hoogte.

Partners

Partners van Casius