Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kelder in tuin plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kelder in tuin plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kelder in tuin plaatsen

Prefab kelder

Graag zou ik een offerte willen vragen voor prefab kelder van 7.50 x 4.60 x 2.40 meter. Graafwerk uitgesloten, plaatsing 3 meter naast de kraan. Er moet alleen 1 sparing van 105-130 komen en 2 kleine sparingen van rond de 50. Ik ben nu bezig met de vergunning aanvraag en dat zal nog een week of 8-9 duren. Ik wil graag ook een prijsopgave voor de kelder met dekvloer en zonder dekvloer.

Prefab kelder bouwen

Wij wouden graag een prijs van een prefab kelder. Die wij in de tuin naast ons huis willen. Wij zorgen zelf voor het gat. Het gaat dus alleen om het plaatsen van een kelder. Van ongeveer 4 meter bij 8 meter. Er hoeven verder ook geen sparingen of dozen in. Met

Kelder maken onder bestaande woning

Graag zou ik een richtprijs willen ontvangen voor het maken van een kelder onder ons huis. Het gaat om een eenvoudige kelder van ongeveer 2 x 4 meter met hoogte 1.80 meter, in het midden van de woning onder de bestaande hal waar de trap naar boven zit, en ook de trap naar beneden zou moeten komen. De woning is voorzien van een kruipruimte van ongeveer 75 cm diep. De kelder hoeft niet geïsoleerd te worden en is bedoeld voor opslag en wasmachine/droger gebruik. Mocht het te veel gaan kosten dan kan er eventueel ook een prefab bak naast de woning geplaatst worden, onder de oprit. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet.

Prefab kelder onder toekomstige aanbouw

L.s. , Gaarne wil ik weten wat mij een kelder gaat kosten, prefab, onder de nog te maken aanbouw bij ons. De kelder kan niet groter worden dan buitenmaats 2. 25-2. 25-2. 25 hoog. Tevens komt deze dan te liggen tegen een bestaande fundering, waarop ik een andere vraag heb

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder van: 5 x 6 x 2,2 meter, 4 x 5 x 2,2 meter. Hier wordt later een garage bovenop gebouwd. Betreft zandgrond. Waterpeil grondwater onbekend. Een jaar of wat geleden heb ik nog een vijver geplaatst, toen hadden we geen last van grondwater.

Prefab kelder laten plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen voor een prefab kelder 24 m², 6 x 4 meter. In de kelder zouden wij aansluitingen willen voor aan- en afvoer van water, toilet en douche. We hebben begrepen dat het hier veengrond is.

Fundering voor houten nieuwbouw woning

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor een fundering van een lichte houten nieuwbouw woning van 55 m2 grondoppervlak. Het zal geplaatst moeten werden op zandgrond in Renkum. Hiervoor is denk ik en staal fundering gebruikelijk? Wij zouden wel graag ook een kleine prefab kelder willen. Wij zijn ons hier nog over aan het oriënteren.

Prefab kelder laten plaatsen bij een nieuwbouwwoning

Op dit moment wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die wordt naar verwachting op 2 oktober opgeleverd. We hebben de wens om onder of naast de woning een prefab kelder te laten plaatsen van ongeveer 20 m². Onze wens is om die via de woning bereikbaar te hebben en te laten voorzien van daglicht inval. We ontvangen graag informatie over de mogelijkheden en kosten.

Prefab kelder plaatsen

Ik wil een kelder van 3 bij 3 of 2 bij 4 meter. Met een bovendek. Prefab, of wat het voordeligste is. In de tuin te plaatsen. Later komt er een schuur op te staan.

Prefab tuinkelder plaatsen

Ik woon in een geschakelde woning met een flinke achtertuin. Ik heb mijn zinnen gezet op een budgetstijl 'mancave' achterin mijn tuin. Het meest eenvoudig lijkt me een prefab kelder-variant die in een kuil gezakt kan laten worden. Ik ben benieuwd naar de globale kosten van dit project. Elke situatie moet individueel bekeken worden dat is begrijpelijk maar een grove indicatie zou welkom zijn. Ik denk aan de maat 8 x 3 meter.