Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab kelder in tuin plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab kelder in tuin plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab kelder in tuin plaatsen

Prefab kelder plaatsen

Prefab kelder ten behoeve van kleedkamer 26 m2, wat is de prijsindicatie?

Kleine wijnkelder bouwen

Wij willen graag een kleine wijnkelder (2 x 2 meter) onder een nieuw te bouwen tuinhuis. Ik denk dat een prefab kelder niet mogelijk is, omdat je met een kraan niet op de plaats kunt komen.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een prefab kelder in mijn tuin. Ik weet niet wat de maximale breedte maten zijn. Als het kan zou de kelder iets van 12 bij 12 moeten zijn. Er moet ook een inrit bij voor auto's. En een trap vanuit bestaande garage om de kelder in te komen (tenzij u een ander idee heeft om in de kelder te komen).

Prefab kelder laten bouwen

Wij hebben een kavel aangekocht in zuid scharwoude en willen graag een kelder onder het huis. De afmetingen zijn 350 breed en 750 lang.

Kelder in achtertuin plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen hebben voor het plaatsen van een (prefab)kelder in onze achtertuin. Het betreft een bestaande woning en de bereikbaarheid is niet optimaal. We zouden graag een kelder willen van ongeveer 5 bij 10. Wat zijn hiervoor de mogelijkheden en zou u een prijsindicatie kunnen geven?

Prefab kelder onder het huis

Wij laten een huis bouwen en zouden graag onder het huis een kelder willen van ongeveer 3 x 3 meter ongeveer 2 tot 2.40 meter hoog. Zou u ons hiervan een prijsopgave kunnen geven.

Prefab kelder in tuin plaatsen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het plaatsen van een Prefab kelder in de tuin van onze nieuwbouwwoning. Het is een nieuwbouwproject van 11 woningen, nieuwbouwwoning moet nog worden gestart. De kelder zal ongeveer 15 m2 moeten worden, casco opgeleverd met elektra en een trap naar beneden.

Prefab kelder bouwen achter een eengezinswoning

Graag zou ik een prijsopgave ontvangen voor een prefab kelder van 5 x 5 meter in de achtertuin van onze eengezinswoning. We zitten hier op kleigrond. Ik laat de situatie hier graag even bekijken en ontvang daarna uw prijsindicatie. Ik wil deze klus in het najaar laten uitvoeren.

Kelder onder de garage laten bouwen

Ik wil een prefab kelder laten bouwen onder een nieuw te bouwen garage. In de garage willen wij voorkeur een auto in plaatsen. De afmetingen van de kelder zal 5 bij 12 meter moeten worden en mag casco op geleverd worden. Wij zijn nog in een oriënteerde fase dus ontvangen graag advies en prijzen.

Prefab kelder / souterrain bouwen

Graag stuur ik u het ontwerp van ons te bouwen huis tbv een offerte voor een prefab kelder/souterrain 1 meter boven het maaiveld. Ik kan nergens uw email adres vinden en bij dit verzendformulier kunnen geen bijlages verstuurd worden. Stuurt u mij het emailadres waar ik u heen kan mailen? Alvast dank.