Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab huis bouwen met 5 slaapkamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab huis bouwen met 5 slaapkamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab huis bouwen met 5 slaapkamers

Opbouw garage

We willen graag een dakopbouw op garage, voorkant 1e verdieping recht. Dan zolder voorkant schuin tot hoogte van huis. Daarna vanaf de nok schuin naar beneden naar bestaande dak van de garage. Op de 1e verdieping zou tegen redelijke kosten ook nog een dakkapel geplaatst moeten worden. Maar dat ligt aan wat het allemaal moet gaan kosten. Mag houtskelet zijn en prefab is ook prima. Wel zou het casco zijn, elektra en afwerken doen we zelf. Komt er op neer dat er tekeningen gemaakt moeten worden. Aanvraag bij de gemeente, kunnen we met hulp eventueel zelf doen. Opbouw moet 35 m2 worden.

Nieuwbouwwoning Almere Poort

Wij hebben een kavel waarbij wij reeds aan de voorzijde een huis hebben laten bouwen en wonen, aan de achterzijde mogen wij een tweede woning bouwen. Het betreft dan een tussenwoning. De afmetingen hiervan zullen zijn 5 bij 8 meter, 2 etages hoog met een platdak. Bij voorkeur iets met een kort bouw proces, er zal moeten worden geheid. Zitten te kijken naar traditionele prefab. Graag ontvangen wij informatie over de mogelijkheden.

Uitbouwen van woonkamer

Wij hebben een huis in Amsterdam op het oog waar naar het zich laat aanzien een uitbouw van max 4m diep aan de woonkamer kan worden gebouwd. De woonkamer is 4,96m breed. De keuken zou hierbij moeten worden verplaatst, waarbij we ons voorstellen dat een deel van de huidige achtermuur blijft staan en de keuken als het ware omgedraaid wordt teruggeplaatst, zodat er geen leidingen hoeven te worden doorgetrokken. In de bijlage treft u de plattegrond van de begane grond van de woning. Is het mogelijk hier een grosso modo prijsindicatie van te geven, zowel casco als prefab? Hartelijk dank vast, David.

Prefab aanbouw plaatsen

30-10-2020 krijgen wij de sleutels van ons nieuwe huis. Wij zouden graag onze woonkamer willen vergroten met een uitbouw (tuinzijde) van ongeveer 5,1 meter breed en 3,5 meter diep, met een zwarte schuifwand of harmonicadeurwand. De uitbouw moet casco opgeleverd worden.

Kelder realiseren

We hebben een huis uit 2017, wat gaat het kosten om er een kelder onder te maken of een prefab in de achtertuin ? Graag advies van ervaren kelder-bouwer. Het is een rijtjeshuis met 2 woonlagen en een plat dak waar volgens de gemeente geen dakopbouw op mag. De woning zelf meet 4,70 meter breed en 12 meter lang. Het gaat alleen om een casco-kelder met trap dus zonder afwerking.

Enkele nokverhoging, plaatsen dakkapel en dak laten vernieuwen

Wij willen aan de achterzijde een enkele nokverhoging van muur tot muur: breedte 6 meter x hoogte 1,5 meter. Dit betekent dat de beide kanten van de verhoging in de schoorsteen loopt. Ik hoop dat hier een oplossing voor bedacht kan worden. Zie foto achterzijde huis. Aan de voorzijde willen we een dakkapel van breedte 3 m en hoogte 1,5 m. De vergunningaanvraag willen we graag laten uitbesteden. We willen een casco oplevering, maar wel aan de binnenzijde afgetimmerd met gipsplaten. Stucwerk zou misschien ook kunnen, maar dan later. Dit laat ik nog even open. Leidingen en elektra is niet nodig. Graag een prefab constructie van kunststof. Tekeningen moeten nog gemaakt worden. Het dakbeschot is ook vrij oud en de latten, dit wil ik ook vervangen, samen met de dakpannen. Verder moet er goed geïsoleerd worden. Ik heb voor dit jaar een bouw depot, dus graag oor het einde van het jaar wil ik het gerealiseerd hebben.

Nokverhoging /dakoptopping

Wij willen een opbouw laten realiseren. Op de rode lijnen van het huis. Globale oppervlak van 24 m2 (4x6m) Voorkeur voor een casco oplevering met prefab constructie en houten kozijnen.

Garage laten bouwen

We hebben een nieuwbouwhuis gekocht in Leersum. Dat huis wordt momenteel gebouwd. Naast dat huis willen we een garage laten bouwen. Prefab mag. De maten zijn lang 6 m, breed 3,5 m en hoog 3,25 m. Voorzien van sectionaal deur aan voorzijde en aan rechter zijmuur een loopdeur van 2 m x 1 m op ca 3m van de voorzijde. Plat dak met afwatering naar regenafwateringssysteem.

Nieuw huis bouwen op een kavel in Workum

We hebben een optie genomen op een kavel van 492,5 m2 in WORKUM en willen daar graag een huis op bouwen. Prefab of Houtskeletbouw. Gewenste woonoppervlakte circa 165 m2 verdeeld over 2 verdiepingen met zolder maar mogen hier van afwijken en willen ons graag laten adviseren door een ervaren Aannemer. Buitenafmetingen van de gewenste woning circa 7.00 m. x 11.00 m.

Aanbouw van 5 m x 2 m, Stucwerk, Nwe. Radiatoren en Parketvloer

We willen een aanbouw realiseren aan het huis dat we 1 juli kopen. Graag zouden we dit dan direct willen laten doen. Prefab is geen probleem. Verder zouden we graag een lichtbalk willen hebben in deze aanbouw. Tevens willen we vrijwel de gehele woning laten stucen, dienen er aan aantal radiatoren vervangen te worden (5 a 6) en willen we 2 nieuwe radiatoren in de aanbouw. Ook willen we op de BG, 1e verd en gedeeltelijk 2e verd. een parketvloer laten leggen. Graag een Aannemer die al deze werkzaamheden kan (laten) uitvoeren.

Partners

Partners van Casius