Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab huis bouwen met 5 slaapkamers? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab huis bouwen met 5 slaapkamers. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab huis bouwen met 5 slaapkamers

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw realiseren aan ons nieuwe huis waarvan de overdracht 15 juli gaat plaatsvinden. Een uitbouw van 3.43 x 3.81 meter. Wij denken aan en prefab serre (witte tegels op foto waar de uitbouw zou moeten komen). Graag compleet afgewerkt met elektra en stucwerk.

Zijaanbouw plaatsen

Ik wil graag een zij-aanbouw voor een hoekhuis van 2 woonlagen, met zadeldak en dakapellen voor en achter. Maximale afmetingen zijn 8.77 mx 5.70 m, maar kleiner is mogelijk als dit voordelen oplevert, bijvoorbeeld prefab of ingewikkelde aansluiting van aanbouw op bestaande huis. Meedenken wordt zeker gewaardeerd. Bouwtekening en vergunningaanvraag meenemen in offerte. Voorkeur materialen zijn steen en beton, maar wederom ook hier wordt meedenken gewaardeerd. Doel van de aanbouw is om beneden meer ruimte voor de keuken en een eetkamer en kantoor te creëren. Op de 2e woonlaag zouden dan 3 of 4 kamers worden gerealiseerd.

Aanbouw van prefab en goed geïsoleerd

Wij willen graag een aanbouw/tuinkamer van 6 bij 3 meter met een stevige vloer tegen het huis aan. Stevige fundering is nodig, het grondwater staat bij ons namelijk vrij hoog. De aanbouw moet aan de zijkanten goed geïsoleerd zijn en aan de voorkant willen we alles met glas en een schuifpui. Het dak moet dicht. Bij de gemeente ga ik navraag doen of een vergunning nodig is. We willen een prefab constructie met goede isolatie. We denken aan Keralit. Graag ook vloerisolatie. 3 gevel zouden er gemaakt moeten worden. Woning is uit 1934. We willen een casco oplevering, elektra en leidingwerk is niet nodig.

Dakopbouw plat dak

Wij willen graag een dakopbouw laten plaatsen. Ons huis heeft een plat dak. Alle buren hebben deze opbouw al. De afwerking willen we graag zelf doen. Voorkeur voor een casco oplevering met een prefab constructie . We hebben nog geen bouwtekening maar wel een vergunning. Oppervlakte is nog niet bekend.

Nieuwbouwwoning bouwen

Wij willen graag een huis laten bouwen. Wij hebben een optie op een kavel (428 m2). De eisen van onze bouwgrond is dat de goothoogte maximaal 4 meter mag zijn en de nokhoogte 10 meter. Ik stuur in de bijlage een foto van een woning wat we mooi vinden. De afmetingen die wij graag zouden willen is 7,5 bij 10/11 meter. Verder moeten er 2 verdiepingen in komen, 3 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Wij zijn erg benieuwd naar de prijs voor een casco of prefab sleutelklare woning bij jullie. Graag horen wij van jullie,

Dakopbouw op plat dak

Ik zou graag een dakopbouw willen realiseren op een huis met plat dak. Maat zal ongeveer 6,5 x 4 kunnen worden, het liefst een prefab optie die volledig compleet is afgewerkt.

Opbouw huis

Wij willen waarschijnlijk een opbouw realiseren van 30 tot 35 m2. Graag casco met alleen elektra en een prefab constructie. We hebben nog geen vergunning aangevraagd. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op plat dak, gezamenlijk met de buren

Wij willen een opbouw op plat dak laten plaatsen samen met de buren. Deze opbouw zal tussen de 35 en 40 m² worden, per opbouw. Voorkant gevel van het huis loopt schuin, de huizen zijn in ovaal gebouwd. Er is maar 1 opbouw die mogelijk is, dit is vastgesteld. De aanbouw moet van prefab houten panelen worden en buitenkant moet worden gestuuct, constructie voorkant met golfplaten. Er is een vergunning nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Wij willen 3 ruiten in 1 kozijn aan de achterkant, en aan de voorkant 3 ruiten. Wij denken zelf aan een casco oplevering, of de buren dit ook wensen weten wij niet, maar ga voor nu uit van een casco oplevering. Wij zijn bezig met de financiering rond te krijgen.

Kelder onder huis of in de tuin realiseren

Wij willen graag een offerte voor : optie 1- een kelder onder een deel van ons huis. Ons huis is pas 3,5 jaar oud. De kelder zou 5 bij 8 worden. De kelder dient als man cave , game room, fitness ruimte. Een natte ruimte met toilet is een optie. Optie 2: (ik denk dat het deze optie gaat worden) huidige overdekt terras een groot deel van de tuin onderkelderen. Dit zal een L vorm zijn van 3.5m X 13m X 6. Eventuele hoogte van max 2.80 of 2.90 zou ideaal zijn. Beide opties hebben en vaste bronnen trap. Het gaat om een woning waar wel palen zitten. Het zou een metselskelet worden, mocht u denken dat prefab mogelijk is graag meenemen.

Opbouw realiseren

Wij willen een opbouw laten realiseren op ons huis met plat dak. De opbouw moet ongeveer 43m2 worden. 10x4.26. Hierin moeten 2 slaapkamers komen en een toilet. Tevens willen wij het balkon bij de huiskamer hebben, hier kan dan ook de trap naar boven worden gebouwd, zodat er niet door beton gezaagd hoeft te worden. Er zijn nog geen vergunningen, bouwtechnische onderzoeken etc. gedaan. Bij voorkeur hergebruiken wij een aantal (kunststof) kozijnen, deze zijn redelijk recent geplaatst. Ook zijn er een aantal nieuwe nodig. Bij voorkeur van het zelfde merk. Schuco kozijnen met Keralit kunststof. Tekeningen zijn beschikbaar met alle (binnen) maten. Voorkeur voor een casco oplevering met elektra en leidingwerk en een prefab constructie.