Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab dakopbouw plaatsen op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab dakopbouw plaatsen op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab dakopbouw plaatsen op plat dak

Prefab dakopbouw plaatsen op plat dak

We willen graag een (prefab) dakopbouw op ons plat dak. Alle bouw tekeningen en statische berekeningen zijn al klaar. Vergunning bij de gemeente is rond. Financiering zou (normaal gesproken) geen probleem hoeven te zijn. Wanneer u interesse heeft dan hoor ik het graag, dan stuur ik u de tekeningen digitaal op zodat u een prijs indicatie kunt maken. De buitenmaat moet ongeveer 24 m2 worden. Deze moet volledig casco geleverd worden.

Dakopbouw op plat dak realiseren

Ik wilde graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakopbouw op een plat dak. Het gaat om een standaard rijtjeshuis van ongeveer 5 x 10 meter. Als ik in de buurt kijk zijn het allen prefab opbouwen met aan de voor- en achterzijde 1 meter leeg/ balkon. Wilde graag een casco prijsopgave en een sleutelklaar prijsopgave van u als dat mogelijk is? Voeg als voorbeeld ook een foto toe van een dakopbouw bij ons aan de overkant.

Tweezijdige prefab dakopbouw realiseren

Ik wil graag een tweezijdige nokverhoging van 4.50 bij 5 meter. Voor en achter wil ik graag een prefab dakkapel, maar dan is de stahoogte niet meer toereikend, dus het dak zal verhoogd moeten worden.

Prefab casco dakopbouw plaatsen

Wij willen graag een prefab(casco)dakopbouw de maten zullen ongeveer 4 x 9 meter zijn.

Prefab dakopbouw plaatsen en verdieping verbouwen

Op onze 2e verdieping (plat dak) hebben wij momenteel een halve verdieping (20 m2) waarbij wij de mogelijkheid hebben om de andere helft (ongeveer 20 m2) bij te bebouwen. Dit betekent dat er al een interne trap naar de verdieping aanwezig is. Een punt van aandacht is wel dat er een rookkanaal op het dak zelf aanwezig, graag willen wij advies wat wij hiermee het beste kunnen doen. Daarnaast komt ook het nodige elektra, stuc en vloerwerkzaamheden bij kijken voor de gehele verdieping. Tevens willen wij de kozijnen aan de straatzijde (4 stuks a 60 cm) laten vervangen door kunststof kozijnen.

Steens dakopbouw op plat dak

We willen een stenen dakopbouw op ons platte dak over de gehele lengte en breedte inclusief leidingen want het moeten slaapkamers worden. Het is een hoekwoning met veel zon. Wel is de grond erfpacht. Het is ongeveer 9 bij 5 meter. Ik zou graag willen weten wat het verschil is prijs is tussen wel of niet volledig afwerken met leidingen ook. Ik wil weten wat de voor en nadelen zijn tussen houtskelet, prefab en metselen.

Dakopbouw op een appartement

Ik wil graag een dakopbouw op een bestaand appartement uit 1930. Het betreft een opbouw van 8 meter lang en 5 meter breed. Er moeten 3 slaapkamers gerealiseerd worden met allen een radiator en stopcontacten. Graag moeten er de basis stroom voorzieningen al klaar liggen. De buitenzijde moet volledig afgewerkt worden met duurzaam materiaal. De opbouw kan van hout of prefab worden. De vakman moet de vergunning ook aanvragen.

Dakopbouw op een plat dak bouwen

Ik wil graag een prefab dakopbouw laten plaatsen. Maten zijn ongeveer 3,8 x 9 meter. Graag volledige afwerking met stopcontacten, en afgestemd op beschermd stadsgezicht gemeente Delft.

Prefab dakopbouw op de woning plaatsen

Ik wil graag een prefab dakopbouw van ongeveer 30 m2 casco opgeleverd. Ik wil heel graag minimaal twee extra kamers en een plat dak. De bouwtekening en vergunningsaanvraag wil ik ook via de vakman laten verlopen

Prefab dakopbouw

Graag een indicatieprijs voor het plaatsen van een casco prefab zolderkap op een plat dak over de volle lengte en diepte van de woning: circa 10 x 5 meter. Trapgat en trap maken. Het plafond op de eerste verdieping, wat straks de nieuwe verdiepingsvloer is, is van hout. Teken- en rekenwerk is nog niet gemaakt.