Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Prefab bungalow of woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: prefab bungalow of woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: prefab bungalow of woning bouwen

Prefab dakopbouw

Samen met vrienden zijn wij zeer geïnteresseerd in een vrijstaande bungalow. De woning heeft nu een woonoppervlak van 298 m2. Hier zouden wij graag een opbouw op laten plaatsen van 19 bij 9 meter. Door de opbouw willen wij van deze woning een 2 onder 1 kap maken. De opbouw zal dus in tweeën gedeeld moeten worden en er zullen 2 trappen naar boven geplaatst moeten worden. Verder mag de opbouw casco worden opgeleverd. Kunt u telefonisch een indicatie geven wat de kosten hiervan zijn?

Prefab bungalow of woning bouwen

Gelijkvloerse woning van ongeveer 100 m2. De wens is om in ieder geval twee slaapkamers, keuken, badkamer en een woonkamer te hebben. Er mag een zolder op. Het idee is wel om zo klimaat neutraal mogelijk te bouwen. Als ons huidige huis verkocht is kan er direct gestart worden met de bouw.

Fundering voor een bungalow aanleggen

Fundering leggen voor een prefab bungalow van circa 14 x 8 meter. Het huis wordt ongeveer 15 ton aan gewicht. Heipalen zullen om en nabij de 15 meter in de grond geplaatst moeten worden.

Zadeldak op bungalow en de verdieping indelen

Wij willen een zadeldak prefab laten plaatsen op een kleine bungalow met bitumen dak, nu ca 15 graden glooiend naar het midden, 7.70 meter x 8 meter. Op het zadeldak, wegens privacy, geen dakkapel, ramen enkel op de rechte zijden. Binnen in plaatsen van een trap naar boven, aanleggen 2 slaapkamers met badkamer en het geheel voorzien van leidingen, goede isolatie, en vloerverwarming.

Funderingen maken

Ik krijg rond 1 december 2017 de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betref een bungalow, gelijkvloers. Dus 1 woonlaag hoog. Ik wil in eerste instantie het groene stuk aanbouwen en 1 of 2 heipalen hebben aan de voorzijde voor een overkapping. Het gaat dus om het heien en de fundering maken. Ik weet nog niet hoe lang de palen moeten worden en ben de tekeningen van de bestaande woning aan het opvragen bij de gemeente. De groene aanbouw is rond de 20 m2, 8 x 2,5 meter. Omdat de achterkant niet bereikbaar is via een achterpad zal het materiaal over het dak getild moeten worden. En als de prijs meevalt wil ik proberen om gelijk de palen van het blauwe stuk ongeveer 40 m2, 7,5 x 5,5 meter, laten boren/drukken. Ik ben er alleen nog niet uit of het funderingen met of zonder kruipruimte moeten worden. Dus of direct beton storten voor de vloer of werken met prefab vloerdelen. Het beton zal ook over het dak of door het huis moeten worden aangevoerd. De afstand vanaf de weg zal naar het groene stuk ongeveer 20 meter zijn en naar het blauwe gedeelte ongeveer 40 meter.

Achterzijde woning vergroten

Wij zijn bezig met een jaren '60 bungalow te moderniseren. Hierbij willen we aan de achterzijde een aanbouw creëren van 6 x 3 meter. De aanbouw moet geheid gefundeerd en verder helemaal casco gebouwd worden met een bitumen plat dak met een lichtstraat. Verder moet er een schuifpui in. Wij krijgen volgende week officiële tekeningen van de architect binnen. Verder is het een vrijstaande woning en willen we de werkzaamheden zo snel mogelijk laten beginnen. Het moet een prefab aanbouw worden want de buitenkant zal gestuct worden door iemand anders.

Prefab bungalow of woning bouwen

Wij willen graag een bungalow/vrijstaande woning laten bouwen met minimaal 3 slaapkamers en een losstaande garage/hobbyruimte van +/-400-500m3 ex garage. Het huis moet een moderne uitstraling hebben. Kavel is +/- 400 m2 Graag ontvangen we een offerte voor een casco en sleutelklare oplevering.

Prefab bungalow bouwen

Wij hebben het idee een prefab bungalow te bouwen op een kavel van 17 breed en 50 diep. Ruimtes die wie wensen

Prefab dakopbouw op bungalow

Opbouw op een bungalow van 2.5 x 8 meter met 2.30 hoogte en geïsoleerd. Aan de kant van de 2.5 meter zijkant moet deze een meter over de rand van het dak uitsteken, waaronder aan de buitenkant, ruimte ontstaat voor een trap naar boven. Aan de voorzijde wil ik twee ramen van 1 x 2 meter. Buitenzijde van hout, plaatwerk of een andere materiaal, moet nog bekeken worden. Inrichting en afwerking van de opbouw aan de binnenkant doen we zelf. Het huidige dak is van houten balken en hout, daarop dakbedekking. In het midden van het huidige dak zit een ijzeren balk, die zou gebruikt kunnen worden ter ondersteuning. Electra e.d. ga ik zelf doen. Graag prijsopgave voor berekening, tekening en uitvoering van bovenstaande.

bestaande bungalow houtskeletbouw ...

bestaande bungalow houtskeletbouw (110m2) -uitbreiding woonkamer:uitbreken bestaande gevel -prefab kelder integreren in nwe fundereing, isoleren -daarop metselwerk tot boven maaiveld -uitbouw (+/- 35m2), met 2 schuifpuien -betaande daklijn verlengen -alle dakgoten vervangen+ nwe door onderhoudsvrij materiaal (rockpanel/trespa) -nwe CV -bestaande vloeren verwijderen -alles vloerverwaming(hoofdverw), alles tegelen -bestaande buitenmuren: schoonmaken, bijwerken, stuc -alle kozijnen vervangen door kunststof + nwe in kunststof, incl nwe voordeur (hier en daar kleine gevelaanpassing), slaapkamers met rolluiken -kleine renovaties bestaand dak (ramen, schoorsteenlood)