Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Popup bungalow bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: popup bungalow bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: popup bungalow bouwen

Popup bungalow bouwen

Wij willen een popup bungalow laten bouwen, hier voor is een fundering nodig van 11 meter bij 16 meter. Het zal op een kavel van 1000 m2 komen. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen omdat ik nog in de orientatiefase zit. Ik weet nog niet van welk materiaal de bungalow gemaakt moet gaan worden maar het moet in ieder geval goed geïsoleerd zijn en casco opgeleverd worden met een fundering. Er hoeft geen elektra aangelegd te worden en er hoeft ook niet gestuct te worden. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 3 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, 1 woonkamer en 1 keuken. Ik zou hier graag een offerte over ontvangen.