Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Polycarbonaatplaten vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: polycarbonaatplaten vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: polycarbonaatplaten vervangen

Polycarbonaatplaten in een serredak vervangen

Ik wil graag de polycarbonaatplaten in een serredak vervangen, betreft 5 platen van 123 cm breed en 300 cm lang polycarbonaat opaal 32 mm dikte vervangen, inclusief nieuwe rubbers en afdichtingen. Oude platen zijn 17 jaar oud. Zowel leveren als plaatsen en afvoeren van de oude platen.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

We hebben een zogenaamd Engelse serre met een dak van carbonaatplaten. Deze platen zijn van diverse afmetingen en staan schuin naar boven. Het hele dak is 3 x 3.5 meter. De bevestiging van de platen is met kunststof strippen met verschillende afmetingen. Het frame is ook van kunststof. Om een en ander te kunnen beoordelen en een offerte te maken, is mijns inziens een persoonlijk bezoek noodzakelijk.

Polycarbonaatplaten op een serredak vervangen

Wij wonen sinds eind oktober 2016 in onze woning waar een aangebouwde serre is. Op het dak van de serre liggen polycarbonaat kanaalplaten die dubbelwandig zijn en ongeveer 25 mm dik. De kleur opaal is vergeeld en enkele platen zijn aan de bovenzijde wat beschadigd, waardoor er vocht tussen is gelopen. De platen liggen op een aluminium constructie. We willen er graag nieuwe platen op laten plaatsen met een hoge isolerende werking en in de kleur opaal. Het gaat om een totale oppervlakte van het dak van ongeveer 500 x 350 cm. Er liggen 3 platen van 112 x 335 cm en 2 platen van 75 x 335 cm. We maken graag een afspraak om de klus hier te laten beoordelen en inmeten. Daarna ontvangen wij graag uw gedetailleerde offerte.

Polycarbonaatplaten vervangen

Bij bestaande veranda (serre) de huidige 4 polycarbonaat-platen vervangen door 4 platen met betere isolatiewaarde en zonwerende werking. Natuurlijk ook de afdichting hiervan. Het dak is ongeveer 4.25 x 3 meter groot. Installeren van 2 radiatoren in dezelfde veranda, dus uitbreiden van de huidige bestaande CV-installatie. Leidingen hiervoor moeten worden doorgetrokken vanaf radiatoren aan de andere kant van de muur.

Polycarbonaatplaten in het serredak vernieuwen

Ik zou graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor het vervangen van het serredak. Er liggen nu stegdoppelplaten op, 6 stuks lengte is 3199 mm en de breedte is 852 mm. Ik wil ik dan gelijktijdig alle rubbers vernieuwen. Bovenop de serre ligt een automatisch zonweringscherm met 3 geleiders, 2 doeken, daar mogen ook eventueel Polycarbonaat platen op, als het maar goed geïsoleerd is.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Vanwege hagelschade moeten de polycarbonaat platen op het serredak vervangen worden. De platen zijn: 4 stuks 123 x 346 cm, 1 stuks 121 x 346 cm, 32 mm, hoge isolatiewaarde (1.0 - 1.1), opaal. Op het serredak staat ook een serre-zonwering van PBS, circa 630 x 400 cm, tweedelig met vier geleiders. Deze moet gedemonteerd en weer teruggeplaatst worden.

Platen op de terrasoverkapping vervangen

Vanwege hagelschade zijn 3 polycarbonaatplaten beschadigd aan de bovenkant. In verband met een opgave voor de verzekering heb ik een kostenplaatje nodig voor de herstelwerkzaamheden. Gelukkig is tot nog toe alleen de bovenkant beschadigd waardoor het terras nu nog droog blijft. Hierdoor is er geen urgentie met vernieuwen. Wat zijn de kosten als ik dit door u laat repareren? Ik heb 3 foto's toegevoegd.

Polycarbonaatplaten op de veranda vervangen

In verband met hagelschade is het dak van mijn veranda gatenkaas geworden. Ik zou graag een offerte willen ontvangen om de dakplaten te laten vervangen. De afmetingen zijn 3 bij 6.5 meter. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Polycarbonaatplaten op de serre vervangen

Ik wil graag het serredak laten vervangen vanwege hagelschade. Het gaat om 6 platen van 400 centimeter lang en 98 centimeter breed.

Polycarbonaatplaten op het serredak vernieuwen

De polycarbonaat platen van ons serredak moeten vervangen worden. Het dak bestaat uit drie delen en een kleine strook dat aansluit op de bouw van de buren. De lengte van de serre is +/- 4.2 meter. Een van de platen is afgeschuind naar onze bijkeuken toe.