Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing veranda? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing veranda. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing veranda

Veranda plaatsen

Plaatsing van een veranda van 4 meter bij 2,5 meter. Met een glaswand van 2,80 meter bij 2,10 meter en zes spotjes.

Kelder onder tuinhuis maken

Wij gaan binnen een maand of 2-3 starten met de bouw van een tuinhuis/veranda. Nu alles nog vrij toegankelijk is overwegen we de plaatsing van een klein keldertje, bijvoorbeeld ongeveer 5-10 m2, ongeveer 2 meter hoog. Wij wonen in West-Brabant, Hoeven, op zandgrond (Grondwater zal geen groot probleem zijn). Graag ontvangen wij van u een reële indicatie van de kosten.

Polycarbonaat kanaal platen plaatsen op een veranda

Ik wil op een houten onderbouw voor een veranda van 875 cm breed en 295 cm diep graag polycarbonaat kanaalplaten laten leggen. Ik ontvang graag een prijsopgave voor de levering en de plaatsing. De houten onderbouw is er al klaar voor.

Polycarbonaat platen op de houten veranda plaatsen

Ik heb op mijn veranda al een houten constructie voorbereid voor een dak van kanaalplaten. Graag ontvang ik een offerte voor de levering en plaatsing van heldere polycarbonaatplaten van 16 mm voor op mijn verandadak van 3x5 m1 (5 platen van 98x300 cm). In de offerte daarbij a.u.b. ook de prijs opgeven voor alle bevestigingsmaterialen en aansluitmaterialen. De arbeidskosten graag in een aparte post vermelden.

Houten veranda op maat leveren en plaatsen

Wij willen graag een houten veranda (model kapschuur) inclusief houten vloer op maat en zijwanden. Funderingsmaten: breed x diep = 3,00 x 2,00 meter Buitenmaten: breed x diep = 3,00 x circa 2,90 meter (2,00 + 0,90). Hoogte circa 3,00 m (i.v.m. de hoogte van de terras heater). Zijwanden: dicht tot 2,50 meter Vloer: grenen geprofileerde dekdelen van 2,8 mm dikte Dak: rode dakpanplaten Plaatsing graag in de 1e week september.

Houten veranda laten plaatsen

Het betreft de plaatsing van een houten veranda met plat dak inclusief regenwaterafvoer. De gewenste afmeting is 4,43 x 2,90 meter. Met enkele platte glasplaten voor lichtinval. Mijn voorkeur gaat uit naar bankirai materiaal.

Betonvloer met vorstrand buiten storten

Voor de plaatsing van een veranda in mijn achtertuin wil ik een betonvloer laten storten. De afmetingen zijn ongeveer 5 m x 3 m x 7 cm. Hier zal ook een beton net geplaatst moeten worden voor de stevigheid en een vorstrand. De afstand van parkeerplaats tot de werkplek is ongeveer 25 meter en vrij toegankelijk.

Terrasoverkapping Iseo plaatsen

Plaatsen veranda overkapping Type : Iseo Breedte : 4800 mm Uitval : 2500 mm Kleur : wit RAL9010 Dakbedekking : helder polycarbonaat Betonpoer : 3x aanwezig Goot : standaard Ondergrond is klei. Plaatsing op 18 juli a.s., enige dag dat het mogelijk is.

Veranda aan woning plaatsen

Wij zouden graag een veranda van 5 bij 3 meter aan de woning laten plaatsen. Deze dient inclusief verlichting, spotjes, gemonteerd te worden. De plaatsing is in Duitsland vlak over de grens bij Schoonebeek, 5 km vanaf de grens. Het betreft het leveren en het plaatsen van de veranda.

Veranda leveren en plaatsen

Ik wil graag een veranda van aluminium of kunststof. In de kleur wit. Met een frontbreedte van 7 meter en 3 meter diep. Te plaatsen tegen volstenen buitenmuur aan zuidzijde woning. Ondergrond is verhard terras, 0.5 meter dik wat vorig jaar aangelegd is. In de veranda warmtegevend glas dus geen polycarbonaat of kunststof. Levering en plaatsing door de leverancier. Graag uw offerte met optioneel een prijsopgave voor zonwering aan de buitenzijde en ingebouwde verlichting.