Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing serre

Verbouwing woning

Graag zouden wij informatie / een globale offerte willen opvragen voor het uitbouwen van een woning die wij op het oog hebben om te kopen Het gaat om een offerte voor: - Uitbouw van 1,2 m x 4 m voor het realiseren van een nieuwe voordeur en gang - Uitbouw van een serre van ongeveer 3 m x 3 m, die het bijgebouw dan met de woning verbind - Verplaatsing van elektra, water, gas naar het bijgebouw, deze is wel aangelegd, maar loopt bovengronds - Plaatsing van 2 dakramen in het bijgebouw + vervangen van de 2 bestaande ramen door grotere exemplaren - Nieuwe keuken installeren in het bijgebouw en verwijderen keuken uit de woning (inclusief wegwerken leidingen) - Verplaatsen meterkast - Verbouwen badkamer 1e etage (2 m x 3 m): tegelwerk, bad/douche, wastafel en aanleggen toilet (op dit moment geen toilet op 1e etage aanwezig - Vervangen/weghalen houtwerk op kopse kanten van woning en bijgebouw, inclusief regelwerk rondom de dakrand

Plaatsing serre

Ik zoek een aannemer die aan de achterzijde van mijn hoekwoning een glazen serre kan realiseren. De serre moet ongeveer 5 tot 6 meter breed worden en 3 tot 4 meter diep worden. De serre dient geïsoleerd te zijn. Daarnaast wat verdere afwerkingen graag in overleg in verband met het budget.

Aanbouw serre

Ik wil mijn nieuwe woning uitbreiden met een eenvoudige serre, muur links en rechts, lessenaardak van glas en schuifpui voor. Binnen hoeveel tijd kunt u een serre leveren en aanbouwen? En hoe lang duurt de plaatsing? Legt u ook electriciteits- en verwarmingsaansluitingen aan? Kunt u ook iets zeggen over de kwaliteit van uw materialen en over het verwachte lange termijnonderhoud? Hoewel het huis 5,09 meter breed is, kan de serre waarschijnlijk niet breder worden dan 5 meter omdat ik niet kan aansluiten op de muren van de buren. De diepte van de serre zal 3 of 3.50 meter moeten worden. Kunnen de stukjes muur links en rechts van de huidige ramen en deuren worden afgepeld? Wat zijn daarvan de meerkosten? Of raadt u dit juist af om te doen? Indien mogelijk zou ik in november willen starten met de bouw.

Tuinkamer/serre maken

Graag zou ik een persoonlijk advies willen ontvangen voor een tuinkamer cq serre. Kan er iemand bij ons langs komen om te meten en te bekijken welke mogelijkheden er zijn? Zijn er tuinkamers die goed geïsoleerd zijn zodat je alle seizoenen er kan zitten? Er is onlangs nieuwe bestrating in de tuin gelegd, die willen we behouden, als dat mogelijk is. Graag advies en een offerte. De voorkeur is plaatsing op zeer korte termijn. De sleutel van het huis krijgen we half augustus.

Geïsoleerde serre aanbouwen

Het betreft de plaatsing van een aluminium serre. Deze moet voorzien zijn van HR++ glaswerk. De gewenste diepte is 3700 mm en zal tussen 2 bestaande wanden geplaatst moeten worden. Hier dient een schuifpui in geplaatst te worden van 2800 mm breed en 2400 mm hoog. Verdere wensen bespreek ik graag op afspraak. Gewenste start van het project is eind mei.

Serre van kunststof of hout plaatsen

Ik wil een serre laten plaatsen van 170 breed x 530 lente x 240 hoogte. Van hout of kunststof, wat is het verschil in prijs? Met een kunststof of glazen dak. De plaatsing kan plaatsvinden op aanwezige betonvloer.

Plaatsing veranda

Ik wil graag een serre aan mijn huis De afmeting zal worden 6 x 3,5 meter. Het moet op 6 standaards geplaatst worden omdat het huis houtskelet is en de muur niet dragend. Er moet een regenwaterafvoer komen naar de bestaande afwatering, 3,5 meter onder het terras door. Een gat in de dakplaten voor de bestaande regenpijp en een afvoer voor de cv, die anders in de serre uitkomt. Graag een passende offerte voor bovenstaande.

Plaatsing serre aan woning

Achter ons huis willen wij een serre laten plaatsen. Het moet een serre van aluminium worden en voorzien van hoogwaardig isolerend glas om de serre ook in kouder perioden te gebruiken. De gewenste serre moet een afmeting hebben van 3 meter diep en 5,5 meter breed en moet een verlenging vormen van onze huiskamer (niet een aparte ruimte).

Serre bouwen

Wij willen graag een kunststof serre laten bouwen achter onze woning. Hierbij willen wij de achtergevel in tact laten en een extra ruimte, alsware een tuinkamer, achter de woning. Wij hebben geen idee of wij vergunning nodig hebben voor de plaatsing van deze serre en wensen graag advies van een aannemer of serrebouwer. De gewenste afmeting van de serre is 3 meter diep en 5,5 meter breed. Graag ontvangen wij offertes alvorens opdracht te verstrekken.

Aluminium serre plaatsen

Graag een offerte voor de plaatsing van een aluminium serre van 540 breed en 350 diep met helder glas en aluminium beloopbaar (in verband met onderhoud dakgoot). Graag ook de mogelijkheid voor ledverlichting om later voorkant dicht te maken door middel van schuifdeuren.