Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Plaatsing 4 dakramen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: plaatsing 4 dakramen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: plaatsing 4 dakramen

Plaatsing 4 dakramen

Wij zouden op onze zolder 4 dakramen willen (laten) plaatsen. Dit betreft Werkkamer: 2x GPL SK06 2070 Gang: 1x GGL SK logeerkamer 1x GGL PK Kunnen jullie ons een (scherpe) toesturen? Graag een offerte.

Verbouwing woning

Graag zouden wij informatie / een globale offerte willen opvragen voor het uitbouwen van een woning die wij op het oog hebben om te kopen Het gaat om een offerte voor: - Uitbouw van 1,2 m x 4 m voor het realiseren van een nieuwe voordeur en gang - Uitbouw van een serre van ongeveer 3 m x 3 m, die het bijgebouw dan met de woning verbind - Verplaatsing van elektra, water, gas naar het bijgebouw, deze is wel aangelegd, maar loopt bovengronds - Plaatsing van 2 dakramen in het bijgebouw + vervangen van de 2 bestaande ramen door grotere exemplaren - Nieuwe keuken installeren in het bijgebouw en verwijderen keuken uit de woning (inclusief wegwerken leidingen) - Verplaatsen meterkast - Verbouwen badkamer 1e etage (2 m x 3 m): tegelwerk, bad/douche, wastafel en aanleggen toilet (op dit moment geen toilet op 1e etage aanwezig - Vervangen/weghalen houtwerk op kopse kanten van woning en bijgebouw, inclusief regelwerk rondom de dakrand

Zolder laten verbouwen

Wij willen in onze woning uit bouwjaar 2011 graag de zolder laten verbouwen, zodat hier 2 slaapkamers komen met een entresol. Er is een puntdak van circa 4,7 meter nokhoogte, voorzien van 3 dakramen op 2,5 meter hoogte, 2 aan de ene zijde en 1 aan de andere zijde. De totale oppervlakte van de zolder is 620 x 410 cm. We hebben in het midden van de zolderbreedte een vaste trap met open balustrade. We willen wanden laten plaatsen met kozijnen en deuren, en bij de trapopgang moet er een kleine gang worden gecreëerd. De knieschotten aan beide zijden moeten worden voorzien van schuifdeuren. De entresol moet toegankelijk zijn d.m.v. een opklapbare trap in de gang. We willen ook de optie voor plaatsing van een extra dakraam voor daglicht op de entresol. Er moeten extra stopcontacten worden aangebracht, er zijn er nu 3, verspreid over 3 wanden. Er moeten extra lichtpunten worden aangebracht, er is nu 1 centraal lichtpunt. Wij kunnen zelf de wanden afwerken, maar ontvangen ook graag een aanbieding voor afgewerkte wanden.. Momenteel ligt er een laminaatvloer in die wij graag willen behouden. De cv-ketel staat op de zolder. Er moet even bekeken worden of er een aansluiting met radiator in de slaapkamers moet worden gemaakt.

Zolder laten verbouwen

Graag zou ik onze zolder laten verbouwen. Wanneer nodig kan ik de tekeningen sturen voor de nodige aanpassingen op de zolder. 1) Plaatsen Gibo scheidingswand tot de nok; 2) Vervangen van het bestaande trap-hek door Gibo blokken; 3) Plaatsen van kozijn met deur; 4) Plaatsen en aansluiten van een radiator; 5) Plaatsing 2 Velux dakramen; (74 centimeter bij 140 centimeter) 6) Elektra aanleggen; 7) Mogelijkheden bespreken voor het realiseren van een vliering.

Verbouwing zolder

Zolder verbouwen tot 2 slaapkamers inclusief plaatsing van 2 dakramen. Electra zal wat verlegd/aangelegd moeten worden. Wanden moeten geplaatst worden. Verdere afwerking. Zolder is momenteel een groot geheel. Graag op korte termijn offerte, uitvoering het liefst in januari.

Zolderkamer inclusief dakramen

Voor mei/juni 2011: Plaatsing 3 velux dakramen (So6 GGL); Plaatsing scheidingswand tegen schuine wanden (ca. 650 cm breed en 330 cm hoog op hoogste punt (in de nok)) en opdekdeur (83*211,5) inclusief voorzieningen elektra; Inzagen bestaande laminaatvloer ten behoeve van plaatsen scheidingswand. Graag prijs inclusief materiaal & B.T.W.

Zolderkamer inclusief dakramen

Voor mei/juni 2011: Plaatsing 3 velux dakramen (So6 GGL); Plaatsing scheidingswand tegen schuine wanden (ca. 650 cm breed en 330 cm hoog op hoogste punt (in de nok)) en opdekdeur (83*211,5) inclusief voorzieningen elektra; Inzagen bestaande laminaatvloer ten behoeve van plaatsen scheidingswand.Graag prijs inclusief materiaal & B.T.W.

Ik bewoon een gemeentelijk monument aan ...

Ik bewoon een gemeentelijk monument aan de Nieuwe Plantage en wil zowel de 3e verdieping (nu 2 zeer ruime slaapkamers) als de 4e/zolderkapverdieping (nu zeer eenvoudige opslagruimte) renoveren/ verbeteren/ verbouwen tot in totaal 3 slaapkamers + bergruimtes (het laatste t.p.v. de lage voor-en achterkant van de zolderverdieping). De globale plannen zijn klaar, e.e.a. is al geoffreerd door een aannemer (c.q. schilderbedrijf) en globale tekeningen zijn reeds gemaakt voor het vooroverleg van de gemeentelijke monumenten commissie, welke e.e.a. in principe heeft goedgekeurd onder voorbehoud van verdere detailtekeningen (voor de plaatsing van 4 dakramen in ons zinken dak, plaatsing van een vaste trap 3e/4e verd, en het verstevigen van de vloer 4e verd).

Door het gehele huis moeten muren kaal ...

Door het gehele huis moeten muren kaal worden gemaakt en geverfd. Er moeten 1 of 2 badkamers worden geplaatst. Er moeten voorbereidingen worden getroffen voor plaatsing van een keuken. Er moeten 4 dakramen worden geplaatst. Er moeten grote inbouwkasten worden gemaakt. Er moet een deur worden verplaatst. De stoppenkast moet worden vervangen. Er moeten leidingen door het huis worden aangelegd (CAI, Netwerk, telefoon, electriciteit). Er moet een nieuwe cv ketel worden geplaatst. Er moeten wanden worden verplaatst. Verlichting moet worden ingebouwd.

Graag zouden wij willen weten wat de ...

Graag zouden wij willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van 2 grote dakramen ( plaatsing + 2 dakramen van Velux kunststof grote maten) en de kosten van het maken van een muur met 2 deuren op zolder zodat er een slaapkamer en een wasruimte gecreerd wordt.