Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Patio dicht laten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: patio dicht laten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: patio dicht laten maken

Patio dicht laten maken

Wij zijn voornemens een huis te kopen met een patio. Graag vernemen wij wat ongeveer de kosten zullen zijn om de patio dicht te laten maken en de bovenzijde te voorzien van zonwerend glas. Ongeveer 6,35 m bij 3,20 m.

Het gaat hier om een ...

Het gaat hier om een patio-woning,waarbij op de verdieping zich een slaapkamer bevind en een dakterras. De bedoeling is om het dakterras dicht te bouwen om zo een kamer extra te maken,wegens ruimtegebrek. ( een kamer bijtrekken dmv gebruik dakterras ) Het gaat mij meer om het bemachtigen van de om het te bouwen bouwtekeningen