Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeerkelder met hellingbaan bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeerkelder met hellingbaan bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeerkelder met hellingbaan bouwen

Parkeerkelder met hellingbaan bouwen

Het bouwen van een parkeerkelder met hellingbaan onder een nieuw te bouwen woonhuis in Maasland. Een parkeerkelder onder de hele woning inclusief Onder het terras aan de achterzijde. ; totale omvang ca. 265 m2. Bouwputadvies en ontwerp van de architect is aanwezig. Het gaat dan om variant B. Bouwputadvies is ook aanwezig kan ik indien nodig via we transfer mailen. Na de bouwvak 2018 start het bouwen van de woning.

Nieuw te bouwen woning geheel onderkelderen

Onze woning in Capelle aan den IJssel zal begin maart gebouwd worden en om deze plannen verder te concretiseren zouden we graag een vrijblijvende offerte voor een volledige kelder, 13 meter x 14 meter, onder de woning willen aanvragen. Dit eventueel verder uit te breiden naar een (optie 2) parkeerkelder kelder met hellingbaan. Het gaat om een zware bovenbouw waardoor een bewapening van minimaal 30 kg/m3 noodzakelijk lijkt en aan de randen moet het voorzien zijn van een nok /verbreding voor het metselwerk. Graag in uw offerte aangeven de constructieberekeningen en tekeningen, grondwerkzaamheden, planning en isolatie.

Parkeerkelder met hellingbaan bouwen

Het bouwen van een parkeerkelder met hellingbaan onder een nieuw te bouwen woonhuis in Capelle aan den IJssel. 1. Een parkeerkelder onder de hele woning incl. onder de uitbouw aan de achterzijde.; totale omvang ca. 13m x 14m. 2. Talud parallel en aan de linkerzijde van de woning Medio oktober moet er een bouwtekening en akkoord voor de offerte zijn waarna de aanvraag bij de gemeente kan worden ingediend. Het vergt ca. 6 weken voordat er met de bouw kan worden begonnen. Medio januari start het bouwen van de woning.