Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Parkeergarage kelder bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: parkeergarage kelder bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: parkeergarage kelder bouwen

Parkeergarage / -kelder bouwen

Ik wil graag bij mij vrijstaande woning een kelder garage van ongeveer 80 m2laten bouwen,, daar wil ik graag minimaal twee àuto en camper stalling.

aansluitend aan een "boerderij" onder de ...

aansluitend aan een "boerderij" onder de tuin,een ondergrondse ruimte bouwen met daarin een zwembad sauna en een parkeergarage, d.m.v een ondergrondse gang verbonden met het bestaande gebouw waarin ook onder het bestaande gebouw een gang dient te worden gecreeerd. Daarnaast zal een lift geplaatst worden in het bestaande gebouw voor in totaal 4 lagen (kelder/ zwembad niveau, begane grond en 2 verdiepingen.