Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Paardenstal bouwen en erf bestraten

Wij willen een paardenstal bouwen en het terrein betegelen. Nu is er een weiland. De stal zal ongeveer 100-120 m2 worden. Eromheen moet bestraat worden. Dit mag met B-keus. De soort tegels en de kleur maakt me niet zoveel uit. Prijstechnisch wie de tegel zal aanschaffen. De aarde dat afgegraven moet worden kan 100 meter verderop op het weiland gegooid worden. Dan moet er opgehoogd worden. Het weiland ligt aan een eigen weg en het is goed bereikbaar. In de stal komen 6 stallen. Het liefst willen we een binnenstal, maar wel dat de paarden naar buiten kunnen kijken. Er moet water komen, poetsplaats binnen en een poetsplaats buiten. Stroom moet er komen en een afvoer. Voor de fundering is alleen een betonnen ondervloer nodig, heijen hoeft niet. Tot 120 m2 en 5 meter hoog mogen we vergunningsvrij bouwen. Bouwtekeningen voor de gemeente zijn niet nodig. We willen graag overleggen weke oplevering het wordt, casco of compleet. De constructie willen we van hout, maar wel de eerste onderste halve meter gemetseld. Graag rond het voorjaar van 2020 beginnen.

Ruwe betonvloer in een paardenstal maken

Ik zou graag een vrijblijvende prijsopgave willen ontvangen voor een gewapende ruwe betonvloer. Deze vloer is voor een nieuw te bouwen paardenstal van 8 bij 14 meter, dikte circa 10 centimeter.

Bouwen van een loods / paardenstal

We willen een loods metselen van 6 x 15 mtr, met 3 paardenluiken (ramen) erin en 2 grote schuifdeuren aan beide gevels. De stal dient geïsoleerd te worden & een dakpannen dak erop.