Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Overbodige deur verwijderen en geheel afwerken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: overbodige deur verwijderen en geheel afwerken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: overbodige deur verwijderen en geheel afwerken

Overbodige deur verwijderen en geheel afwerken

In onze gang direct bij binnenkomst zit rechts een deur die in de keuken uitkomt. Aan aan eind van de gang zit ook een deur die in de woonkamer uitkomt. Vanuit de woonkamer is er een open verbinding met de keuken, de eerstgenoemde deur is dus overbodig. Wij zoeken een professional die de deur plus deurpost kan verwijderen en afvoeren, het gang kan dichten, de ontstane muur daarna kan stuken en afschilderen, plinten plaatsen, kortom de zaak van a tot z kan afwikkelen.

Steunmuur slopen en balk plaatsen

Het verwijderen van een steunmuur/draagmuur tussen keuken en woonkamer. Eventueel dichten van overbodige deur van keuken naar gang.

Renovatie van het appartement

Voordat ik mijn nieuwe appartement van 117 m2 kan betrekken, zou ik in de periode oktober/november 2015 een aantal werkzaamheden willen laten uitvoeren: - renovatie/modernisering van de badkamer, inclusief wegwerken van een overbodige deur, 2.8 x 2.3 meter - gehele renovatie van het toilet op de gang 2 x 1.20 meter - inbouw van gangkast (thans garderobe) - verbreden inbouwkast in de hoofdslaapkamer - binnenschilderwerk in alle kamers - muren en plafonds - eventueel wat extra stopcontacten plaatsen - plaatsing van vinylvloer van 100 m2 (onder voorbehoud).

Bijwerken muur met sierpleister. ...

Bijwerken muur met sierpleister. Betonnen muur is nu zichtbaar doordat er een wandconvector is verwijderd. Oppervlakte ca. 30cmx100cm. Verwijderen overbodige deur en ontstane opening dichtmaken zodat er een wand ontstaat. (Project heeft haast! Het zou aanvankelijk door een klusbedrijfje uitgevoerd worden maar de eigenaar is ernstig ziek geworden).

Verplaatsen van de keuken van plaats in ...

Verplaatsen van de keuken van plaats in de hal oud gedeelte huis naar aanbouw, waar nu een ruimte zit voor oa WC. WC gaat naar huidge plaats keuken (hal oud gedeelte huis). Werkzaamheden: Sloop en afvoer van de ruimte WC en vaatwasser en van de huidige keuken. Herstel van muur (evt. stucen), vloer (betegelen in aanbouw) en plafond in aanbouw en in huidige keuken. Wegwerken van overbodige leidingen en afvoer (bijv. WC-afvoer in aanbouw). Geluidsisolatie muur nieuwe keuken (ca 11m2). Verleggen van leidingwerk: afvoerpijp, gasleiding, Voldoende elektravoorziening, Verleggen van wateraansluiting in aanbouw. Aanleggen van afvoer. Wateraanvoer voor het toilet op nieuwe plaats. Doorvoer afzuigkap door dak en ventilatie toilet. Opbouw toiletruimte. Maken van een deur(post) met bovenlicht.

De bedoeling van de verbouwing is om de ...

De bedoeling van de verbouwing is om de bestaande keuken te verbinden met de woonkamer door een wand (deels) door te breken en een eenvoudige houten omlijsting te realiseren (h x b: 2.00 m x 1.80 m, waarschijnlijk geen staalconstructie nodig). Vervolgens kan de huidige keukendeur gedicht worden. Tevens is momenteel een overbodige deur aanwezig in de voorkant van de woonkamer; deze dient ook gedicht te worden. De zolder: dak aan de binnenkant bekleden met isolatie plus gipsplaten, dakkapel plaatsen aan de achterkant (twee ramen, geen kunststof). De bijkeuken heeft momenteel een golfplaten dak (ong. 1.5 x 1.5m). Graag vervangen door gewapend glas. Een en ander is met foto's te illustreren. Vermoedelijke startdatum verbouwing: 1 oktober 2003.