Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Diverse opbouwen voor circa 8 woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: diverse opbouwen voor circa 8 woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: diverse opbouwen voor circa 8 woningen

Diverse opbouwen voor circa 8 woningen

Wij overwegen een opbouw. Dit betreft 5 huizen in onze straat en 3 huizen aan de overkant (van het zelfde type). De meesten willen circa 5 x 5 meter of 5 x 9 meter. Sommigen willen de opbouw aan 1 kant gelijk laten lopen met de gevel, anderen willen voor en achter een deel van het dakterras behouden.

Verdieping opbouwen

Ik wil een 2e verdieping van circa 5.20 bij 8 meter op een bestaand huis gaan plaatsen. (Meter terug liggend met overstek). 1 lange zijde tegen de opbouw van de buren aan en de andere zijden in keralit. Monumenten groen. Bedoeling is dat bestaande kozijnen 1e verdieping overgezet worden naar deze opbouw. Op de opbouw komt een dakterras van circa 20 m2. Dus de balkenlaag moet dit aan kunnen (22 cm om de 30 cm). Isolatie op hoog niveau in dak en wanden. Wanden minimaal RC 5 en dak RC 8. Houtskelet. Casco. De trap van 1e naar 2e verdieping heb ik al. Vergunning is aangevraagd en constructietekening is er dus ook al.

Aanbouw op de 1e verdieping opbouwen

We willen een opbouw op de eerste verdieping. De begane grond is aan de achterkant langer. Op dat laatste deel willen we een opbouw van 5 meter bij 2,5 meter. Het huis is circa 20 jaar oud. De bouwtekeningen heb ik. Er moeten twee slaapkamers gemaakt worden. Doorgang uit een van de huidige slaapkamers door een raam te vervangen door een deur. Verwarming en elektra doortrekken. Met een plat dak. Afwerking binnenzijde mee aanbieden.

Verbouwwerkzaamheden aan een woning

Wij krijgen in mei de sleutel van ons huis uit 1976 in Vlaardingen. Wij willen de badkamer van 5 m2 vernieuwen. Hoeveel kost het om de badkamer te slopen en op te bouwen. Het gaat om keramische tegels. Verlaagd plafond of gestuukt, inloopdouche met regendouche, wastafelmeubel. Radiator. Daarnaast willen we 2 toiletten laten slopen en opnieuw opbouwen. Nu zit er een toiletpot met beneden afvoer in. Dit zouden hangende toiletpotten moeten worden. Geheel betegeld en plafond gestuukt. Ook willen we de zolder aanpakken. Alle oude muren eruit (gasbeton en hout) en later nieuwe wanden inclusief elektra en een vliering. Er komt een dakkapel van circa 4 à 5 meter. Deze moet nog afgetimmerd worden. Het dak wil ik laten isoleren met is over Amarillo. Isolatie is nu nagenoeg niets. Er is al een vaste trap en de cv hoeft niet verplaatst te worden. Wij willen ook 7 aluminium deurkozijnen laten vervangen voor houten kozijnen met bovenlicht. Ik begrijp goed dat het lastig is om een prijsindicatie te geven. Voor verdere uitleg kunt u mij bellen.

Dak opbouwen

Graag een offerte voor het verwezenlijken van een opbouw van circa 7 x 7 meter. Het huis is nog niet aangekocht, maar ik zou graag een indicatie van kosten ontvangen.

Draagmuur onder houten dakconstructie afbreken en elders opbouwen

Het betreft een draagmuur van circa 3 meter lengte evenwijdig aan de hoofd-zijmuren, bestemd voor tussen-ondersteuning van dakgordingen van 5 meter lengte, tussen de hoofd-zijmuren die tot doel heeft om de grootste overspanning van deze houten gordingen te beperken tot 4 meter. De klus is om deze muur af te breken en 40 cm verder weer op te bouwen. Samenvattend is de overspanning van de gordingen 4 + 1 meter, en wordt 3.6 + 1.4 meter.

Dakopbouw bouwen

Een opbouw op plat dak maken. Het vloeroppervlak is circa 5x7,5 meter. Dit is inclusief terras van circa 5 x 2 meter. Het dak is, denk ik, van beton. Daarin moet een gat voor een trap komen. De woning is in 1982 gebouwd. Naar de nieuwe verdieping elektra en verwarming doortrekken. Met de zijgevel verder opgemetseld of prefab? Wat is er mogelijk en wat zouden de kosten zijn? Ik weet niet of de gemeente eisen stelt aan de wijze van opbouwen, dat moet ik nog uitzoeken. Zie een voorbeeld in de bijlage.

Houten casco dakopbouw opbouwen

Wij zijn op zoek naar een bouwer die ons kan helpen met onze verbouwing. Wij willen onze bestaande woning uitbreiden met een volwaardige zolder met vaste trap en dakkapellen zodat onze kinderen allen een eigen slaapkamer krijgen. Wij vragen om een handzame casco uitvoering (wind- en waterdicht) met veel hout (binnenconstructie, dakkapellen, kozijnen, trap, verdiepingsvloer). De afmeting van de opbouw 6.30 x 9.70 meter en circa 4 meter hoog met een helling van 54 graden in het dak. De tekeningen hebben we zelf gemaakt (die kan ik u mailen). Wij hebben gezocht naar een lijnenspel en een strakke afwerking waarbij ons jaren 80 huis uiteindelijk wat moderner moet gaan ogen. Wij hopen dat ons plan goed uitvoerbaar is (ook qua budget) en horen graag als het anders of beter zou kunnen. Wij hopen dat u geïnteresseerd bent in ons project. Graag zouden we van u een offerte ontvangen. Mocht u nog vragen hebben of anderszins, dan zijn wij bereikbaar via onderstaande gegevens. Dank alvast!

Dakopbouwen laten opbouwen

We willen laten kijken naar de mogelijkheden voor een dakopbouw. Op een kantoor van circa 5 x 10 meter. We willen eventueel ook een opbouw op een loods laten maken. De loods is circa 20 x 20 meter. De buitenmuren van zowel het kantoor als de loods zijn gemetseld. Beide objecten hebben een plat dak. In eerste instantie willen we weten wat er mogelijk is en wat de kosten zouden worden.

Asbest verwijderen van een semi bungalow

Semi bungalow met zadeldak circa 114 m2 heeft asbest in het dak zitten. Het dakbeschot bevat asbest. De pannen moeten verwijderd worden, panlatten en dergelijke eraf, dakbeschot verwijderen en afvoeren, daarna het dak weer opbouwen en de pannen terugleggen. Er is nog geen asbestinventarisatierapport voor gemaakt. Wat zou dit gaan kosten?