Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw

Extra verdieping van 40 m2

We willen graag een opbouw/extra verdieping realiseren van circa 40 m2. We hebben al bouwtekeningen en de aanvraag voor een vergunning is gedaan. De financiën zijn ook in aanvraag. maar dat komt goed.

Opbouw plat dak en opbouw garage

Ik wil graag een opbouw van 3e verdieping 6.5 bij 5.4 breed en een opbouw van de garage van 7 bij 3 breed. Hoogte moet 2,50 zijn. Ik heb hier nog geen vergunning voor.

Houten opbouw van dak herstellen of vervangen

De houten opbouw voor ons pannendak is van hardhout en 50 jaar oud. Een gedeelte ziet er nog goed uit, andere stukken zijn aan vervanging toe. Ik zou graag advies en een offerte om dit advies uit te voeren van een vakman op dit gebied.

Dakopbouw met 2 vaste trappen en zonnepanelen

Wij denken aan een extra (3e) verdieping op ons hoekhuis met plat betonnen dak. Het gaat om een opbouw van circa 50 m2 met 2 nieuwe vaste trappen. (Van 2e naar 3e EN van 3e naar het dak). In het dak een te openen lichtkoepel groot genoeg om het dak te kunnen betreden. En ook meteen zonnepanelen laten installeren. Vergunning is nog niet aangevraagd. Graag advies en prijs-indicatie van een ervaren Opbouw-Aannemer.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw op plat dak van 1e verdieping

De sleuteloverdracht is 20 augustus 2020. Het gaat om het realiseren van een opbouw op het platte (houten)dak van een hoekwoning bestaande uit begane grond en 1 verdieping. Er zijn meerdere woningen in de straat reeds op deze wijze vergroot. Vergunning moet nog worden aangevraagd maar dit zal geen probleem zijn. Voor- en achterzijde schuin pannen dak met nok in het midden (nokpannen dienen evenwijdig te lopen aan de voor- en achtergevel) en dakkapel. Tevens het aanleggen van een vaste trap met trapgat. Vloeroppervlakte van de nieuwe opbouw circa 35 m2. Ook een dakdoorgang/voorbereiding voor leidingwerk.

Balkon bij badkamer betrekken

Ik wil een opbouw realiseren van de badkamer waarbij een deel van het balkon bij de badkamer wordt betrokken. Het stukje balkon wat bij de badkamer betrokken moet worden is 2 m2. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met elektra en dat de muren en vloer betegeld worden. De contstructie moet van hout zijn. De vergunning is al afgegeven. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw / opbouw op een plat dak

Wij willen een uitbouw van onze tweede verdieping, dat kan op het platte dak van de onderliggende verdieping. De uitbouw opbouw krijgt een afneming van 4,5 meter breed en 5,5 meter lang. Op de tekening zou de uitbouw op het linker dak komen. De doorgang naar de kamer zou via de bovenverdieping het kleine kamertje kunnen. Daar zit een raamkozijn die vervangen moet worden door een deur. Voorkeur voor prefab. Vergunning nog niet aanwezig. Graag met de gehele afwerking aan de binnenzijde.

Building 1 floor on house (no permit yet)

I want to build 1 floor to my present house. woning type- tussenwoning. bouwjaar- 1990 gebruiksoppervlakte wonen (M2)- 110 bruto inhoud (m3) - 330 perceeloppervlakte (m2)- 134 I want 2 or 3 bedroom , badroom with WC. - Badkamer- nieuwe badkamer in opbouw - Toilet: aanleggen riool+realiseren nieuw toilet - Schilderwerk inwendig: schilderwerk inwending - electrische installatie/ groepenkast: electra verleggen en nieuwe groep maken. - Stuckwerk: Stucen wanden en plafonds Anders, Radiatoren plaatsen, wasmachine plaats. I want to sit with an architect and make a design. I do not have a permit yet.

Dakopbouw op bungalow

Betreft een verdieping op een bungalow uit de jaren '60. Wij hebben de originele bouwtekening van de woning. Graag een offerte voor een opbouw 7 x 6 meter (eventueel 8 x 6 meter). Er moet ook een vaste trap komen en een trapgat. De bungalow heeft een houten dak. Het dak van de nieuwe opbouw willen we gedeeltelijk als serre-dak laten uitvoeren. Liefst een aannemer die ook het vergunning-traject regelt.

Partners

Partners van Casius