Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

6 x opbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 6 x opbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 6 x opbouw

Extra verdieping metselen

Wij zouden graag een extra verdieping op ons huis willen realiseren. Dit betreft een hoekhuis. Het zal in dezelfde stijl als de rest van het huis gemaakt moeten worden. Alle voorbereiding voor een opbouw is er al zoals het gat naar het dak, watertoevoer, stroom en rondom is er al metselwerk a +/- 120 cm hoog. De verdieping is ongeveer 7 m bij 8 m. Wij zouden hier graag 2 slaapkamers willen maken waarvan er 1 met badkamer. Ook een toilet op deze verdieping is wenselijk. Graag zouden wij deze opdracht met een aannemer gericht door willen nemen en uit laten tekenen. Vergunning zal ook moeten worden aangevraagd. Graag een casco oplevering met metselwerk.

Dakopbouw plat dak

Wij zouden graag een dakopbouw van ca. 50 m2 plaatsen op een plat dak. Toegang moet door bestaande gevel gerealiseerd worden (geen trap). Deze ruimte zou in 2 delen opgedeeld moeten worden. Opbouw moet aansluiten op gevel bestaande woning (lijkt op Strikolith). Compleet of casco opleveren is in overleg, er moet wel gestuct worden en elektra aangelegd worden.

Opbouw realiseren

Ik heb een woning met een plat dak. Ik zou graag over de gehele oppervlak een opbouw willen om 2 extra slaap kamers te realiseren. Het liefst prefab met elektra punten, zonder stucwerk. Het is een 3 onder 1 kap woning. 1 van de buren is ook geïnteresseerd. Ik stuur een foto mee van wat we in gedachten hebben. Afmeting is 4.10 x 7.30. Graag ontvang ik van u vrijblijvend bericht.

Een dakopbouw realiseren op een appartement

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een appartement. Dit moet ongeveer 70 m2 groot worden. De opbouw moet een houten skelet hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. De opbouw moet casco worden opgeleverd. Er is nog geen vergunning voor aanwezig.

Een opbouw realiseren op een tussenwoning

We zoeken een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze bestaande woning. Het betreft een ruimte boven de 1e verdieping. De opbouw moet casco/ standaard bouw (basis afwerking binnen) worden. De opbouw moet op een plat dak komen en ongeveer 500 bij 800 cm groot worden. Het betreft een tussenwoning. Daarnaast zien we graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Opbouw voor extra kamer

Ik wil graag een extra slaap kamer op de berging. Dit betekend dat er een opbouw moet komen, deze willen wij compleet opgeleverd zien. Graag ook de prijs van casco op de offerte benoemen. Het zou gaan om een prefab opbouw met de afmetingen van ongeveer 13.5 m2. Wat de materialen zullen zijn weet ik nog niet. zou graag een offerte willen ontvangen. Ik weet niet of er een vergunning nodig is. Ik denk dat de berging de opbouw het wel zou houden. Het huis wordt momenteel gebouwd, maar ik was te laat om de opbouw nog te kunnen realiseren, vandaar dat ik deze via deze weg wil laten realiseren.

Opbouw woning realiseren

Wij willen een opbouw realiseren op onze woning. De woning heeft 2 verdiepingen en een plat dak. De planning is om een derde verdieping te realiseren met een trappengat uitbreiden en misschien het aansluiten van sanitaire voorzieningen en pantry. Het gaat om ongeveer 43 m2 zie bijlage De wijk waarin dit gebeurt heeft wel een aantal stijleisen, vandaar dat de buitenkant op een bepaalde manier moet gekleurd zijn, en een baksteen en aan de voorkant wat eisen. De specifieke eisen kunnen we onderling bespreken.

Opbouw extra verdieping

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om onze woning in m2 te vergroten. Het was een nieuwbouwwoning, opgeleverd in 2009. Grofweg 5 meter breed en 8.5 diep qua buitenmaten. Vooral een extra verdieping en een dakophoging zijn interessant. Ter info: alle buitenwanden die bij deze verbouwingen worden kaal gelegd zijn aan de binnenkant bijna geheel vrij van elektra en buizen. Alleen de afvoeren van de ketel zouden moeten worden verlegd. We zouden al goed geholpen zijn met een verhoging van 2,20 m. Qua afwerking hoor ik graag beide opties en prijzen. Met een ruwe indicatie qua kosten kunnen we met de adviseur in gesprek om te kijken of dit financieel haalbaar is. De toegevoegde foto is van 2009 en het gaat om het meest linker huis. Ik hoor graag van u per mail.

Opbouw op plat dak

Graag zou ik een opbouw willen realiseren. Ongeveer 48m2. Met Rabatdelen aan de buitenkant. De binnenkant mag prefab worden geleverd, de wens is om dit met 3 slaapkamers en 1 badkamer op te leveren, compleet. Omdat ik graag beslissingen wil maken wil ik de offerte ook graag ontvangen voor een casco oplevering betreft de 48m2 in prefab.