Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw uitbouw vanuit zadeldak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw uitbouw vanuit zadeldak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw uitbouw vanuit zadeldak

Fundering aanbouw hsb

Ik ben opzoek naar iemand die de fundering voor een uitbouw kan maken. De uitbouw word 5200 x 4000 cm op kleigrond. Ik bouw zelf de opbouw hsb en kunststof gevelbekleding graag een offerte voor geïsoleerde fundering en vloer en palen. Er is geen achterom. Ik heb geen tekeningen. Van horen zeggen in de buurt hebben zij de palen 4 meter diep, maar bij mij is er nog niemand langs geweest om dit de bekijken.

Opbouw achterzijde woning

Graag laat ik een opbouw op bestaande uitbouw van 3 x 12 meter realiseren. Het liefst van hout. Binnenzijde wordt zelf afgewerkt. Vergunning is denk ik nodig, deze vraag ik zelf aan.

Uitbouw achterzijde en opbouw

Wij zouden graag een aanbouw aan de achterzijde en een opbouw laten plaatsen. De maten van de uitbouw worden 2,5 meter bij 4,90 meter. En de opbouw word 4,90 meter breed en 3,60 meter diep. Beide projecten moeten compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en heipalen. De uitbouw moet gemetseld zijn, en de opbouw van hout. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Graag ontvang ik een offerte.

Complete renovatie huis: uitbouw, opbouw, keuken en badkamer renoveren etc.

Ik ben bezig met de koop van een woning die volledig verbouwd moet worden: - Uitbouw: ongeveer 2 m diep bij 7/ 8 m, - Opbouw, - Keuken renoveren, - Badkamer renoveren, - Vloeren leggen, - Ect. Graag zou ik iemand langs willen hebben, zodat wij de verbouwing kunnen door bespreken. Het huis is in totaal 82 m2. ZIk heb een bod gedaan.

Complete uitbouw achterzijde

Wij willen later dit een complete uitbouw aan de achterkant van 5 m breed en 3 m diep. Voorkeur voor een prefab variant, inclusief een fundering (heipalen), maar ik laat mij graag adviseren. Een eventuele vergunningsaanvraag besteed ik uit aan de aannemer. Bij de juiste klik met een aannemer is er ook een optionele opbouw te bespreken.

Opbouw op bestaande uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren van c.a. 571 cm breed en 3 meter diep op een bestaande uitbouw. Huis is uit 2013, uitbouw ook. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw voor een woning die we op het oog hebben. De afmeting is 4,69 breedte en 3 meter lengte van de uitbouw. Misschien willen we ook opbouw, maar dat hangt van de kosten af. Woning nog niet aangekocht, onder bod.

Opbouw en uitbouw realiseren

Het gaat om een opbouw en om een uitbouw. Opbouw op plat dak van 6,5 m bij 10 m met koepel en trapgat, uitbouw in tuin van 6,5 bij 4 m. Voor de uitbouw is een geen vergunning nodig. Graag van bakstenen. Ik weet niet of er een fundering nodig is, maar denk het wel. Er komt of een volledige schuifpui of/ vouwdeurenpui in of 2 kleinere deuren. Graag de prijs van een casco- en complete oplevering. De opbouw kan prefab of op dak zelf opgebouwd worden. Het is een hoekhuis. in de opbouw komt een: badkamer, toilet en slaapgedeelte. Huidige huis is 2 verdiepingen, uit 1962. Graag ook prijs voor beide opleveringsmogelijkheden.

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Partners

Partners van Casius