Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw en uitbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw en uitbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw en uitbouw realiseren

dakopbouw op een platdak (garage) bij aangekocht huis

Ik zoek een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw/uitbouw. Tijdens de bouw in 2001 was dit een optie, maar is toen niet uitgevoerd. Wij hebben per 14-9 dit huis aangekocht en overwegen de extra kamer.Opbouw valt tussen de 2 buitenmuren van de woningen. Aan de hand van een platte grond van de buren, zal de afmeting van de opbouw ongeveer 2,90 m bij 4,50 m worden. Voor en achterzijde van de opbouw graag met kunststof kozijnen met rolluiken met een vast raam en een kiep/kantel raam. Aftimmering buitenzijde met rabatdelen / hout (kunststof). In onze huidige situatie is in de overloop een raam, deze is in de situatie met opbouw vervangen voor een deur. Bij veel buren is deze opbouw al tijdens de bouw meegenomen en hebben velen er nog een klein balkon erbij laten plaatsen. Deze optie is voor ons niet van toepassing. Opbouw moet compleet afgeleverd worden met elektra en verwarming voorzieningen. Ik hoop dat deze informatie voldoende is om een (globale) offerte aan te maken.

Opbouw uitbouw met zijbouw

Wij zouden graag een offerte willen opvragen voor de kosten van een opbouw, uitbouw met zij aanbouw. Aan de achterzijde zouden we willen uitbouwen tot ongeveer 2,5 meter en de schuur aan de zijkant hierin willen meenemen. Ook willen we een extra verdieping toevoegen zoals dat in die buurt gangbaar is. Breedte van het huis is 5,77 m en de lengte 6,88 m, schuur is 1,98 breed.

Uitbouw + opbouw realiseren

Wij willen graag uitbouwen achterzijde van het huis er staat nu een aanbouw van 4,50 diep en 4,20 breed deze willen we graag vergroten/vervangen naar 4,50 diep en 5,50 breed. Vervolgens willen we daar bovenop graag nog een keer het zelfde zodat de badkamer beneden naar boven kan. Het project moet casco opgeleverd worden.

Uitbouw achterzijde 2de verdieping

Wij willen graag een uitbouw laten maken op de 2 de verdieping. Het betreft 6 bij 3 meter. Als de prijsindicatie naar wens is kan ik op korte termijn bouwtekeningen laten maken. Graag de opbouw casco opleveren, voorzien van houten kozijnen en een gemetselde constructie.

Een aanbouw, opbouw en nokverhoging realiseren conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die aan de hand van bouwtekeningen een uitbouw en opbouw te realiseren. Daarnaast zou een wens zijn om een kelder onder de woning te laten bouwen. Daarnaast moet ook een dubbele nokverhoging geplaatst worden. Dit alles conform bouwtekeningen en omgevingsvergunningen (die worden aangevraagd). Het betreft een hoekwoning.

Dakopbouw en maatwerk uitbouw realiseren

Wij willen een plat dak opbouw en 3 tot 4 kamers realiseren. Onze woning is 4,5 m breed en 10 meter lang. De opbouw moet denk ik wel iets kleiner graag meer info hierover (36 m2). Daarnaast willen we ook nog een uitbouw van ongeveer 13,5 m2, zitten te denken aan een stenen constructie en voor beide klussen een complete oplevering. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Een dakopbouw aanleggen op een hoekwoning

Wij willen een uitbouw realiseren van de zolder van circa 5,3 meter breed bij 3 a 3,5 meter lang. De woning heeft een platdak. De zolder moet uiteindelijk uit 2 kamers gaan bestraan. De opbouw graag woon-klaar opgeleverd en het betreft een hoekwoning.

Uitbouw / opbouw op een plat dak

Wij willen een uitbouw van onze tweede verdieping, dat kan op het platte dak van de onderliggende verdieping. De uitbouw opbouw krijgt een afneming van 4,5 meter breed en 5,5 meter lang. Op de tekening zou de uitbouw op het linker dak komen. De doorgang naar de kamer zou via de bovenverdieping het kleine kamertje kunnen. Daar zit een raamkozijn die vervangen moet worden door een deur. Voorkeur voor prefab. Vergunning nog niet aanwezig. Graag met de gehele afwerking aan de binnenzijde.

Opbouw in houtskelet op uitbouw

We willen een opbouw in houtskelet op het betondak van een uitbouw (welke origineel tijdens de bouw geplaatst is). Het gaat om circa 24 m2.

Dubbele nokverhoging en uitbouw BG achterzijde

Ivm dubbele gezinsuitbreiding willen wij graag een dubbele nokverhoging met opbouw met plat dak op de nu schuine achterzijde van het dak, en achterzijde woning op begane grond een uitbouw. De bouwtechnische tekeningen zijn gemaakt en de vergunning bij de gemeente is aangevraagd, voor 13 juli 2020 zullen zij met een beslissing komen. We zouden erg graag willen weten of dit iets voor jullie is en zo ja, wat de kosten zijn. Tevens zouden we dit project op korte termijn willen laten uitvoeren met een deadline van midden september 2020.

Partners

Partners van Casius