Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw en uitbouw realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw en uitbouw realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw en uitbouw realiseren

Opbouw op bestaande uitbouw

Wij willen een opbouw realiseren van c.a. 571 cm breed en 3 meter diep op een bestaande uitbouw. Huis is uit 2013, uitbouw ook. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een stenen buitenkant. Hier is geen vergunning voor nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Complete opbouw met houten constructie en dakterras realiseren

Het betreft een toekomstige uitbouw op een plat dak. De uitbouw wordt een natte ruimte: sauna, dubbele douche, dubbele wasbak. Vanuit de huidige badkamer moet een raam een deur worden. Verder nog een tweede deur in de uitbouw naar een aan te leggen dakterras. Maat uitbouw: 2.5 x 8.5 Verder moet huidige badkamer verbouwt worden tot toilet en kast. De vergunning voor deze klus mag eventueel worden aangevraagd door de aannemer. Voor het dakterras moet er o.a. een balustrade komen en verder bespreken hoe deze klus is uit te voeren naast de uitbouw klus.

Uitbouw achterzijde

Wij willen uitbouw voor een woning die we op het oog hebben. De afmeting is 4,69 breedte en 3 meter lengte van de uitbouw. Misschien willen we ook opbouw, maar dat hangt van de kosten af. Woning nog niet aangekocht, onder bod.

Opbouw en uitbouw realiseren

Het gaat om een opbouw en om een uitbouw. Opbouw op plat dak van 6,5 m bij 10 m met koepel en trapgat, uitbouw in tuin van 6,5 bij 4 m. Voor de uitbouw is een geen vergunning nodig. Graag van bakstenen. Ik weet niet of er een fundering nodig is, maar denk het wel. Er komt of een volledige schuifpui of/ vouwdeurenpui in of 2 kleinere deuren. Graag de prijs van een casco- en complete oplevering. De opbouw kan prefab of op dak zelf opgebouwd worden. Het is een hoekhuis. in de opbouw komt een: badkamer, toilet en slaapgedeelte. Huidige huis is 2 verdiepingen, uit 1962. Graag ook prijs voor beide opleveringsmogelijkheden.

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Grote renovatie van woning en een uitbouw realiseren

Wij willen onze woning geheel aanpakken. Aan de woning is ongeveer 60 jaar niets gedaan. Ook willen we een aanbouw. Wij hebben een gaskachel verwijderd, maar hiervoor zouden de gaten van de ventilatie en gasleidingen weggehaald moeten worden en gedicht. Alleen een gasleiding moet blijven en daar moet sfeer kachel komen. Verder zijn de muren van het toilet en de badkamer verwijdert, deze moeten weer worden opgebouwd. Ik heb plattegronden van de huidige situatie en hoe het zou moeten worden. Het gaat om de frame opbouw, Osb platen 12 mm en stucplaten van 12 mm. Qua elektra werkzaamheden moet het volgende gedaan worden: 63 elektra punten moeten vervangen worden, er moeten 2 rookmelders komen en de groepenkast moet vernieuwd worden. Loodgieterswerkzaamheden in keuken en badkamer. Er moet een buitenkraan in de achtergevel komen. We willen vloerverwarming & isolatie: * we willen een dryfloor systeem of natbouw vloerverwarming regelsysteem Dan willen we een aanbouw van 2 x 5,60 m: De aanbouw moet worden goedgekeurd door de VvE. Hierdoor hebben wij deze in een aparte post onderverdeeld. Vergunning is niet nodig. Heien is nodig. We willen een casco oplevering. Ook graag elektra. Een muur willen we gemetseld en twee zijdes willen we met open klapbare glazen wanden. Verder graag vloerverwarming (aangesloten op de groep voor het woongedeelte) en het stucadoren van 1 wand & plafond. Buitendeur & ramen graag verwijderen. Verder zijn er VvE werkzaamheden (graag apart offreren wordt betaald door vve): Gietijzeren rioolbuis vervangen, standleiding in huidige keuken repareren, renovatie van de vloer (aantal vloerbalken zijn verzakt in de woonkamer - niet aangetast door zwam of houtrot) Optie 1 vloerbalken: Vloerbalken opkrikken Optie 2: Alle vloerbalken, vloerdelen, muren en ensuite verwijderen. Vervolgens kruipruimte volstorten met schuimbeton. *: Afhankelijk van de gekozen vloerrenovatie optie

Casco opbouw met houten constructie

Goedendag! Ik moet voor een klant een totale verbouwing realiseren, inclusief een dakopbouw. Het afwerken gaat mij zeker wel lukken maar de constructie wil ik laten uitbesteden. Zie foto voor een gelijkwaardig idee. Het gaat mogelijk om een houten constructie. Afmetingen: 5 x 8.60 (43 m2) En eventueel als de prijs goed is een uitbouw aan de tuinzijde van 5 x 3 meter. De vergunning hiervoor is vrijwel rond inmiddels.

Aanbouw achterkant + boven uitbouw

Wij willen graag een aanbouw, met daarop een opbouw achter ons huis van ongeveer 6 meter breed en 5 meter lang. Compleet opleveren of casco, is nog in overleg. Er moet wel elektra aangelegd worden, maar er hoeft niet gestuct te worden. Ik weet nog niet zeker of er een vergunning voor nodig is, maar dit ga ik nog navragen. Mocht het wel nodig zijn, dan vraag ik de vergunning aan. Wat zijn de kosten zowel een houten aanbouw als stenen aanbouw? Ik hoor het graag.

Opbouw en uitbouw plaatsen

Ik wil een opbouw van 40 - 50 m2 plaatsen. Er moeten een keuken en een badkamer in komen. Compleet opleveren met elektra en stucwerk, en het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Er is een vergunning voor nodig, en die ga ik nog aanvragen. Daarnaast wil ik nog een uitbouw laten plaatsen op de begane grond. Dit moet een slaapkamer worden, en dient compleet afgewerkt te worden met elektra, stucwerk etc. Er ligt een fundering dus ik denk niet dat er een nieuwe in moet komen. De maten zijn 4 x 4 meter. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op een hoekwoning. De uitbouw moet ongeveer 40 m2 groot zijn en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een houtskelet, kunststof kozijnen en kunststof gevelbekleding hebben. Het wordt een 2e verdieping. Het dak van de woning is van beton. De omgevingsvergunning is aanwezig.

Partners

Partners van Casius