Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Opbouw slaapkamer op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: opbouw slaapkamer op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: opbouw slaapkamer op plat dak

Opbouw slaapkamer op plat dak

Wij willen een opbouw aan de achterzijde van: B x l x h 3.8 x 5 x 2.2 meter. Aan de achterzijde komt een toegangsdeur, voorzijde openslaande deuren, zijkant langwerpig kozijn van 80 cm hoog en 2 met breed ongeveer. De deur moet het verst af staan van het raam aan de zijkant. Het dak wordt dicht. Het dak waar het op komt is sterk genoeg, vergunning is nodig deze vragen we zelf aan, maar dat zal geen probleem moeten worden. Er moeten 2 gevels gebouwd worden, mogelijk 3. Afhankelijk of we tegen de gevel van de buren kunnen gebruiken of niet. De gevels moeten wind en waterdicht worden. We willen houtskeletbouw hebben met isolatie en vochtwerend materiaal ertussen. We willen houten delen als gevel bekleding. We willen een casco oplevering.

Extra verdieping op plat dak DRIVE-IN woning

Extra verdieping bouwen op plat dak Graag ontvang ik een offerte voor een dakopbouw op een plat dak. Dit betreft een drive in woning met plat dak. Graag wil ik over de gehele lengte van het huis een verdieping erop laten plaatsen. (zijn ook andere huizen in de straat die dit reeds hebben). Ik vermoed daardoor dat het dak sterk genoeg is voor een dakopbouw. Ik wil graag een complete oplevering. Elektra en stucwerk enz.. enz.. (graag tekening en idee voorstel) Er is waarschijnlijk een vergunning nodig(?) ik zou dit graag door de vakman laten regelen. Constructie maakt niet heel veel uit, hangt voornamelijk af van prijs kwaliteit-verhouding. Het doel van de opbouw (45/50m2 ?) is het realiseren van een compleet open ruimte slaapkamer met complete badkamer, douche, bad (jacuzzie) en sauna..

Dakopbouw op een plat dak met twee slaapkamers

Wij willen een dakopbouw realiseren op een plat dak via een prefab optie. Het dak is ongeveer 35m2, wij willen hierop de opbouw realiseren met afmetingen 4 x 7.80m. Wij willen dit graag met een casco oplevering, maar wel met de wanden voor de slaapkamer gerealiseerd en het elektra gelegd voor een standaard slaapkamer x 2.

Opbouw op garage om extra slaapkamer te creëren

We denken na over verhuizen of verbouwen. We zouden afhankelijk van de kosten en mogelijkheden het liefst verbouwen. We denken aan een dakopbouw van de garage (plat dak). Zodat we daar een extra slaapkamer kunnen creëren. Het plat dak heeft een oppervlakte van 7 mtr x 3,5 mtr onze vragen zijn: Wat zijn de mogelijkheden Wat is haalbaar Wat zijn de kosten

Opbouw achterzijde huis

Ik wil graag een offerte van een opbouw op een plat dak aan de achterkant van het huis. Het dak van de opbouw mag ook plat zijn, maar ik zou wel graag aan de zijkant het schuine gedeelte van het huis doortrekken zodat het een geheel wordt als dat mogelijk is. Ik wil er een raam en een dubbele openslaande deur in aan de tuinkant en uiteraard moet het huidige raam dichtgemetseld worden. Ik heb 2 situaties in mijn hoofd: of ik wil 1 kamer van 5 bij 3 m, of ik wil de gang en 1 slaapkamer verlengen, dus dan zou het 4 bij 5 m worden. Houtbouw vind ik mooi, dus graag de opbouw van hout. Er is een vergunning nodig, deze laat ik graag door u regelen. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Er is voldoende parkeergelegenheid en toegang tot de locatie.

Opbouw op plat dak

Ik wil mijn huis uitbreiden met een verdieping op mijn platte dak. Hiervoor moet de trap verlengt worden. Kan er niet volledig tot aan de voorgevel gebouwd worden, maar wel toegankelijk zijn via een deur. De opbouw ruimte voorzien van wasmachine kast ruimte daarnaast een 2e badkamer overige ruimte afsluitbare slaapkamer. Dak indien mogelijk voorzien van zonnepaneel bevestigen. Voorkeur is prefab. De afmeting is wordt ongeveer 20 - 23 m2. Vergunning en tekeningen moeten nog. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. In de buurt zijn er meerdere nu bezig met dakopbouwen. De opbouw zou een stuk van de rand af moeten en ik zou dan een deur naar buiten willen.

Opbouw boven garage en keuken realiseren

Wij hebben een garage en keuken met een plat dak, die in een L-vorm om een hoek aan het huis vastzit. We weten niet of het dak sterk genoeg is. Vergunning moet nog aangevraagd worden, dit wilden we nog niet doen in verband met de tekeningen die eerst gemaakt moeten worden. De voorkeur gaat uit naar een prefab constructie en een complete oplevering. Het huis zelf is voorzien van schuine daken en is 1,5 verdieping hoger dan de garage en keuken. Wij willen een opbouw realiseren boven de garage en keuken en daar een slaapkamer en badkamer plaatsen. 1 augustus is de oplevering van de woning. Mochten er eerder vakmensen langs willen komen voor opmeten en de situatie beoordelen, dan is dat ook mogelijk.

Uitbouw maken

Hallo, Wij willen voor onze vrijstaande woning een uitbouw realiseren met een totaal oppervlak van 720 cm x 420 cm op de begane grond. Bedoeling is hierin een badkamer te maken van 210 cm x 420 cm en de rest van het oppervlak zal op termijn gaan functioneren als slaapkamer. Voorlopig zal deze ruimte gaan dienen als extra kamer op de begane grond. In de slaapkamergevel van zo’n 500 cm zal tuingericht een pui met openslaande deuren naar buiten gemaakt moeten worden. De uitbouw komt aan de zijkant in het verlengde van de woonkamer te liggen met een doorgang/deur van de woonkamer naar de slaapkamer via een doorgang waar nu nog een raam is. Opbouw van de uitbouw (uitbouw is dus alleen begane grond) dient plaats te vinden in stenen in lijn met de huidige gebruikte steenboor van de woning zelf. Ik denk dat er geheid zal moeten worden om een juiste fundering te maken. Of er een vergunning nodig is weet ik niet. De uitbouw bevindt zich in wat nu tuin is en en grenst aan een openbare weg waarbij de uitbouw volledig zal liggen op onze eigen grond. Naast de uitbouw bevinden zich geen buren. In slaapkamer en badkamer zullen de gebruikelijke stopcontacten, waterleidingen, toiletten, voorbereiding voor een airconditioning in de slaapkamer etc. moeten worden aangebracht dan wel de voorbereiding hiervoor aanwezig zijn bij oplevering. Dit nader te bespreken. Het dak mag plat zijn c.q. van hout zijn met de gebruikelijke afwerking hiervoor. Graag kom ik in gesprek om te komen tot offertes. Ik hoor graag.

Opbouw plat dak

Wij willen een extra slaapkamer bouwen op ons huis (3e verdieping). We hebben een plat dak en willen een gedeelte hiervan gebruiken om een dakopbouw op te laten bouwen, de andere helft wordt dakterras (situatie is eigenlijk vergelijkbaar met de 1e afbeelding op jullie website). Afmeting dakopbouw: ongeveer 5 x 4.70 meter. We willen heel graag weten hoeveel dat ongeveer zou kosten en hoe de aanvraag van een vergunning in zijn werk gaat. Alvast bedankt. Graag advies over welke constructie het beste is voor de opbouw. Graag een complete oplevering, inclusief elektra, eventueel ook stucwerk, maar ieder onderdeel graag apart benoemen op de offerte.

Opbouw plat dak

We willen op onze uitbouw met plat dak een slaapkamer plaatsen. We willen hier graag 1 april 2020 starten met de bouw. Bijgaand de tekening van de nieuwe situatie. Vergunning is al aangevraagd. Het wordt 6 bij 7 m . Graag een casco oplevering met een houten constructie.